Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč se mi zdá, že ten člověk vůbec nepochopil kouzlo free-roamingových RPG? *3* Jinak okopávání řepy už přidal jeden mod od fandů do Oblivionu.
  • To by se Ti mohlo libit EVE Online (MMORPG) - tedy jestli Ti nevadi sci-fi zanr apod.
  • Kdyz se citis nesvuj,jdi o dum dal. RPG her je posledni dobou dost. Mas z ceho vybirat. Me osobne treba stve pojeti RPG sveta jako lokace jen na zabijeni. Podle me by kazde spravne RPG melo byt tak trochu strategii a simulaci zivota. Kde te nikdo nenuti do urcite cinosti. Chces byt obchodnik ve svete plnem hrdinu a jednou za cas si zajit na dobrodruznou vypravu? atd...Tajne doufam ze se toho jednou dockam.
  • A jaky byl system levelovani ve F3 - nehral jsem ho abych mohl posoudit na kolik tam byl level-scalling setrne ci nesetrne zakomponovan... Nicmene pokud by to melo byt jako v Morrowindu, tak proti tomu nelze namitat nic. Doted kdyz si vzpomenu kdyz jsem na asi 20 lvl navstivil Solsthein s iluzi o tom, jak mam uz docela slusnou a silnou postavu, nakolik me tam nepratele rychle vyvedli z omylu potazmo vyprasili kozich a jeste rad jsem se a rychle vratil na Vvardenfell :)
  • MrSanta
    Pche, řepu v žádném případě okopávat nebudu. Najmu si na to lidi *1*.
  • No ono akokoľvek sa nám to zdá, ale napriek postupu v grafike potrvá ešte veľmi dlho, kým počítače budú schopné utiahnúť skvelú grafiku, super realistickú AI, nekonečný svet
    plný prirodzene sa správajúcich sa ľudí aj neľudí. Dneska máš na výber: Skvelá grafika-na-
    skripované scény, blbuvzdorná AI, 6 hodín a finito, alebo žiaľ aspoň v zárodku fungujúci svet so správaním,ktoré aspoň v plienkách napodobuje prirodzené správanie a tomu aj
    podriadené questy, pomerne rozľahlý svet ale horšiu grafiku a animácie. Potrvá ešte dlho
    kým budú počítače mať taký výkon, aby to obsiahli všetko, akokoľvek sa ti zdá, že vývoj ide rýchle dopredu. A keď niekoho baví zbierať rastlinky ale bo len tak pendlovať hore-dole,
    tak prečo nie. Je to oveľa lepšie, ako hrať vystrieľanie jedného celého letiska, plného
    civilistov a bahniť si aká je to zábava.
  • Když tu tak čtu, co vás bavilo na Oblivionu, začínám se cítit nějaký nesvůj.
    Sbírání bylinek - Těším se, až některém z dalších TESů dají okopávání lánů řepy a vytrhávání plevelu. Už vidím zy komentáře. "Ujíždím na pletí řepy!"
    Přátelení se s npc - Npc jsou na úrovni starých dungeonů, a to jim ještě lichotím, bo v některých byly celkem dobře zpracovány.
    Plnění questů - Výhoda úkolů je, že na papíře vypadají dobře. Nevyhoda že ve hře už ne.
    Tady máš generickou fantasy krajinku plnou potvor, divných npc, neuvěřitelně otravných a zdlouhavých jeskyní a ruin, spoustou nablískaných předmětů a sbíratelného odpadu. Bav se. :)
  • U F3 to tak prece nebylo. Byly tam i lokace, ktere byly vyrazne narocnejsi. Morrowind mel level scaling podobny F3. Spis tam ale slo o to, ze na jinem levelu spawnovaly jina monstra - takze Dremora byla vzdy lvl9 a potkaval jsi je kolem lvlu 9, ale jen v urcitych oblastech. Oblasti mely minimalni level a max. level, takze jsi klidne mohl potkat Dremoru na lvl1 a nechat se zmasakrovat *5*
  • MrSanta
    V Morrowindu level-scalling je. Budiž pro Bethesdu vyznamenáním, že si ho většina lidí ani nevšimla. Já bych o něm taky nevěděl, kdybych si o tom nepřečetl v jednom rozhovoru s vývojáři.
  • Doufam, ze pouziji level scaling z F3. Tam totiz scaling probihal jen u nenavstivenych lokaci a jeste k tomu nelinearne. Po navstiveni urcite lokace se level uzamcel a zustal na stejne urovni po zbytek hry.
    Kdyz jste zasli nekam, kde jste to nezvladali, mohli jste se pozdeji vratit na vyssi urovni a meli jste pocit nejakeho postupu (narozdil od Oblivionu).
  • Podle mě to musí vylepšit a nepude to poznat stejně jako u Falloutu..
  • Sorry, v Morrowindu jsem chtel napsat.
  • V Oblivionu to nebylo, zahraj si ho znova. A ve Falloutu 3 mne to sralo stejne jako v Oblivionu. Jaky ma sakra smysl prozkoumavat svet, kdyz vim, ze nikdy nikde nenarazim na neco, co bych nezvladl. U mne timhle Skyrim skoncil...
  • Levelovanie mi nevadí, pretože hry od Bethesdy sú pre Módy ideálne . Takže ak to preženú
    niekto to už dá do poriadku. A aj keď mal oblivion muchy, keď ste si tam dali zmenu počasia,
    lepšie textúry, unikátne lokacie, a OOO, bola to jedna z najlepších hier , akú som kedy hral.
    Podobne ako iní, ktorých to bavilo, preliezol som každý kút sveta sktorým som sa aspoň imaginárne dokázal zžiť. Takže na Skyrim sa teším.
  • Samozrejme to bylo mysleno s jistou nadsazkou. Proto je tam taky smajlik. Ja vlastne proti tem novym BIOWARE hram zase tak moc nemam. Co me stve je fakt,ze tyto hry propaguji jako RPG. Novi hraci si pak tyhle akcni/filmove slataniny s RPG prvky,vezmou jako svuj RPG standard. No a vlastne jeste to jejich slavne DLC. Prokleti dnesni doby. Vydaji polovicnu hru (DA2) a pak zacnou chrlit DLC,ktere posunou pribeh dal. Hraci plati za jednu hru vlastne nekolikrat. Ted me napada jeste posledni DLC k Mass Effect 2. Dat za hodinku hrani (o kvalite se vubec nezminuji) stovku,to je teda sila....
  • Jak někdo může ještě dneska vypustit z úst tuhle hovadinu? V OBLIVIONU NELEVELUJÍ KRYSY!!! To je nesmysl, pověra, něco, co papouškují recenzenti a hráči, kteří Oblivion pořádně nehráli, ale někde to četli. Na jednom herním serveru už jsme tuhle pověru vymýtili a ona se znovu objeví na Games...
  • Morrowind jsem hral a o nejakem lvl scalingu ala Morrowind(kde to bije do oci) nemuze byt vubec rec. Dal jsem si tu praci a nasel jsem si vyjadreni vyvojaru z nejakeho jejich fora. Morrowind k memu prekvapeni skutecne mel lvlscalling,ale....jen u nekterych(zrejme hlavne pribehovych) questu. V morrowindu byla vetsina dungeonu a lokaci s ''fixed-level inhabitants''. A o tom,ze by NPC postavam ''upgradovalo'' i brneni (coz byla nejvetsi hovadina na Oblivionu),o tom nemuze byt vubec rec. I kdyz NPC rostlo spolu s hracem,cely svuj herni zivot na sobe mel jedno obleceni/brneni. Takze vzacna brneni byla alespon trochuskutecne vzacna:)
    A jeste me napada Fallout:New Vegas. Dohral jsem to 3x a lvl scaling me nenapadl ani ve snu. Az teprve dneska,pri hledani infa o tom Morrowindu,jsem zjiztil ze lvl scalling ma. Takze to jde udelat i tak,ze to hraci vubec nepoznaji. A Oblivion mezi takove hry rozhodne nepatril. Toho se lidi boji. Ze to zase vyvojari prezenou.
  • dúfam že máš PRADÚUÚÚ *4*
  • smejki
    BTW - v Obsidianu dělá i Oscuro *3*
  • MrSanta
    Přesně. To je kouzlo TES her, člověk si tam může dělat na co má zrovna chuť. Já zase ujíždím na sbírání bylinek a dalších alchymistických ingrediencí. Žádný keř, kytka nebo houba přede mnou není v bezpečí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit