Přejít na výpis diskuzí
Valve si v Evropě zaregistrovala značku Half-Life 3 - UPDATE
2.10.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
Jak je napsáno v článku. Neznamená to vůbec NIC.
Ach.... ale moc rád bych se pletl :) -
Jak říkám, hype Half Life 3 je dost našponovanej a každým rokem to Valve má těžší a těžší - nároky na HL3 se zvětšují ze strany fanoušků a už předpokládám i tak trochu trapas. Fanouškům začne být jedno, kdy to vyjde, recenzenti pak budou ve svých recenzích klást důraz na STRAŠNOU délku doby vydání hry. Začne se hledat sebemenší chybička. Source 2 už může být příští rok zastaralý a o krok pozadu s novými herními enginy (předpokládejme, že HL3 na něm poběží)
Tohle dopadne špatně.
A jestli sedm hodin hraní bude stát za to čekání...
Možná dělají epizody a pak je opravdu budou vydávat po roce.
Ale stejně. Cítím trapas jako u D3 - to bylo tak jiné, že to ani snad Diablo není... -
-
Mne by uplne stacilo, kdyby si to zachovalo hratelnost HL2, ktera je paradni i v soucasne dobe a dodalo soudobou grafiku.
-
Nejhorší je, že tomuhle propadli i demen*i co nehráli žádný z původních dílů. Já ikdyž si přeju HL3, tak být valve, tak se na to vyprdnu. Lidi doopravdy očekávaj nemožný.
-
-
Tak mě spíš zajímá příběh, jak to dopadne. Včera jsem se díval na Harryho Pottera a hned jsem si vzpomněl na Combine ze světa Half Life.
Komunismus na každým kroku. *1*
-
-
-
Half -Life 1 i 2 jsem hrál, více byl pro mě revoluční Deus Ex a NOLF, přesto si přeju, aby to nezkazili jako v případě Atomového vévody :)
-
Buh vi, kdy by vysel druhy dil, pokud by nedoslo k uniku zpiratneny verze. Nemyslim, ze by Valve nic nedelalo, ale relativne kratce ma za sebou Dotu2, ty hry se zombikama, CS:GO a spoustu veci rozdelanejch. Takze dokud nebude HL3 predstaveny na E3 zustavam chladny. Ale ne, ze by FPS nezaslouzilo poradne nakopnout.
-
Na tenhle den jsem čekal dlouho, hodně dlouho. No nic, je čas nainstalovat HL1 a začít maraton *4*. Ne že bych čekal, že to třeba za pár měsíců vyjde, ještě si pár let počkáme, ale tohle je konečně první důkaz toho, že se to fakt hejbe *14*. Ještě by mohli vydat techdemo ze Source 2 a budu spokojenej *3*
-
-
neinstaluj HL1 ... toto je lepsie http://www.blackmesasource.com/ :)
-
-
BMS je naprosto luxusní, jen mně trošku mrzelo, že určité pasáže hlavně ke konci vypustili, tím samozřejmě nemyslím Xen, ale několik lokací s mariňáky :/ Vláček je třeba taky zkrouhnutý, ale furt luxus. Myslím, že stojí za to si znovu zahrát obojí, jak originál, tak BMS ;o)
-
-
Podívej se po modech pro BMS. Pár lidí udělalo speciálně chybějící části jak z levelu s vláčkem, tak i z toho velkého levelu s vojáky. O cca hodinu a půl prodlužují herní dobu.
-
-
Díky moc, našel jsem a hurá znovu zahrát :)
-
-
-
Ale uz to nie je ten HL, ine modely, hlasy. Je to skvela vec ale nema to ten stary feel a atmosferu.
-
-
modely sú väčšinou vo všetkom lepšie ako originál a hlasy by mali isť nahradiť starými (tiež mi neskutočne vadili), na YT som videl, že to možné je, neviem či už niekto urobil nejaký patch.
-
-
-
-
HL1 bolo fajn a na svoju dobu tak trochu zjavenie a urcite si zasluzi ocenenie za prinos do hier. HL2 uz zasa az tak moc nevykukovala nad ostane, skor vysla v spravnu dobu a nemala v tom momente adekvatnu konkurenciu. Ale casom mam pocit ze ludia si z toho spravili modlu a dnes je to spolu s HL3 , podla mna, jedna z najviac overhyped znaciek. Osobne si myslim ze ked vyde HL3 a aj to bude dobra hra, tak uz nebude mat sancu tak uspiet prave koli tomu prehnanemu ocakavaniu a hypovaniu. Ludia si uz z toho spravili modlu ktora sa ale neda uskutocnit a tak budu zakonite sklamany, ale pritom to stale moze byt vyborna hra.
-
-
Ako pises, je to len podla teba. Podla mna zase to bola jedna pestra, vysoko hratelna, putava a evolucna hra, ktora toho dala vela hernemu svetu. A nemala konkurenciu? Far Cry a Doom 3..
-
-
Tlustoprd se chce pojistit, že to nikdo neudělá za Valve.
-
doporučuju fandům HL mód Missing Information. Je to dodělaná beta HL2, která byla leaknuta nějaký ten roček před vydáním
-
Spíše se těším na novej Source engine jako takovej ale samozřejmě až bude HL 3 tak to bude onani*...
-
Jesteze nejsem "FAN" nebo aspon nepatrim mezi, tyto fanousky co hltaji kazdou informaci o novem HL3 mozna take tim ze jsem nezil HL1 a HL2 jsem hral az pozdeji tak mne to celkem nechava v klidu, chapu ale ze ne kazdy je na tom jako ja. Ze dobre vyjde zaparim, nedelam z toho vedu to bych uz mophl brecet kvuli DOOMIV,QUAKEV. A jinym znackam atp... ale takovy alespon ja nejsem no. *3* Je spoustu jinych her a neni proc oplakavat zachazejici tituly.