-
Carpe Diem!!!
-
Namaste
-
Vašku, díky za veškerou práci na Games, a přeji hodně štěstí a spokojenosti, kamkoliv se vydáš v budoucnu.
-
Nechť tě stále provází Síla....
-
Ahoj a hodně štěstí:)
-
To je tak, když si člověk uvědomí, že dělá práci, při které by nedostal ani hypotéku na 2+1...
-
Ta fotka nešťastná docela sem se lekl
-
-
haha on to byl asi takovej provokativní záměr.
-
-
Přeju hodně štěstí v dalším kariérním životě! Musím přiznat, že tvoje nekritické fanboyovství Larianů mě občas dost užíralo, ale krom toho jsem tvoje texty četl moc rád. Ať se daří!
-
-
Heh jsem celkem rád že nejsem sám, cítil jsem se celkem provinile kvůli tomu jak jsem na Vaška v jeho poslední recenzi na BG3 reagoval v komentářích že si přece dělá p...l jelikož si to tu desítku nezaslouží 🥲😂😄
Na druhou stranu Lariani dělají maximum aby z toho desítková hra byla, možná i proto tomu toto hodnocení nakonec udělil.
Líbil se mi jeho osobitý styl psaní a pohled na svět, je fajn číst že se i nadále bude věnovat LARPům a bude chtít stvořit vlastní.
Tímto Vaškovi přeji hodně štěstí do dalších tvůrčích rozletů, ať už to ode mě zní jakkoliv klišovitě 😄
-
-
Jak uz sem psal, po Alžběte, dalsi velka rana u srdicka, budou mi Vase pohledy na svet chybet......
-
Vaškovi přeju, ať si teď pořádně odpočine, a pak ať se mu podaří na dalších xx let opět zakotvit někde, kde jej to bude (nejen) profesně naplňovat.
Čau 🙂!!