-
Přeju hodně štěstí v dalším kariérním životě! Musím přiznat, že tvoje nekritické fanboyovství Larianů mě občas dost užíralo, ale krom toho jsem tvoje texty četl moc rád. Ať se daří!
-
-
Heh jsem celkem rád že nejsem sám, cítil jsem se celkem provinile kvůli tomu jak jsem na Vaška v jeho poslední recenzi na BG3 reagoval v komentářích že si přece dělá p...l jelikož si to tu desítku nezaslouží 🥲😂😄
Na druhou stranu Lariani dělají maximum aby z toho desítková hra byla, možná i proto tomu toto hodnocení nakonec udělil.
Líbil se mi jeho osobitý styl psaní a pohled na svět, je fajn číst že se i nadále bude věnovat LARPům a bude chtít stvořit vlastní.
Tímto Vaškovi přeji hodně štěstí do dalších tvůrčích rozletů, ať už to ode mě zní jakkoliv klišovitě 😄
-
-
Jak uz sem psal, po Alžběte, dalsi velka rana u srdicka, budou mi Vase pohledy na svet chybet......
-
Vaškovi přeju, ať si teď pořádně odpočine, a pak ať se mu podaří na dalších xx let opět zakotvit někde, kde jej to bude (nejen) profesně naplňovat.
Čau 🙂!!
-
Co říct víc než namarie. 🙂 dokud to půjde budu sledovat kde to půjde.
-
Vašku ty ne! 😭 Ach jooo! Díky za všechno, jsi nejlepší.
-
Velký dík za skvěle odvedenou práci. Tvé texty budou na games.cz chybět. Měli svou specifičnost, kterou jsem tu četl snad úplně nejraději. Ať se daří na další cestě 👌
-
Diky za všechnu tu práci v průběhu let na Games. Urazil jsi obrovský kus cesty od prvních článků a videí. Mám radost, že můžu dál sledovat tvoji tvorbu jako věrný fanoušek Tam a zase zpátky - na historický podcast s Bětkou se těším, to zní papírově jako skvěly projekt :-). Doufám, že najdeš, co hledáš!
-
Neznal jsem, ale RIP
-
Vašku hodně štěstí a úspěchů v nové fázi života.
-
Vašku, tvoje psaní mi bude chybět. Budou mi chybět i tvoje longplaye s Alešem. Nebo, že by tak úplně neskončily? Tajně doufám a věřím.
V každém případě vše nej v "novém životě", ať se ti podaří všechno na co sáhneš. Namaxuj "Endurance" a "Mental health".