Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    BMS je naprosto luxusní, jen mně trošku mrzelo, že určité pasáže hlavně ke konci vypustili, tím samozřejmě nemyslím Xen, ale několik lokací s mariňáky :/ Vláček je třeba taky zkrouhnutý, ale furt luxus. Myslím, že stojí za to si znovu zahrát obojí, jak originál, tak BMS ;o)
  • mdkGT
    spis hammerovat login na steam ne?
  • Erien
    Můj názor je, že ty očekávání co všichni mají už teď, to nikdy nemůže splnit. Jsem na to fakt zvědavej, jestli se toho dočkám vůbec někdy.
  • modely sú väčšinou vo všetkom lepšie ako originál a hlasy by mali isť nahradiť starými (tiež mi neskutočne vadili), na YT som videl, že to možné je, neviem či už niekto urobil nejaký patch.
  • celoush
    Nikdo by jim tu značku nezaregistroval... a tím končí pohádka.
  • bobsh
    Na Games, Redditu, Neogafu, 4chanu a na všech ostatních stránkách
  • Spíše se těším na novej Source engine jako takovej ale samozřejmě až bude HL 3 tak to bude onani*...
  • Ale uz to nie je ten HL, ine modely, hlasy. Je to skvela vec ale nema to ten stary feel a atmosferu.
  • Ronox
    No museli by s tím jít k soudu, který by stejně vyhráli, ale byl by to opruz navíc.
  • mdkGT
    shitstorm na games?
  • bobsh
    Nejde o vydání hry s tim jménem, ale kdyby si zaregistroval značku HL3 někdo jinej, tak by ji pak nemohli Valve použít (teda pokud to chápu správně, kdyžtak mě opravte)
  • bobsh
    Uplně klidně bych věřil, že ta registrace vůbec nic neznamená a prostě jenom někomu z Valve přišlo jako super nápad to zaregistrovat a sledovat ten shitstorm na internetech *1*
  • Podle me to smysl dava. Prichazis s novym operacnim systeme a cim vic lidi ho vyzkousi, tim vetsi sance ze se to nekomu zalibi. Ja bych se treba mesicni exluzivite na steam os vubec nedivil a byl bych za ni rad, alespon by bylo veselo.
  • ezechiel25-17
    Ono je třeba takhle registrovat každoz značku zvláště? Kdyby se někdo jiný pokusil vydat Half-Life 3, tak by mu stejně nemohlo projít ne? :D
  • neinstaluj HL1 ... toto je lepsie http://www.blackmesasource.com/ :)
  • Drakens
    A jak by si nejlépe rozšířil tenhle systém? Dáš ho s podmínkou OS Steam...
  • Valve je nejsilnější značka Steam
  • Zerathus
    To tu je zas názoru jak to lidi nezajímá apod. a až to vyjde tak budou jako první vystávat na pulnoční *1*
  • Stuktura vedení ve Valve není nekompromisní, respektive nikdo tam nikomu neříká, co má a nemá dělat... Jde jen o to, kolik lidí se chce zrovna naplno věnovat Half-Life 3. A protože 3/4 zaměstnanců pochází z modařské komunity, pro které je série Half-Life srdcová záležitost, je jasné, že všichni chtějí, aby třetí díl byl opět výjimečný... Podle mě je hlavním důvodem toho, proč Half-Life 3 ještě nebylo oznámeno, Source Engine 2. Těžko by vydali třetí díl na na prvním enginu. Pro mě je logika jednoduchá: nejdřív Source 2, pak Half-Life 3, dřív ani ťuk...
  • Ethy
    Na tenhle den jsem čekal dlouho, hodně dlouho. No nic, je čas nainstalovat HL1 a začít maraton *4*. Ne že bych čekal, že to třeba za pár měsíců vyjde, ještě si pár let počkáme, ale tohle je konečně první důkaz toho, že se to fakt hejbe *14*. Ještě by mohli vydat techdemo ze Source 2 a budu spokojenej *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit