Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whisp
    S tým levelovaním ma teda nepotešili. Pri konci Oblivionu na mňa nabehlo naraz 30 démonov, ktorý môjho vyšperkovaného hrdinu zožrali zaživa, zabrať dostala aj grafická karta :) Bez OOO módu, ktorý levelovanie upravil, by som Oblivion nikdy nedohral.

To teleportovanie po mape bolo už v Oblivione, ja by som ale uprednostnil spôsob cestovania ako bol v Morrowinde. Teleportovať po mape ste sa len tak nemohli, na cestovanie sa používali lode, člny, teleporty v guildách mágov, veľké chrobáky :)
  • Tady najdete trochu vice informaci, mimochodem i driv nez tady :)
    http://www.gamefiltr.cz/clanky/detail/16_368-preview--nahlednuti-do-sveta-tes--skyrim-s-teddem-howardem.html
    Thumbs up GameFiltr! :)
  • Fallout:New Vegas od Obsidianu (mimochode skvela hra,ktere se Fallout 3 nemuze rovnat) vysel teprve nedavno,takze si moc nadeji na novy dil nedelej. *9*
  • Tak na tohle se vážně těším. Bude to velký boj o RPG roku - Zaklínač vs. Skyrim. Jsem zvědav, kdo zvítězí. Jisté ale je, že Bethesda ví, co dělá, když fandům dává do rukou s každým dílem prpracovaný editor. Takový OOO Oblivion úplně předělal a tak se nebojím, že i kdyby Skyrim měl nějaké mouchy (konzoloidní inventář, nedotažené textury nebo levelování), tak by se jistě našel nějaký strůjce nápravy. Jen ať to do toho konce světa 2012 stačím pořádně projet *1*
  • néééééé, levelování nepřátel současně s postavou.. chjo, hlavní nezmar oblivionu.. naštěstí to opravil OOO, tak doufám, že pro tohle taky hned něco vyjde.. :)
  • Však jistě, TES je dobrá série tak jak je. ja myslel spíš nový Fallout.
  • nezbyva nez to hrat na PC a pockat az to opravi modem
  • Netes se. Taku bych radeji bez levelovani nepratel,ale toho se urcite nedockame. I kdyz i levelevani NPC muze byt udelano 'setrne' ,ze si toho hraci sotva vsimnou,u tehle serie tomu proste neverim. Nejlepsi by bylo zrusit lvl postav:) Jako treba v Ultime Online-kdyz jsi byl cviceny v boji a bojoval jsi,zabil jsi 3 skrety jednou ranou. Pokud jsi ale jenom stal a nic nedelal,mohl jsi mit swordsman treba na hodnote 1000000 a zabila te i jedna krysa. *2*
  • Kvoli tomu by som snad po 2,5 roku mohol updatnut pc
  • Bethesda umi udelat TES i bez obsidianu. Spis by tam obsidian zavedl prvky ktere tam nemaji co delat
  • mmrrxx
    tak dufam ze levelovanie nepriatelov pojde vypnut, alebo nejakym patchom aspon, ja ked hram RPG hru tak mi tazky zaciatok nevadi, ale chcem mat pocit ze naozaj sa z mr. Nobody prepracujem na total Hera, a je jasne ze vo svete budu lokacie kde aj ako total hero budem mat problem prezit, ale zas ocakavam ked vleziem do suterenu nejakeho domku v meste co v zaciatkoch tam boli iba krysy, ze na mna nevybehne super mag v kombinacii s fighterom so zlatym brnenim kua
  • Ta voda je suprove udelana hned bych do ni skocil *1*
  • No vypadá to moc hezky. Doufám, že k tomu co nejdřív pustí Obsidian.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit