Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle ublizeneckej postoj mi prijde docela usmevnej. A pokazde, kdyz nekdo neco takoveho napise, tak je to podle stejneho mustru ala"HL jsem mel moc rad, ale po tech letech uz je mi ta hra ukradena".
    Ja tohle proste nechapu, pokud duvodem nahleho nezajmu neni zmena vkusu, tak mi to proste prijde jen jako poza a snad snaha dokazat vlave, ze kdyz oni prdi na me, tak ja na ne?
    Pokud mam nejakou serii rad, tak nevidim duvod, proc bych na ni mel zanevrit jen proto, ze si davaji na cas.
    Treba se pletu, ale tohle tobe a tobe podibnym proste nebastim.
  • Radioaktivni_surikata
    Bez urážky, ale mně už je HL3 ukradenej. Po 6 letech jsem se prostě smířil s tím, že se nedozvím, jak to celý dopadne. Mockrát děkuji Valve, že se soustředila víc na svůj zlatej důl (Steam, kdo by neuhádnul), a ne na hry. Udělali by to samozřejmě všichni vydavatelé, kdyby mohli, ale právě proto nechápu ten jejich skoro božskej status. To co udělali s L4D 1 jim u mě taky na kreditu nepřidalo. Třeba maj nějakou svoji über vizi, kterou nejsou se současnou technologií schopni uplatnit, ale faktem je, že jsem se po episode 2 těšil jak malej kluk a místo toho jsem dostal šesti letou hladovku, která bůh ví kdy skončí, jestli skončí. Takže sorry Gabe, nezájem. Mám dost pěknejch her i bez tvýho HL...
  • Mne by uplne stacilo, kdyby si to zachovalo hratelnost HL2, ktera je paradni i v soucasne dobe a dodalo soudobou grafiku.
  • Jojo zajímalo by mě, jak by to měl HL3 s hypem v Game Dev Tycoon *5*
  • Psychotic
    Herní firmy dávají miliony dolarů za reklamy a stejně je ta nejvyhypovanější hra Half Life 3. A co jim stačí, aby se půlka hráčů na světě pos*ala nadšením? Zaregistrovat značku. Tomu říkám efektivita marketingu :-D
  • Ronox
    Jsem akorát četl, že podle záchona o známce musí tu trojku udělat do magických tří let.
  • Tushan
    proč ? protože se mě nějaká hra nelíbí a nečekám na její pokračování roky ??? tak to jo si mě to natřel *1*
  • u CS se nedostaly ani ke 2
  • Já s tebou sice nesouhlasím, ale dovedu si představit, proč to tak vidíš. Mě osobně druhej díl bavil moc. Ten svět, způsob vyprávění příběhu, i samotnej gameplay mě chytly a nepustily. To můžu říct od samotné dvojce. Epizody už si bohužel ani nepamatuju. Já bych to viděl tak, že s trojkou čekají až na vydání jejich ovladače, aby měli pořádnej showcase pro jeho využití v FPS hrách. Zároveň asi budou chtít nějakou silnou launchovou vlajkovou loď pro jejich Steam Machine a s ním spojený SteamOS.
  • Jak je již dávno známo Valve neumí počítat do tří, pochybuju, že nový díl half-life (když vyjde) bude mít číslovku tři v názvu :D
  • Hanzales
    Díky moc, našel jsem a hurá znovu zahrát :)
  • To máš zřejmě pravdu, chyba ve mě...si exkluzivitu asociuji s vydáním pouze pro danou "věc"
  • Robotron3
    Podle mě je exkluzivita to samý co zvýhodnění (jen jsem použil víc českej výraz) a je mnoho typů exkluzivit, nemusí to být jen, že je jen na jediné platformě. Taky máš exkluzivní obsah a tak třeba.
  • Samozřejmě, taky jsem nikde neřekl, že to nikdy nevyjde mimo SteamOS...ale bavili jsme se o exkluzivitě, ne "zvýhodnění"...todle jedno slovo je docela rozdíl kterej změní vyznění vět )
  • Za joudu seš spíš ty !
  • jojo viděl jsem... fanfilmů je dost jako třeba Beyond Black Mesa...
    Je ale zajímavý, že nikdy nebyl napsán psychologickej rozbor Gabea... Jestli byl v dětství šikanován, proč, jak... A jestli teď cítí nějakou hrdost, jestli je hrdý sám na sebe. No já nebudu dávat náměty na články...:D
  • GlaDOS
    Řekl bych, že na Steam boxu bude už po koupi nainstalován. A myslím, že to je hlavní účel toho systému. Ne konkurovat za každou cenu Windows. Představ si to takhle. Valve vydá hru a chce ji co nejvíce rozšířit. Nejvíce pc hráčů ale pořád budou mít Windows. Proč je nutit do dalšího systému, na který bude omezený počet her a pro práci nebude vhodný. To by si Valve močilo do vlastních kalhot. No a pokud hra nevyjde na klasické konzole, budou mít gaučoví hráči důvod si koupit Steam box. Tohle mi připadá jako dobrá taktika.
  • GlaDOS
    Mně by to bylo jedno. Stejně SteamOS po vydání na zkoušku nainstaluji. Ale pro mnohé by to byl opruz. Jinak pořád nechápu, proč by Valve mělo chtít systém rozšířit na normálních počítačích. Pořád bude mít Steam pro Windows větší množství her. Ten OS je primárně určen pro Steam box a pochybuji, že Valve by se obrátilo zády k uživatelům klasických pc. Mám takový pocit, že Valve jde hlavně o svobodu volby. Ne uzavírání systému, čemuž by exkluzivita odpovídala. Takže mi to pořád smysl nedává.
  • Robotron3
    Však já nejsem proti novinkám. Vůbec ne. Jen hlavně ať je to dobrá hra tak nebo tak *3*
  • Na jednu stranu máš pravdu na druhou zase bych byl rád kdyby HL3 s něčím novým přišel jako první dva díly ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit