Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je marné. Nemá cenu se na něco ptát lidí, kteří nikdy neodpoví na přímo položenou otázku.
  • Ale tak nám řekni jaké RPG tě baví, protože opravdu působíš, že jen plácáš hlouposti. Kritizuješ tu spousty RPG her a ani jednu jsi nepochválil.

Sám považuji BG+addon, BG2+addon, G1, G2+addon, G3+CP 1.74/QP 4.2/CM 2.2, PS:T, F1, F2, NWN+addons, NWN2+addons, TES 3 a The Witcher za naprosto skvělé RPG, které mě moc a moc bavili (určitě jsem na něco zapoměl a mám v plánu Drakensang).

A pokud mi napíšeš, že hraju hlouposti tak nejsi RPG hráč.
  • Já ti nevím, ale je to jako otevírat konzervy nožem. Nebylo by lepší si zahrát specializovanou hru, kde je to uděláno 100x líp?
  • Však ty po mě chceš názvy, jen abys mi natloukl do hlavy svoje rozumy, tak co tu děláš scény. :) Říkal jsem ti, že je snadnější napsat ty špatné. Dobrý je zbytek. K těm horším se dostávám jen zřídka. Mám ti to tu opakovat pořád dokola, nebo budeš tak hodný a napíšeš si to na lísteček?
  • A co třeba rokové Two Worlds. Jestli je i to jiný typ, jak váš Oblivion, pak by mě zajímalo, kde se dá sehnat, protože mi asi doručili z obchodu jinou verzi. Supreme Commander jsem nehrál, ale DoW a StarCraft není zas tak težké porovnávat. Byť jsou mezi nimi odlišnosti, základ je stejný.
    Podle tebe jsou myslím BG1 a 2 úplně odlišné hry. O datadiscích ani nemluvě.
  • 2 hihi789-hrajes temer sama RPG a nejsi schopen napsat ani jednu ktera je podle tebe dobra? Myslim ze ty jsi jenom flamer. Nic vic
  • Je to jedna z možností jak to hrát, naprosto dobrovolná. A o to přece v dobré hře jde, že si můžeš vybrat svůj styl...
  • Je to jasné, ty jsi prostě jen zlý troll! Daedru na tebe *1*
  • Hihi, TES je iný typ rpg ako Gothic alebo fallout alebo niečo iné. Podobne ako keby si porovnaval Supreme commnader, DoW a stracraft. Každe sa hraje uplne inak napriek tomu že su rts. Ak ta nebavi zrovna štyl TES tak nechápem načo si sem vôbec prišiel?? Ako som už nižsie napisal je to akoby offline mmo chapes?
  • Snad.
  • Vzhledem k tomu, že hraju prakticky jen rpg, je to silné tvrzení. Musel bych vypsat víc než půlku sbírky, kdybych chtěl napsat ty, které si rád znova zahraju.
  • MrSanta
    Snad to půjde ve Skyrimu *1*
  • Nevěděl jsem, že mě to nebude bavit, a když už jsem to měl doma, říkal jsem si, že to aspoň dojedu, šlahnu do poličky a už nikdy nevyndám. Znalosti jsou důležité. I když tě jejich nabývání nemusí bavit. :D
  • Takze ty vlastne nejsi RPG fanda. To vysvetluje mnohe....
  • Arena byla zamýšlena jako MMO? To jsem musel nějak přehlédnout. No to jedno. Udělej mi laskavost, posbírej zbytky hluboce potlačené vnímavosti a přečti si mé komentáře ještě jednou!
    A co že mně na hrát baví? Toho je hodně. Procházení extrémně blbých, otravných bludišť to ale není, vykecávání se "bethesda npc" taky ne, putování nudnou poloprázndnou krajinkou a sbírání bylinek, abych měl lektvary na vybájení těch nudných dungeonů ehm... ne, plnění questů, ve kterých účinkují "bethesda npc" NE! Doufám, že je to teď dostatečně jasné. *7*
  • Hm, nepustí mě to do toho vlákna...

Jo, proč někdo vůbec hraje něco, co ho z nějakého důvodu odpuzuje?
  • Nesedl mi jeho styl a hratelnost. Možná nesedl není ten správný výraz. Spíš "přímo odpuzoval". Neznám jiný způsob, jak dohrát něco, co tě odpuzuje, jen tak pro formu a nevypnout při tom mozek. Chceš ještě něco vědět?
  • čo ťa vlastne na hrách baví? bojovanie je podla teba zmysluplne? lebo podla tvojich meritok je aj to blbosť. a ked ta vobec nebavia hry tak načo tu si?
    TES bolo vždy myslene ako "offline mmo rpg". Je to iny koncept ako napr. Fallout New Vegas. Napíš sem nejaku hru čo ťa bavi a ja to skritizujem podla rovnakej logiky ako ty kritizuješ tes
  • Ale asi se nikdy nedozvím proč. No nic..
  • Ne, vypnout mozek, aby se to dalo dohrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit