Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesedí styl hraní, takže se musí vypnout mozek, aby se to dalo hrát?
  • Řekněme, že mi krutě nesedl jeho styl ani hratelnost. Opět byl problém v jeho napsání, ne ve freeformovosti. Mimochodem mluvím jen o jedničce, další díly jsem z bezpečnostních důvodů už nehrál.
  • Oh. A co že bylo špatného na Fable?
  • Lepší a lepší. Čtení je v podstatě obracení stránek. Moli bychom si přidělat kinect a skákat, máchat neviditelným mečem, narážet hlavou do bubnu...
    Oblivion neměl chyby. Oblivion byl komplet špatně udělaný. No možná zbraně a zbroje byly hezké.
    Přímo oblíbené rpg nemám. Z freeformovek jsem snad kromě GTA: SA hrál všechno. Kdybych si měl udělat žebříček, Bethesdí výtvory by byly u dna.
  • Oblivion nebyl bez chyb,ale kvuli tomu ze nekoho bavi neco jineho,jeste nemusis lidi urazet. Ono veskere hrani je v podstate jen tupe klikani mysi. Nic vic. (schvalne si zkuste nekdy pozorovat cloveka hrajiciho hry,aniz by jste pritom videli na monitor.Opravdu zajimave:) ) Pokud chces napsat neco aspon trochu konstruktivniho do debaty,hod sem treba sve oblibene RPG,at vime na cem s tebou jsme.
  • Fable jsem nedohrál. Nepodařilo se mi dostatečně vypnout mozek. Ale v Gothicu mi přišly npc lepší.
  • Jentak pro zajímavost, co si myslíš o sérii Gothic a Fable, ohledně "idle" AI?
  • Nejméně! *5*
  • Víš co vůbec říkáš? Pendlovat nahoru a dolů jak cvok nebo jako děcko bez kamarádů, co si vymýšlí vlastní svět, protože od autorů dostal jen nějakou fantasy krajinku a zbytek v ní stojí za starou belu? Výborně. Mrtvé MMO. Je mi fuk jestli se budou lidé chovat jako v reálu, ale bezduší zombíci by to taky nemuseli být.
  • A pocitam ze nam svou nelibost das jeste 3x najevo:)
  • To myslím v Oblivionu nejde. :)
  • Naprosto geniální! The Sims v kulisách Oblivionu!
  • Ne, to jsem asi nepochopil. Přijde mi to jako simulátor umývání nádobí. Myslím, že v mém okolí je dostatek vyžití typu sbírání bylinek. Nemusím kvůli tomu sedět u počítače. :D
  • Ehm... Ta simulace života se v TES od Areny změnila snad jen grafice. Kdo by chtěl chodit po světě bez duše?
  • Mně třeba fast travel nevadí, prostě ho nevyužívám. Je to jiná možnost pro odlišný způsob hraní. No a ten mulťák by taky nemusel být kdo ví jak propracovaný. Jak píšeš, jednoduchý koop by mi stačil, prostě takový bonus k jinak dokonalé hře.
  • S tím vším souhlasím, ale fast-travel... to je dost kontroverzní fíčůra. Blechy ano, teleport odkudkoliv ne. A ten multiplayer...je dost složité udělat to vše a navíc umožnit MP. Leda tak velmi jednoduchou kooperaci.
  • Level scaling je dobrá berlička, jak nacpat více do menší rozlohy. Dnes, pokud by nebrali ohled na konzolový trh, mohli dovolit klidně násobný prostor a level scaling bych zcela vynechal. Jak říkám, jako berlička šikovný, ale uvěřitelnosti prostředí to zrovna nepřidá.

TES není hack*slash, ale komplexnější RPG, které by si více zasloužilo:

* Level scaling zrušit a navýšit násobně rozlohu (není probém díky fast-travel)
    * Nechat fast travel, kvůli vysokým rozlohám
    * Podpora MULTIPLAYERu
    * Více craftování ...klidně zmíněné sázen lánů řepy. Rád si místo nekonečné řežby rád zasbírám, zakraftím. Patřím mezi RPG hráče typu "sběratel".
    * Vyšší INTERAKCE a změny prostředí. Funkční biotopy, frakce by mohli mezi sebou bojovat, zabýrat uzemí ...měnící se svět.
  • Stejne jako napr ve Fallout:New vegas existuje Farm Mod (mimochodem vyborny to mod *1* )
  • EVE hraji uz dobre 5 let,ale prece jenom... EVE je velmi specificka hra pro pomerne uzkou skupinu lidi,netakove to ''klasicke'' MMORPG. Ale EVE je jednoznacne nejkomplexnejsi MMO hrou vubec. To zase ano.
  • pokiaľ sa nemylim, Oblivion sa dal hrať aj takým štýlom že nezabíjaš, cesty boli stražene stražami amohol si sa napr. sustrediť na zarabanie penazi, kupovanie domov, vybavy atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit