Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Half life 3 by byla jedna z mála her, kterou bych koupil aniž bych viděl třeba jedinej obrázek, video nebo recenzi :D
  • bobsh
    Uplně klidně bych věřil, že ta registrace vůbec nic neznamená a prostě jenom někomu z Valve přišlo jako super nápad to zaregistrovat a sledovat ten shitstorm na internetech *1*
    • mdkGT
      shitstorm na games?
      • bobsh
        Na Games, Redditu, Neogafu, 4chanu a na všech ostatních stránkách
  • Psychotic
    Herní firmy dávají miliony dolarů za reklamy a stejně je ta nejvyhypovanější hra Half Life 3. A co jim stačí, aby se půlka hráčů na světě pos*ala nadšením? Zaregistrovat značku. Tomu říkám efektivita marketingu :-D
    • Jojo zajímalo by mě, jak by to měl HL3 s hypem v Game Dev Tycoon *5*
  • Half-Life je nejsilnější značka Valve a jen blázen si může myslet, že by ji pohřbili a nevydali další díl *4*
    • Valve je nejsilnější značka Steam
  • Já nevím co se všichni diví. Původně byly v plánu 4 díly, 2 vyšly, 2 nevyjdou protože Half-Life.
    • OH SNAP!!! *8*
  • temné proroctví říká, že HL3 vyjde až Gaben zhubne *1*
    • alebo až dosiahne 333 kg
    • Ne, to proroctví právěže tvrdí, že s každou narážkou na jeho váhu se HL3 odloží o rok. Takže díky chlapi, už to oznámili, ale díky vám pujdou zas na 3 roky hrát dotu a dělat čepice do TF2 *16*
    • Keyz
      Co je více pravděpodobné?
      Zhubne anebo bude HL3 *4*
    • Třeba bude sběratelská edice Half Life 3 obsahovat 1 kg kožního tuku Gabea. *1*
      A proč ne. Byla by to limitovaná edice jako u Saints Row 4, kde Super sběratelská edice stojí 20 mega a ještě si ji nikdo nekoupil.
  • To je ono, to je znameni. Posvatna Lambdo, nezklamej nas, uslintane a natesene, kteri stale doufaji:-D
  • firebug
    Zvláštní, jak se tady často píše, že očekávání fanoušků jsou obrovská a Valve bude mít težké, je naplnit. Takže fanouškové, co vlastně čekáte?
    Já jsem teda taky fanda Half-Life, ale to pokračování bych s radostí bral i v případě, že by to bylo hratelnostně to samé jako dvojka a nějak smysluplně by se pokračovalo v příběhu. Těším se dost, ale zázraky tedy nečekám a radši se nechám překvapit, než abych byl zklamán.
    • vlastik.plaminek
      Asi ti to nepopisu konkrétně, ale obecně od toho čekám něco, z čeho vymaluju stěny semenem.
    • Čekám hru která zbytku světa ukáže, že hry se dají dělat jinak - chytře. Bez samoúčelných mechanik, bez bezduchého vyplňování času. Čekám hru s perfektně napsanými charaktery, s intenzivní atmosférou, se zajímavým postupem naplněným přestřelkami, logickými hádankami, posloucháním hovorů, kocháním se a prachsprostou chůzí prostředím. Čekám hru která se nesnaží být mainstreamová, hru která se nesnaží zaujmout nové publikum, hru která se nebude bát udělat to hráči obtížné. Čekám hru, která nebude hrou, bude alternativním světem věrohodněji popsaným, než v dobré knize.
      Vím, že čekám nemožné, ale jednou se nemožné již povedlo - byl to Half Life 1. Na jízdu vlakem nikdy nezapomenu, stejně tak doteď umím úvodní řeč z vlaku stejně jako znám nazpaměť celý přístupný komplex před rezonanční kaskádou.
      Doufám, že Valve, jelikož nejsou na značně Half Life existenčně závislí, se vykašlou na peníze a udělají něco, co vznikne pro lidi, jejichž život Half Life změnil. Něco, co se nebude bát být odlišné od všeho co známe.
      • firebug
        S tím co píšeš se nedá nesouhlasit a úplně tě chápu. ALE s nadhledem lze říci, že to co popisuješ v prvním odstavci, se již povedlo HL2 (alespoň v mých očích), který v rámci FPS nabízí různé typy hratelnosti, která se společně s nádherným prostředím dynamicky mění téměř každých 30 minut a atmosféru to má báječnou.
        Vím, že dost lidí nepovažuje HL2 za nic moc výmečného, ale pro mě to je zkrátka ukázka toho, jak skvěle lze udělat v podstatě obyčejnou koridorovou FPS, která právě svou atmosférou dokáže hráče zcela pohltit a nepotřebuje k tomu wooow momenty každou minutu, nebo stovky cut-scének. Zvláště v porovnání s tím, kam se FPS žánr vyvíjel, mi přijde HL2 jako perla v záplavě dalších koridorovek...
      • Napiš to prosím takhle valve.
    • Neviem prečo to každý píše. Doteraz snáď v žiadnej hre nebola vychytaná fyzika ako práve v HL, tak aby poslúžila aj svojmu účelu. To je jeden + ďalej dokonalý príbeh, resp. to tajemno čo je okolo toho, mňa snáď ani nezaujíma herný mechanizmus a grafika (ak ju vylepšia oproti dvojke tak je to stále klenot), kto je gman čo ukrýva boreliasis. Myslím, že valve v tom má práve esá. V tom m tá hrá nábeh nad všetky ostatné. Ešte príbeh nieje doje..ný ako u iných značkách čo ma teší. Chcem vedieť viac o Combine a podobne. Takže sa určite nebudem tváriť, že ma to nezaujíma a teším sa tomuto dôkazu, že sa hra ako tak hýbe.
      Ale bojím sa práve tích ľudí, ktorí od toho budú očakávať zázraky a vyčítať tomu každú volovinu a prestanú hľadieť aj na to podstatné "príbeh". Takže pokračovať v realite s tým, že to hádam za pár rokov vyjde :D
      • To co píšeš, bylo i podobné u Lostů, tam to taky vypadlo, že tvůrci mají v rukávu esa na rozluštění záhad a nakonec byl konec neuvěřitelná sra"ka a jediné eso co měli tvůrci v rukávu bylo udržovat lidi v napětí a nevědomosti. A po odvysílání posledního dílu se jim celý jejich svět a příběh zbortil jak domeček s karet.
      • Mno jo..ma slovensku vždycky videli v HL nejaky pribeh a něco co nemá obdobu..asi jina mentalita..ci co.. *7* *7* *7* *7* *7* *7*
        • tipujem, že si to nevieš ani len "preložiť"
    • "hratelnostně to samé jako dvojka a nějak smysluplně"

To je právě to. Už mnohokrát jsem se setkal, kdy se u pokračování dostalo ne zrovna smysluplného završení příběhu. U Portalu 2 byla také očekávání a nedůvěra, když ohlásili, že tam budou pohybové gely, mosty, vlečné tunely apod. Taky jsem se obával přeplácanosti. Ovšem zbytečně.
      Podle mě by bylo dost málo, aby to byla nastavená kaše druhého dílu s poklesem důrazu na příběh.
      Abychom se třeba nedočkali toho, že Alyx oplodní strider. A právě proto, jak dlouho trvá vývoj, tak podle toho se začínají zvedat obavy. *2*
  • xnire
    Já po Half Life 3 chci aby to byla "inteligentní" a zábavná střílečka jako 2 a hlavně aby uzavřeli ten příběh!
    • Keyz
      Problém může být tlak fanoušků a to, že mají velkou zásobu peněz. Někde méně je více.
      To se pak ukáže jak funguje ten jejich dost volný systém vedení ve firmě.

Snad to udělají dobře.
    • Dneska reaguju jak mourovatej.
      Jde právě o to, aby HL3 přišel s něčím novým, neokoukaným, hratelným, zábavným... Když to bude kopie HL 2 v novým kabátě, tak to lidi na..naštve. Proto jsem psal, že to maj rok co rok těžší...
      • Robotron3
        Proč nutně novým? Hlavně ať je to zase výborna hra *3*
        • Na jednu stranu máš pravdu na druhou zase bych byl rád kdyby HL3 s něčím novým přišel jako první dva díly ;)
          • Robotron3
            Však já nejsem proti novinkám. Vůbec ne. Jen hlavně ať je to dobrá hra tak nebo tak *3*
        • Podle mě je hra, označovaná za výbornou, právě hra, která přijde s něčím novým. V případě pokračování série bych za inovativní prvky pokládal za nutnost a samozřejmost. Já si moc dobře vzpomínám, jak episoda jedna byla pod palbou kritiky, že je to nastavená původní Half Life 2...
          • Robotron3
            Hra která se dobře hraje a i se zapíše do herních dějin vůbec nemusí přinést nic nového. Tohle známe už z historie. Kupříkladu Warcraft 1 Blizzard okopíroval z Duny 2, tak jak je, a přelil to do fantasy prostředí. A komu to (kromě mě) vadilo :)
            • Jasně, ale já se bavím o "výborné hře" což nemusí korespondovat se zápisem do herních dějin, viz třeba "nejhorší hry všech dob"
              Tady jde spíš o očekávání...
  • No to doufám. Nechat otevřený konec a potom roky ani ťuk to už je na pěst.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit