Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebo Valve udělá strašlivou hru, aby je všichni přestali otravovat s pokračováním...
  • po tej hre volajú už iba herní novinári,,,,málokoho už inak zaujíma...tá značka je už mŕtva....zabilo si ju samo Valve...nová generácia má už Half Life u zadku...
    • Nová generace ví o světě ještě ho*vno, proto je jí to u zadku, ale zároveň je lehce ovlivňitelná, takže stačí dobrá reklama a budou kupovat jako divý :D
  • no faktem je že half life 2 zaujal skvelou grafikou a fyzikou, jenže to ma dnes každa druha hra tak nevim s čím chteji prijít aby zaujali.
    • kubi-wan
      Já jsem se třeba k Half-Lifu 2 dostal až po Far Cry, který mě technologicky tak odbouralo, že už jsem pak z "halfa" tolik neuchcával, přestože jsem chtěl...
    • firebug
      Co třeba s INTELIGENTNÍMI protivníky? Zničitelné prostředí bych si taky nechal líbit. Kdyby AI využívala průstřelnost materiálů a nerozpakovala by se udělat nějakou náloží díru do zdi, aby vás mohla snáze obejít - byla by to pecka. Propojení s Portalem a zejména využítí portalové pušky by byl taky hodně osvěžující prvek.
      Myslím si zkrátka, že je toho hodně, čím můžou zaujmout. Hlavně aby to nebyla "military-wooow-fuck-yeah-shooter". Což snad nehrozí...
      • súhlas, prekvapiť revolučnou AI je to najlepšie čo by mohol valve urobiť, určite by som sa potešil aj lepšej fyzike (deformácia materiálov, deštrukcia, simulácia tekutín) ale hrať proti nepriatelom ktorí sa skutočne chovajú ako ľudia je to najväčšie lákadlo.
        • otázka je, co vlastně definuje hraní živých lidí ve střílečkách proti botům? kromě klasických negativních vlastností jako kempení celou hru se sniperkou někde v křoví nebo nadávání ostatním do noobů
          • mňa baví ked sú nepriatelia niekde zakempení a mojou úlohou je konečne použiť mozog a porozmýšlať ako ich dostať. Pár takých situácií bolo aj v HL1. Alebo keď proti mne ide partia koordinovaných žoldákov proti ktorej je frontálny útok nemožný a pri kempení pri mne pristane granát. Vtedy by človek najradšej utekal aj polovicu levelu vzad a niekde sa zašil.

Od HL3 by som očakával málo nepriatelov s výnikajúcou AI, kde sa počíta každý skalp. Viac explorácie prostredia, rôzne hádanky, kvalitnú fyziku, aspoň priemernú grafika a viac slobody. Nie je toho až tak veľa.
    • Třebas dynamickej inventář.
      Např:
      Kapitola Antarktida:
      Gordon dostal za úkol vyšplhat po ledovci na vrchol, protože Kleiner tam neúmyslně portnul Lamar. Gordon tedy dostane po dobu této kapitoly horolezeckou výstroj (šplh po ledovci by byla pojata jako logická část hry - jako tomu bylo v předešlých dílech)
      Až by se vrátil zpět, výbavu by opět odevzdal. No a takhle by se to měnilo podle kapitoly a podle potřeby.
      Určitě nechci, aby byla vždy animace, kdykoliv Gordon otevře dveře, aby se zobrazila ruka zabírající za kliku...

Je mnoho možností, co tu ještě nebylo. Jen aby to bylo vyvážený...
    • Jack1947
      Proc, chodit s necim uplne novym kdyz to pred lety fungovalo? Staci vylepsit stavajici, pridat par prvku a hra aby byla hlavne originalni ne aby to byla EP3 , kdyz uz tak plnohodnotna .
      • to je jako by si dneska chtel natočit cernobily nemy film, sice to kdysi fungovalo ale doba je dneska jinde.
        • Jasně, jasně točit černobílé němé filmy je v současné době úplná hloupost. Příkladem budiž např. The Artist, který dostal minulý rok Oscara za nejlepší film :-D
  • Erien
    Můj názor je, že ty očekávání co všichni mají už teď, to nikdy nemůže splnit. Jsem na to fakt zvědavej, jestli se toho dočkám vůbec někdy.
    • Keyz
      Hlavně co vlastně čekají? Jako u DNF tedy nějakou minulost? Dnes jsou jiné trendy a vsadil bych se, že je to bude bohužel hodně reflektovat.

Navíc se dělá z velkého komára velblouda. Tohle přece není nové GTA anebo přechod z GTA 2 na GTA 3 (3D). Tady to vypadá jako by to byla hra které bude strašně zásadní pro herní i neherní svět. I když doufám, že to bude dobrá hra ale pochybují, že to bude klasická skvělá FPS jako předešlé díly a jako nový Shadow Warrior. Rychlá na postřeh bez autohealu a se skvělou fyzikou (HL2) a případně HL a příběhem.
      • A v čem je nové GTA tak vyjmečné?
  • Tushan
    nevím nevím. epizody 1 a 2 nic moc a na 3 ani nečekám. ikdyž se najde dost joudů co budou jásat *7*
    • Za joudu seš spíš ty !
      • Tushan
        proč ? protože se mě nějaká hra nelíbí a nečekám na její pokračování roky ??? tak to jo si mě to natřel *1*
  • Přesně tak, Gabe mě chce akorát zase nar*at. ...a já ti to nežeru!! *6*
  • Ukamenujete mě k smrti, ale pro mě série HL skončila u prvního dílu. HL2 bylo pro mě jedno z největších zklamání. Jinak mě první díl hodně bavil a o to víc mě překvapilo, že jsem u HL2 rodil slzy.
    • samotná gameplay v HL2 ma nebavila až tak ako v jednotke ale to čo ma dostalo do kolien bolo prostredie v ktorom bola radosť sa pohybovať a skúmať ho, teda až do momentu kedy začali nabiehať nepriatelia. Neviem to ani presne vysvetliť čím to bolo ale jednoducho ma v HL2 nebavilo bojovať. Keby trochu ubrali z akčnosti ktorá v niektorých momentoch bola až absurdná a dali viac priestoru adventúrnejšiemu charakteru hry bolo by to lepšie. Valve má špičkových leveldizajnérov, tak nech to dajú hráčom viac pocítiť.
      • Nejlepší moment z HL2 bylo, jak jsem házel z okna židli.
    • HL2 byla ve své době revoluční hra (stejně jako HL1), předvedla skvělou fyziku, která měla vliv na hratelnost, krásnou grafiku bežící na starších strojích a vylepšila všechny vlastnosti předešlého dílu. Mně ale vadil odklon od bitek v úzkých prostorech a díky posta-apo světě se silně změnila atmosféra. Skvělá hra ale kouzlo jedničky bylo pryč.
  • launch titul na steam os. parchanti. ale jestli to tak bude tak si to nekoupim.
    • D3sert
      Tak Steam OS bude free takze si to klidne nainstaluju dohraju si to 2-3x a odinstaluju pokud bude stat za prd.
    • Mně to je například tuplem jedno, vždycky jsem měl raději Doom nebo Far Cry.
  • Nechapu ton novinky, ktera dela, jakodkyby se na Half-Life 3 nepracovalo od konce praci na 2. dilu...
    • Ale tak jasně, že se pracuje. Byla by blbost nevyvíjet hru, která je vlajkovou lodí Valve.
      Spíš jsou ty články účelové, že to tak vypadá. A já si toho všiml taky.
      Nicméně provokovat se musí...

Nedávno přeci nějakej herec z HL2 EP2 poskytl rozhovor, kde jasně řekl, že slyšel, že se na třetím díle (HL nikoliv epizody) nepracuje...
  • Tak dva roky nazpátek bych u tohohle článku nejspíš jásal radostí jak malej, ale už mi HL3 začíná být pomalu putna. Až to vyjde, tak to vyjde (jestli vůbec). Mezitím tu bude tolik skvělých, možná i lepších her, takže ať si Valve pro mě za mě třeba mastěj tlačenky, už mi začíná být jedno, co se u nich ve firmě děje.

Navíc teď se furt řeší ten jejich steambox-bullshit. Kdo je na to zvědavej... *6*
    • No jestli na to HL3 opravdu vyjde exkluzivně, tak na to bude asi pár lidí zvědavejch bude :D

Ale osobně si myslím že kdyby k tomu opravdu došlo, tak to bude spíš časová exkluzivita, protože by to bylo proti jejich pro-linuxové politice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit