Přejít na výpis diskuzí
Valve si v Evropě zaregistrovala značku Half-Life 3 - UPDATE
2.10.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
Dneska reaguju jak mourovatej.
Jde právě o to, aby HL3 přišel s něčím novým, neokoukaným, hratelným, zábavným... Když to bude kopie HL 2 v novým kabátě, tak to lidi na..naštve. Proto jsem psal, že to maj rok co rok těžší... -
Co je více pravděpodobné?
Zhubne anebo bude HL3 *4* -
Tak snad už lidi konečně pochopí, že Steam Box, Steam OS asi neni uplně náhoda, že by ten systém chtěli podpořit nějakou extra bombou, aby lidi na to nalákali. #HL3
-
Já po Half Life 3 chci aby to byla "inteligentní" a zábavná střílečka jako 2 a hlavně aby uzavřeli ten příběh!
-
Třeba bude sběratelská edice Half Life 3 obsahovat 1 kg kožního tuku Gabea. *1*
A proč ne. Byla by to limitovaná edice jako u Saints Row 4, kde Super sběratelská edice stojí 20 mega a ještě si ji nikdo nekoupil. -
Podívej se po modech pro BMS. Pár lidí udělalo speciálně chybějící části jak z levelu s vláčkem, tak i z toho velkého levelu s vojáky. O cca hodinu a půl prodlužují herní dobu.
-
samotná gameplay v HL2 ma nebavila až tak ako v jednotke ale to čo ma dostalo do kolien bolo prostredie v ktorom bola radosť sa pohybovať a skúmať ho, teda až do momentu kedy začali nabiehať nepriatelia. Neviem to ani presne vysvetliť čím to bolo ale jednoducho ma v HL2 nebavilo bojovať. Keby trochu ubrali z akčnosti ktorá v niektorých momentoch bola až absurdná a dali viac priestoru adventúrnejšiemu charakteru hry bolo by to lepšie. Valve má špičkových leveldizajnérov, tak nech to dajú hráčom viac pocítiť.
-
temné proroctví říká, že HL3 vyjde až Gaben zhubne *1*
-
HL2 byla ve své době revoluční hra (stejně jako HL1), předvedla skvělou fyziku, která měla vliv na hratelnost, krásnou grafiku bežící na starších strojích a vylepšila všechny vlastnosti předešlého dílu. Mně ale vadil odklon od bitek v úzkých prostorech a díky posta-apo světě se silně změnila atmosféra. Skvělá hra ale kouzlo jedničky bylo pryč.
-
Tanečky kolem práva a jeho výkladu jsou zlo :)
-
Ale tak jasně, že se pracuje. Byla by blbost nevyvíjet hru, která je vlajkovou lodí Valve.
Spíš jsou ty články účelové, že to tak vypadá. A já si toho všiml taky.
Nicméně provokovat se musí...
Nedávno přeci nějakej herec z HL2 EP2 poskytl rozhovor, kde jasně řekl, že slyšel, že se na třetím díle (HL nikoliv epizody) nepracuje... -
Tak mě spíš zajímá příběh, jak to dopadne. Včera jsem se díval na Harryho Pottera a hned jsem si vzpomněl na Combine ze světa Half Life.
Komunismus na každým kroku. *1* -
Nechapu ton novinky, ktera dela, jakodkyby se na Half-Life 3 nepracovalo od konce praci na 2. dilu...
-
Nejhorší je, že tomuhle propadli i demen*i co nehráli žádný z původních dílů. Já ikdyž si přeju HL3, tak být valve, tak se na to vyprdnu. Lidi doopravdy očekávaj nemožný.
-
Jak říkám, hype Half Life 3 je dost našponovanej a každým rokem to Valve má těžší a těžší - nároky na HL3 se zvětšují ze strany fanoušků a už předpokládám i tak trochu trapas. Fanouškům začne být jedno, kdy to vyjde, recenzenti pak budou ve svých recenzích klást důraz na STRAŠNOU délku doby vydání hry. Začne se hledat sebemenší chybička. Source 2 už může být příští rok zastaralý a o krok pozadu s novými herními enginy (předpokládejme, že HL3 na něm poběží)
Tohle dopadne špatně.
A jestli sedm hodin hraní bude stát za to čekání...
Možná dělají epizody a pak je opravdu budou vydávat po roce.
Ale stejně. Cítím trapas jako u D3 - to bylo tak jiné, že to ani snad Diablo není... -
Ukamenujete mě k smrti, ale pro mě série HL skončila u prvního dílu. HL2 bylo pro mě jedno z největších zklamání. Jinak mě první díl hodně bavil a o to víc mě překvapilo, že jsem u HL2 rodil slzy.
-
Přesně tak, Gabe mě chce akorát zase nar*at. ...a já ti to nežeru!! *6*
-
Zase musis pochopit, ze jsou lide kteri nepovazuji fps za svoje srdcovky. Chapu, ze jim Half-Life nevyrazi dech. Me taky ani jeden half-life nepride jako nejaka bomba. Bylo to dobry, zahral jsem si, ale proste vic sem se bavil u jinejch her. Kazdej nemusi slintat nad Halfem.
-
Hlavně co vlastně čekají? Jako u DNF tedy nějakou minulost? Dnes jsou jiné trendy a vsadil bych se, že je to bude bohužel hodně reflektovat.
Navíc se dělá z velkého komára velblouda. Tohle přece není nové GTA anebo přechod z GTA 2 na GTA 3 (3D). Tady to vypadá jako by to byla hra které bude strašně zásadní pro herní i neherní svět. I když doufám, že to bude dobrá hra ale pochybují, že to bude klasická skvělá FPS jako předešlé díly a jako nový Shadow Warrior. Rychlá na postřeh bez autohealu a se skvělou fyzikou (HL2) a případně HL a příběhem. -
Takovýchhle situací už tu bylo dvanáct do tuctu, ale tentokrát to fakt už vypadá, že by se mohlo vbrzku něco objevit. Jednoduše už se toho děje moc. SteamOS, Steam Machine, Steam Controller... Předvoj, drobečky, oťukávání co všechno internet zvládne předtím, než exploduje po oznámení HL3.
"Rise and shine, Mr. Freeman, rise and shine..."