Přejít na výpis diskuzí
Valve si v Evropě zaregistrovala značku Half-Life 3 - UPDATE
2.10.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
Na SteamOS bude mít HL3 exkluzivitu 1 měsíc, poté to pustí i na Windows. Každopádně Microsoftu se už stahují půlky.
-
Vzhledem k počtu zaměstnanců ve Valve je myslím nad slunce jasné, že dělají na různých hrách, jen jim to prostě déle trvá. Je to perfekcionismus? Možná pamatujete, že obě předchozí hry, 1 i 2, doznaly před vydáním několik zásadních překopávek a to i řádně od základů... Bylo by sice hezké doufat, že po epizodě 2 a jejím trochu jasnějším konci (minimálně oproti konci 1 a 2) by mohli vědět, kam to chcou směřovat, ale zřejmě struktura vedení Valve prostě nedovoluje kompromisy...
A myšlenky nad SteamOS / Steam Machine / Steam Controller exkluzivitou/launch titulem jsou upřímně dementní, zcela by to odporovalo jejich myšlence v tom, že si uživatel má mít možnost vybrat... -
Tomu se říká hype. A není k tomu potřeba desítky trailerů a videí *ehm* Assasin's Creed *ehm*.
-
Já vůbec tu logiku nechápu. SteamOS bude zadarmo, takže exkluzivita na tenhle systém moc smysl nedává. Steam je distribuční platforma. Když maximálně, tak další HL bude exkluzivní pouze pro Steam obecně.
-
Ja na to vsadim tvuj rocni plat, ze to tak nebude.
-
Dneska se mi o tom zdálo že bude Half Life 3 a to sem nehrál ani jeden díl *6*
-
Half-Life je nejsilnější značka Valve a jen blázen si může myslet, že by ji pohřbili a nevydali další díl *4*
-
To je ono, to je znameni. Posvatna Lambdo, nezklamej nas, uslintane a natesene, kteri stale doufaji:-D
-
Source Engine 2 -> StemOS -> Half-Life 3
-
Buh vi, kdy by vysel druhy dil, pokud by nedoslo k uniku zpiratneny verze. Nemyslim, ze by Valve nic nedelalo, ale relativne kratce ma za sebou Dotu2, ty hry se zombikama, CS:GO a spoustu veci rozdelanejch. Takze dokud nebude HL3 predstaveny na E3 zustavam chladny. Ale ne, ze by FPS nezaslouzilo poradne nakopnout.
-
No jestli na to HL3 opravdu vyjde exkluzivně, tak na to bude asi pár lidí zvědavejch bude :D
Ale osobně si myslím že kdyby k tomu opravdu došlo, tak to bude spíš časová exkluzivita, protože by to bylo proti jejich pro-linuxové politice. -
Half -Life 1 i 2 jsem hrál, více byl pro mě revoluční Deus Ex a NOLF, přesto si přeju, aby to nezkazili jako v případě Atomového vévody :)
-
Prvy diel bola bomba zato ze nic take nebolo ale teraz pochybujem ze by spravili daku dieru do sveta mozno preto sa aj nato vybodli a nevydali ani ep3..
-
Tak Steam OS bude free takze si to klidne nainstaluju dohraju si to 2-3x a odinstaluju pokud bude stat za prd.
-
Tak dva roky nazpátek bych u tohohle článku nejspíš jásal radostí jak malej, ale už mi HL3 začíná být pomalu putna. Až to vyjde, tak to vyjde (jestli vůbec). Mezitím tu bude tolik skvělých, možná i lepších her, takže ať si Valve pro mě za mě třeba mastěj tlačenky, už mi začíná být jedno, co se u nich ve firmě děje.
Navíc teď se furt řeší ten jejich steambox-bullshit. Kdo je na to zvědavej... *6* -
Mně to je například tuplem jedno, vždycky jsem měl raději Doom nebo Far Cry.
-
launch titul na steam os. parchanti. ale jestli to tak bude tak si to nekoupim.
-
nevím nevím. epizody 1 a 2 nic moc a na 3 ani nečekám. ikdyž se najde dost joudů co budou jásat *7*
-
Half life 3 by byla jedna z mála her, kterou bych koupil aniž bych viděl třeba jedinej obrázek, video nebo recenzi :D
-
hmm hlavně logika věci říká že bude exkluzivně na Steam OS. Ono kterou hrou by přivedli nejlépe na tenhle systém? Která AA hra je tak očekávána až je s ní mytologická legenda? Nic krom HF3 mě nenapadá a vsadím na to svůj měsíční plat klidně že to tak bude.