Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takovýchhle situací už tu bylo dvanáct do tuctu, ale tentokrát to fakt už vypadá, že by se mohlo vbrzku něco objevit. Jednoduše už se toho děje moc. SteamOS, Steam Machine, Steam Controller... Předvoj, drobečky, oťukávání co všechno internet zvládne předtím, než exploduje po oznámení HL3.
    "Rise and shine, Mr. Freeman, rise and shine..."
  • Drakens
    hmm hlavně logika věci říká že bude exkluzivně na Steam OS. Ono kterou hrou by přivedli nejlépe na tenhle systém? Která AA hra je tak očekávána až je s ní mytologická legenda? Nic krom HF3 mě nenapadá a vsadím na to svůj měsíční plat klidně že to tak bude.
    • Na SteamOS bude mít HL3 exkluzivitu 1 měsíc, poté to pustí i na Windows. Každopádně Microsoftu se už stahují půlky.
    • GlaDOS
      Já vůbec tu logiku nechápu. SteamOS bude zadarmo, takže exkluzivita na tenhle systém moc smysl nedává. Steam je distribuční platforma. Když maximálně, tak další HL bude exkluzivní pouze pro Steam obecně.
      • Podle me to smysl dava. Prichazis s novym operacnim systeme a cim vic lidi ho vyzkousi, tim vetsi sance ze se to nekomu zalibi. Ja bych se treba mesicni exluzivite na steam os vubec nedivil a byl bych za ni rad, alespon by bylo veselo.
        • GlaDOS
          Mně by to bylo jedno. Stejně SteamOS po vydání na zkoušku nainstaluji. Ale pro mnohé by to byl opruz. Jinak pořád nechápu, proč by Valve mělo chtít systém rozšířit na normálních počítačích. Pořád bude mít Steam pro Windows větší množství her. Ten OS je primárně určen pro Steam box a pochybuji, že Valve by se obrátilo zády k uživatelům klasických pc. Mám takový pocit, že Valve jde hlavně o svobodu volby. Ne uzavírání systému, čemuž by exkluzivita odpovídala. Takže mi to pořád smysl nedává.
          • No ja si myslim, ze valve je uplne jedno, jestli nekdo bude pouzivat steam os na "nenormalnich" pocitacich v obyvaku, nebo na normalnich nekde jinde. Jde jim podle me o to, aby to proste pouzivalo co nejvice lidi. Cim vice lidi bude kupovat steam os kompatibilni (opengl) hry, tim vice vyvojaru to bude stimulovat k tomu, aby na to ty hry delali. Kdyz udelali povinnou aktivaci HL2 na steamu, tak to byl take pro mnohe opruz.
      • Drakens
        A jak by si nejlépe rozšířil tenhle systém? Dáš ho s podmínkou OS Steam...
        • GlaDOS
          Řekl bych, že na Steam boxu bude už po koupi nainstalován. A myslím, že to je hlavní účel toho systému. Ne konkurovat za každou cenu Windows. Představ si to takhle. Valve vydá hru a chce ji co nejvíce rozšířit. Nejvíce pc hráčů ale pořád budou mít Windows. Proč je nutit do dalšího systému, na který bude omezený počet her a pro práci nebude vhodný. To by si Valve močilo do vlastních kalhot. No a pokud hra nevyjde na klasické konzole, budou mít gaučoví hráči důvod si koupit Steam box. Tohle mi připadá jako dobrá taktika.
        • ten OS je primarne na stream ? a asi tak ho chcu rozsirit ?:D a tym ze je free ?:D nejak pochybujem ze si budu brat peniaze z uctov tym ze daju nato exkluzivne HL3 :D masa sa im nato vyserie a oberu sa akurat o zisky
    • mdkGT
      Ja na to vsadim tvuj rocni plat, ze to tak nebude.
  • Amylee.Anderson
    Snad je to pravda. A Kelly Bailey ♥♥
  • Ronox
    Jsem akorát četl, že podle záchona o známce musí tu trojku udělat do magických tří let.
    • BookerDeWitt
      Podle záchoda nebo zákona?
  • Jne 130+ prispevku?..hmm...tak to asi s tim zajmem o tuhle hru vazne nebude tak horke
    • Skor to bude tym, ze stale nic nie je oficialne a kludne vsetko moze byt podvrh a registrovanie znacky neznamena vobec nic. Pockaj na oficialne oznamenie od Valve
  • Já mám o Half-Life 3 docela jasnou představu: stačí si představit podstatně rozmáchlejší Portal 2 se stejně kvalitním level a game desingem, příběhm, stylem jeho vyprávění a gradací + technologický pokrok díky Source Enginu 2. Nedokážu si představit, co by se muselo stát, aby to, co fungovalo v prakticky dokonalém Portalu 2, nebylo v Half-Life 3 přetaveno do epického (Protal 2 byla přeci jen spíš komorní záležitost) herhního zážitku. A vážně by mě docela zajímalo, kolik z leaknutého seznamu zamětnanců Valve, kteří makají na Half-Life 3, dělalo na druhém Portalu...
  • Dneska se mi o tom zdálo že bude Half Life 3 a to sem nehrál ani jeden díl *6*
    • GlaDOS
      Tomu se říká hype. A není k tomu potřeba desítky trailerů a videí *ehm* Assasin's Creed *ehm*.
  • zx_spektrum
    Vzhledem k počtu zaměstnanců ve Valve je myslím nad slunce jasné, že dělají na různých hrách, jen jim to prostě déle trvá. Je to perfekcionismus? Možná pamatujete, že obě předchozí hry, 1 i 2, doznaly před vydáním několik zásadních překopávek a to i řádně od základů... Bylo by sice hezké doufat, že po epizodě 2 a jejím trochu jasnějším konci (minimálně oproti konci 1 a 2) by mohli vědět, kam to chcou směřovat, ale zřejmě struktura vedení Valve prostě nedovoluje kompromisy...

A myšlenky nad SteamOS / Steam Machine / Steam Controller exkluzivitou/launch titulem jsou upřímně dementní, zcela by to odporovalo jejich myšlence v tom, že si uživatel má mít možnost vybrat...
    • Stuktura vedení ve Valve není nekompromisní, respektive nikdo tam nikomu neříká, co má a nemá dělat... Jde jen o to, kolik lidí se chce zrovna naplno věnovat Half-Life 3. A protože 3/4 zaměstnanců pochází z modařské komunity, pro které je série Half-Life srdcová záležitost, je jasné, že všichni chtějí, aby třetí díl byl opět výjimečný... Podle mě je hlavním důvodem toho, proč Half-Life 3 ještě nebylo oznámeno, Source Engine 2. Těžko by vydali třetí díl na na prvním enginu. Pro mě je logika jednoduchá: nejdřív Source 2, pak Half-Life 3, dřív ani ťuk...
  • tak rozhodně by mě potěšilo, kdybych se rozuzlení příběhu dožil dříve, než mě postihne stařecká senilita *3*
    Nicméně.. připadá mi komerčně logické (přelož jako vychcané) kdyby pro nově oznámený OS a HW včetně nového uberovladače.. vydali exkluzivně i HL3..
    • Taky si už myslím, že příští rok v druhé polovině oznámí HL3 *3*
  • Jak je již dávno známo Valve neumí počítat do tří, pochybuju, že nový díl half-life (když vyjde) bude mít číslovku tři v názvu :D
    • u CS se nedostaly ani ke 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit