Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na SteamOS bude mít HL3 exkluzivitu 1 měsíc, poté to pustí i na Windows. Každopádně Microsoftu se už stahují půlky.
  • zx_spektrum
    Vzhledem k počtu zaměstnanců ve Valve je myslím nad slunce jasné, že dělají na různých hrách, jen jim to prostě déle trvá. Je to perfekcionismus? Možná pamatujete, že obě předchozí hry, 1 i 2, doznaly před vydáním několik zásadních překopávek a to i řádně od základů... Bylo by sice hezké doufat, že po epizodě 2 a jejím trochu jasnějším konci (minimálně oproti konci 1 a 2) by mohli vědět, kam to chcou směřovat, ale zřejmě struktura vedení Valve prostě nedovoluje kompromisy...

A myšlenky nad SteamOS / Steam Machine / Steam Controller exkluzivitou/launch titulem jsou upřímně dementní, zcela by to odporovalo jejich myšlence v tom, že si uživatel má mít možnost vybrat...
  • GlaDOS
    Tomu se říká hype. A není k tomu potřeba desítky trailerů a videí *ehm* Assasin's Creed *ehm*.
  • GlaDOS
    Já vůbec tu logiku nechápu. SteamOS bude zadarmo, takže exkluzivita na tenhle systém moc smysl nedává. Steam je distribuční platforma. Když maximálně, tak další HL bude exkluzivní pouze pro Steam obecně.
  • mdkGT
    Ja na to vsadim tvuj rocni plat, ze to tak nebude.
  • Dneska se mi o tom zdálo že bude Half Life 3 a to sem nehrál ani jeden díl *6*
  • Half-Life je nejsilnější značka Valve a jen blázen si může myslet, že by ji pohřbili a nevydali další díl *4*
  • To je ono, to je znameni. Posvatna Lambdo, nezklamej nas, uslintane a natesene, kteri stale doufaji:-D
  • Source Engine 2 -> StemOS -> Half-Life 3
  • Buh vi, kdy by vysel druhy dil, pokud by nedoslo k uniku zpiratneny verze. Nemyslim, ze by Valve nic nedelalo, ale relativne kratce ma za sebou Dotu2, ty hry se zombikama, CS:GO a spoustu veci rozdelanejch. Takze dokud nebude HL3 predstaveny na E3 zustavam chladny. Ale ne, ze by FPS nezaslouzilo poradne nakopnout.
  • No jestli na to HL3 opravdu vyjde exkluzivně, tak na to bude asi pár lidí zvědavejch bude :D

Ale osobně si myslím že kdyby k tomu opravdu došlo, tak to bude spíš časová exkluzivita, protože by to bylo proti jejich pro-linuxové politice.
  • Half -Life 1 i 2 jsem hrál, více byl pro mě revoluční Deus Ex a NOLF, přesto si přeju, aby to nezkazili jako v případě Atomového vévody :)
  • Prvy diel bola bomba zato ze nic take nebolo ale teraz pochybujem ze by spravili daku dieru do sveta mozno preto sa aj nato vybodli a nevydali ani ep3..
  • D3sert
    Tak Steam OS bude free takze si to klidne nainstaluju dohraju si to 2-3x a odinstaluju pokud bude stat za prd.
  • Tak dva roky nazpátek bych u tohohle článku nejspíš jásal radostí jak malej, ale už mi HL3 začíná být pomalu putna. Až to vyjde, tak to vyjde (jestli vůbec). Mezitím tu bude tolik skvělých, možná i lepších her, takže ať si Valve pro mě za mě třeba mastěj tlačenky, už mi začíná být jedno, co se u nich ve firmě děje.

Navíc teď se furt řeší ten jejich steambox-bullshit. Kdo je na to zvědavej... *6*
  • Mně to je například tuplem jedno, vždycky jsem měl raději Doom nebo Far Cry.
  • launch titul na steam os. parchanti. ale jestli to tak bude tak si to nekoupim.
  • Tushan
    nevím nevím. epizody 1 a 2 nic moc a na 3 ani nečekám. ikdyž se najde dost joudů co budou jásat *7*
  • Half life 3 by byla jedna z mála her, kterou bych koupil aniž bych viděl třeba jedinej obrázek, video nebo recenzi :D
  • Drakens
    hmm hlavně logika věci říká že bude exkluzivně na Steam OS. Ono kterou hrou by přivedli nejlépe na tenhle systém? Která AA hra je tak očekávána až je s ní mytologická legenda? Nic krom HF3 mě nenapadá a vsadím na to svůj měsíční plat klidně že to tak bude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit