-
Nesedí styl hraní, takže se musí vypnout mozek, aby se to dalo hrát?
-
Řekněme, že mi krutě nesedl jeho styl ani hratelnost. Opět byl problém v jeho napsání, ne ve freeformovosti. Mimochodem mluvím jen o jedničce, další díly jsem z bezpečnostních důvodů už nehrál.
-
Oh. A co že bylo špatného na Fable?
-
Lepší a lepší. Čtení je v podstatě obracení stránek. Moli bychom si přidělat kinect a skákat, máchat neviditelným mečem, narážet hlavou do bubnu...
Oblivion neměl chyby. Oblivion byl komplet špatně udělaný. No možná zbraně a zbroje byly hezké.
Přímo oblíbené rpg nemám. Z freeformovek jsem snad kromě GTA: SA hrál všechno. Kdybych si měl udělat žebříček, Bethesdí výtvory by byly u dna. -
Oblivion nebyl bez chyb,ale kvuli tomu ze nekoho bavi neco jineho,jeste nemusis lidi urazet. Ono veskere hrani je v podstate jen tupe klikani mysi. Nic vic. (schvalne si zkuste nekdy pozorovat cloveka hrajiciho hry,aniz by jste pritom videli na monitor.Opravdu zajimave:) ) Pokud chces napsat neco aspon trochu konstruktivniho do debaty,hod sem treba sve oblibene RPG,at vime na cem s tebou jsme.
-
Fable jsem nedohrál. Nepodařilo se mi dostatečně vypnout mozek. Ale v Gothicu mi přišly npc lepší.
-
Jentak pro zajímavost, co si myslíš o sérii Gothic a Fable, ohledně "idle" AI?
-
Nejméně! *5*
-
Víš co vůbec říkáš? Pendlovat nahoru a dolů jak cvok nebo jako děcko bez kamarádů, co si vymýšlí vlastní svět, protože od autorů dostal jen nějakou fantasy krajinku a zbytek v ní stojí za starou belu? Výborně. Mrtvé MMO. Je mi fuk jestli se budou lidé chovat jako v reálu, ale bezduší zombíci by to taky nemuseli být.
-
A pocitam ze nam svou nelibost das jeste 3x najevo:)
-
To myslím v Oblivionu nejde. :)
-
Naprosto geniální! The Sims v kulisách Oblivionu!
-
Ne, to jsem asi nepochopil. Přijde mi to jako simulátor umývání nádobí. Myslím, že v mém okolí je dostatek vyžití typu sbírání bylinek. Nemusím kvůli tomu sedět u počítače. :D
-
Ehm... Ta simulace života se v TES od Areny změnila snad jen grafice. Kdo by chtěl chodit po světě bez duše?
-
Mně třeba fast travel nevadí, prostě ho nevyužívám. Je to jiná možnost pro odlišný způsob hraní. No a ten mulťák by taky nemusel být kdo ví jak propracovaný. Jak píšeš, jednoduchý koop by mi stačil, prostě takový bonus k jinak dokonalé hře.
-
S tím vším souhlasím, ale fast-travel... to je dost kontroverzní fíčůra. Blechy ano, teleport odkudkoliv ne. A ten multiplayer...je dost složité udělat to vše a navíc umožnit MP. Leda tak velmi jednoduchou kooperaci.
-
Level scaling je dobrá berlička, jak nacpat více do menší rozlohy. Dnes, pokud by nebrali ohled na konzolový trh, mohli dovolit klidně násobný prostor a level scaling bych zcela vynechal. Jak říkám, jako berlička šikovný, ale uvěřitelnosti prostředí to zrovna nepřidá.
TES není hack*slash, ale komplexnější RPG, které by si více zasloužilo:
* Level scaling zrušit a navýšit násobně rozlohu (není probém díky fast-travel)
* Nechat fast travel, kvůli vysokým rozlohám
* Podpora MULTIPLAYERu
* Více craftování ...klidně zmíněné sázen lánů řepy. Rád si místo nekonečné řežby rád zasbírám, zakraftím. Patřím mezi RPG hráče typu "sběratel".
* Vyšší INTERAKCE a změny prostředí. Funkční biotopy, frakce by mohli mezi sebou bojovat, zabýrat uzemí ...měnící se svět. -
Stejne jako napr ve Fallout:New vegas existuje Farm Mod (mimochodem vyborny to mod *1* )
-
EVE hraji uz dobre 5 let,ale prece jenom... EVE je velmi specificka hra pro pomerne uzkou skupinu lidi,netakove to ''klasicke'' MMORPG. Ale EVE je jednoznacne nejkomplexnejsi MMO hrou vubec. To zase ano.
-
pokiaľ sa nemylim, Oblivion sa dal hrať aj takým štýlom že nezabíjaš, cesty boli stražene stražami amohol si sa napr. sustrediť na zarabanie penazi, kupovanie domov, vybavy atd.