Přejít na výpis diskuzí
Ve Far Cry Primal si můžete ochočit medvěda i šavlozubého tygra
4.12.2015 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
gameplay.. http://www.youtube.com/watch?v=lm8icBQhaZI
-
Neviem či si pochopil môj komentár, ale ja som nemal na mysli len ten najnovší diel, R6 stojí za prd už od čias kedy vyšiel konzoloidný vegas.
-
Souhlas, protože jinak bude FC:Primal hodně imerzivní pokud tam bude klasický Ubisoftí "future HUD" :D
Vzpomínám na krásu navigace např ve FC2 (ať zůstanem u série) - buďto prostě jít do mapy, nebo vytáhnout příruční navigaci, jinak nic. Minimapa je občas fakt zlo (ale záleží na tom, jak moc velký zlo z ní udělá vývojář) a když se k tomu připojí klasický HUD, kde všechno křičí a bliká "TADY JSEM, TADY KLIKNI, TADY SKOČ, SEM NECHOĎ" apod., tak je to prostě peklo.
Nemám nic proti pomůckám pro nesvéprávný ;), ale sejří mě, že ve většině her se tyhle serepetičky nedaj vypnout a jeden tak přichází i o krásu prozkoumávání. I ty hry se přizpůsobujou tempu doby - všechno je potřeba mít rychle hotový, s ničim se nemazat a netrápit se a všechno hráči tim nejdebilnějším způsobem naservírovat na zlatým podnose (jako kdyby hráč neměl vlastní úsudek a kognitivní schopnosti).
Naštěstí zrovna pro sérii FC dělá jeden šikula mody právě i pro čistší HUD apod. I když ve FC4 jsem docelal valil bulvy, že si v Ubi dal někdo tu ehm "práci" a v menu je prakticky skoro všechno - selektivně! - povypínatelný. Ale tohle, demoverze her a nezabugovaný a nefunkční hry při vydání - to by měl bejt standard soudobýho herního průmyslu. -
Dle tebe R6 nestojí za zmínku, dle ostatních je to velmi dobrá taktická střílečka - něco takového bylo přesně potřeba.
-
Je to spin off 2) Je to přeskinované FC 4 3) opravdu si myslíš že příběh z pravěku bude mít super záporáka ? Podle mě je tam sotva příběh 4) viděl jsem 2x gameplaye opravdu mě to šíleně zklamalo ... skoro žádné prehistorické zvířata jen zmizely auta a zbraně, doufám že alespoň obsahu bude plno ale námět je silně nevyužitý
-
len vďaka našej nezávislosti sa nemusíme báť prinášať do hier nové odvážne nápady *1*
-
at si tu kazdy nadava jak chce...pro me je far cry super znacka, mam ji rad a beru ji takovou, jaka je...netvrdim, ze je dokonala, ze nema chyby, ze by nemohla byt vice progresivni...ale mam ji fakt rad a hrani me moc a moc bavi...takze na primal se tesim
-
asi fanda her o trůny, kde to nějak takhle funguje :P
-
Hmm, napriek evidentnej stagnácii v oblasti grafiky, ktorá tu je už od čias FC3 tak som celkom príjemne prekvapený čo sa týka herného konceptu, len som zvedavý ako to dopadne celkovo, je to asi jediná ubisoft hra momentálne, ktorá ma zaujíma, kedže môj obľúbený splinter cell pekne pokazili a rainbow six ani nestojí za zmienku.
Neostáva mi nič iné len pevne dúfať, že budúcoročný Far Cry primal nebude trpieť klasickým ubisoft syndrómom a konečne sa zbavia väčšiny stereotypným herných čŕt, pre ubisoft hry tak známé, ako napr. oslobodzovanie táborov, odkrývanie mapy pomocou veží a podobne chujoviny, dúfam, že sa konečne odvážia aj na niečo nové a nielen tú istú zaužívanú formulku ako predošlé diely, aj keď FC3 a FC4 neboli vôbec zlé hry práve naopak, tak trebárs na FC2 alebo Blood Dragon aj tak nemali a je celkom možné, že primal sa možno vydá v stopách tých starších hier.
UPDATE
https://www.youtube.com/watch?v=G2ccn87S22Q po zhliadnutí tejto ukážky som teda riadne sklamaný, neviem no , čakal som od toho viac, ale že to bude vyzerať horšie ako predošlý diel a bude to také prázdne to som teda nevedel, škoda, predstavenie a trailer vyzeral pútavo ale podla tohto zostrihu z hrania je to bieda. -
Imoen se stejně vždycky vrátí, bez ohledu na to na jak malý kousíčky jí rozsekáš, ale taková Nalia ze dvojky, tu je úplně radost sejmout *1*
-
Imoen sem nechával žít zato Jaheira by zasloužila *1*
-
Chudák Imoen.
-
Tak už je to jisté! FC série je definitivně mrtvá. Koncept zůstane navždy stejný. Měnit se budou jen kulisy. Snad jsou ty ty stejné ikony, ukazatele a interface jen takový place-holder, ale nevěřím tomu. Tohle je finální verze.
Zajímavé nápady s těmi zvířaty a sovou, ale jinak to samé. Mohli třeba vymyslet nějaký nový systém na blízko, možná třeba budování vlastního klanu atd. V Ubi umí být kreativní co se týče tématu a někdy i herních mechanik. Nejhorší je, ale jak ta série zajede do určitých kolejí, z kterých už nikdy jinam nevyjede.
Ale furt se můžu těšit na Division, For Honor, Ghost Recon, Watch Dogs 2.. -
ve starších RPG (Fallouty, Baldury) jsi mohl companiony odpravit když jsi chtěl (tak většinou skončila Imoen s hlavou kutálející se podél cesty hned v první lokaci po Candlekeepu), ale v rámci debilizace herního průmyslu už nejde ani tohle
-
Čekal jsem od premiérové ukázky taky trochu více, ale možná je to takhle lepší. Neukázali toho moc, takže nás možná chtějí překvapit. Takhle hra má prostě potenciál a doufám že ho splní. Ukázali pouze způsob jakým lze hrát souboje a prostředí, které opravdu vypadá dobře. Je to krásně barevné, lokality vypadají přesně tak, jak bych si je představoval, hlavně ty zasněžené oblasti. Neukázali ani hlavního záporáka, na které má Ubisoft prostě talent. Vždy to je nějaký totálně ujetý magor, kterého jsem si pokaždé oblíbil. Budu jim věřit, museli na tom dělat už pěkně dlouho a nechápu, jak to mohli tak dlouho tutlat. I kdyby to jenom přeskinovali, tak by to trvalo dlouho. Dělat takovou hru a ještě z pravěku není nic lehkého. Vzhledem k tomu, že to není Spin off, ale plnohodnotná hra, tak doufám v dobrý příběh a délku. Tady se to přímo nabízí, protože je to zkrátka neokoukaná záležitost. Držím palce *3*
-
co ti brani tomu companionovi rict, ze chces byt sam ? to fakt nechapu, mas moznost hrat bez companiona a s companionem, ale budes nadavat, ze tam ten companion je... fuck logic
-
pokud ti to recyklování ve far cry nepřišlo už extrémní, tak je něco špatně a měl by sis jít zahrát assassins creed :-)
-
...takže slabší průměr na PC *4*
-
Grafika hodně slušná na PS4...
-
Doufám, že to půjde v singlu hrát i bez toho oškubance za peta, nesnáším AI companiony v single hrách. to je jak teď ve Falloutu 4, člověk už pak nemusí dělat nic, zaleze si do kouta a počká.. já tu hru chci hrát a ne se na ni dívat.. wtf co se to děje