Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každá novinka potěší a především tahle,ale nic nehrotím protože vím že to jednou vyjde a bude to pecka jako všechny díly co vyšly.btw super napsaná novinka pane Smutný *3*
  • film na motivy half life uz byl natocen:)
    http://www.youtube.com/watch?v=Zcdd5wUwubE
    celkem slusna práce..
  • Iba tolko, nic to neznamena, len dalsi spekulacie :) milujem HL , ale zase len dalsi zmienka o 3ke atd. ja si radsej pockam na oficialne potvrdeni od valve (co moze byt za x mesiacov, rokov)
  • Robotron3
    Ale to si každý hned myslí, že by hra nevyšla nikde jinde, ani na Steamu pro PC, to je samozřejmě nesmysl. Ale pokud HL3 vyjde, tak ho určitě nejak exkluzivně aspoň ze začátku pro Steam OS zvýhodní. Už si na tomhle jednou udělali kariéru, tak fakt nevidim důvod, proč by to neudělali znovu.
  • Jasně, ale já se bavím o "výborné hře" což nemusí korespondovat se zápisem do herních dějin, viz třeba "nejhorší hry všech dob"
    Tady jde spíš o očekávání...
  • Operační systém bych nesrovnával s distribučním a herním kanálem...
    Navíc idea obojí je dost jiná, zatimco steam byl v době kdy vznikal prostě jen distribuční a herní síť (a tydle "subjekty" musejí prorážet), tak SteamOS vzniká jako volnej OS a s volností výběru, takže by exkluzivita byla vlastně přímo v rozporu
  • Původně jsem si myslel, že Valve chce natočit film, kde by bylo shrnut příběh jedničky, dvojky, epky jedna, epky dvě a plus epky tři, která byla sice slíbena, ale nevydána. No a na to by se navázalo s HL3.
    Oznámení ve formě filmu by nemuselo být tak na škodu, ale to je zas jen hypotetická situace a krom toho by to nemuselo vyjít.
    Lepší by bylo, kdyby jednoho dne STEAM zčernal, spustilo se video, třicet sekund tma..a pak už nám známý hlas G mana... Tohle oznámení by Valve nestálo ani dolar a přitom by bylo velmi efektivní...
  • Robotron3
    Hra která se dobře hraje a i se zapíše do herních dějin vůbec nemusí přinést nic nového. Tohle známe už z historie. Kupříkladu Warcraft 1 Blizzard okopíroval z Duny 2, tak jak je, a přelil to do fantasy prostředí. A komu to (kromě mě) vadilo :)
  • Nejlepší moment z HL2 bylo, jak jsem házel z okna židli.
  • HL3 příjde s něčím nový hratelnost bude delší než 10hodin :)
  • A v čem je nové GTA tak vyjmečné?
  • Podle mě je hra, označovaná za výbornou, právě hra, která přijde s něčím novým. V případě pokračování série bych za inovativní prvky pokládal za nutnost a samozřejmost. Já si moc dobře vzpomínám, jak episoda jedna byla pod palbou kritiky, že je to nastavená původní Half Life 2...
  • Robotron3
    Stejně jako naštval strašně moc lidí Steam na začátku.
  • První HL se mi celkem libil, ovšem o dvojce uz tohle rict nemuzu, bavila me asi tak dve hodiny. A když občas smejdim po ruznych uživatelích steamu, tak celkem s podivem zjišťuju ze plno lidi co tuhle hru ma ve svém seznamu je na tom podobne. Navíc se nejsem tak uplne jistej co by v dnesni konkurenci fps stříleček mohl HL3 nabidnout zajímavého.
  • prapodivné...lidi co zájem o SteamOS mají, ho vyzkouší a žádný HL3 k tomu nepotřebují a ti co ho nemají...tak ty to akorát nasere...
    V dnešní době, kdy neni problém mít dvě grafiky, 3d monitor a podobný blbosti neni ani problém mít vícerodisků...a při nutnosti SteamOS pro HL3 si hoi na jeden ten disk nahrát, zahrát, dohrát a smazat...s tim, že takovýhle vnucování dotyčnýho akorát naštve
  • alebo až dosiahne 333 kg
  • ten OS je primarne na stream ? a asi tak ho chcu rozsirit ?:D a tym ze je free ?:D nejak pochybujem ze si budu brat peniaze z uctov tym ze daju nato exkluzivne HL3 :D masa sa im nato vyserie a oberu sa akurat o zisky
  • Robotron3
    Proč nutně novým? Hlavně ať je to zase výborna hra *3*
  • Ne, to proroctví právěže tvrdí, že s každou narážkou na jeho váhu se HL3 odloží o rok. Takže díky chlapi, už to oznámili, ale díky vám pujdou zas na 3 roky hrát dotu a dělat čepice do TF2 *16*
  • Keyz
    Problém může být tlak fanoušků a to, že mají velkou zásobu peněz. Někde méně je více.
    To se pak ukáže jak funguje ten jejich dost volný systém vedení ve firmě.

Snad to udělají dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší