Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Co furt máte všichni takový obavy z level-scallingu? Vždyť to bylo i v Morrowindu a Falloutu 3. Jediná hra, kde se jim to úplně nepovedlo, je Oblivion. To je jedna ze tří - slušná šance že i ve Skyrimu to bude fungovat dobře. Přece jen jsou chlapci v Bethesdě o dost zkušenější. A kdyby s tím měli problémy, tak se určo nebudou stydět optat se na pomoc kolegů z Obsidianu.
  • "Podobně jako v Oblivionu budou nepřátelé postupovat na vyšší level společně s vámi" - tak nech idu do pice ked su prijebani. mozem im jebat taku hru
  • Tak je fakt, že to spousta médií bude srovnávat, tak z toho hlediska mě zajímá vítěz. Jinak máš pravdu, je mi fuk co o nich kdo napíše. Řekl bych, že pro mě vyhrají obě - ve Skyrimu budu bydlet a občas si zaskočím pro hutný příběh a atmosféru k Witcherum *5*
  • Srovnávat tyhle dvě hry je jako srovnávat Am. Football a Rugby. Pro amatéra to samý, pro zasvěcenýho dva úplně jiný sporty. Každá z těch her spoléhá na uplně něco jinýho, ale na obě se strašně těšim. Asi dám v práci výpověď a rodinu prodámj do otroctví *1*
  • No jo sandbox. Měl jsem to jak v realitce - prolezl jsem všechny obrázky baráčků, co je lidi ve svých modech nabízeli. Jeden pěkný si nahrál na ostrůvek k Anvilu a tam jsem si žil až....do oznámení Skyrimu *1*
  • A co se týče rychlýho cestování: Svět TES IV mě okouzloval natolik, že jsem ho používal jen málokdy. Bavilo mě prolézat zapadlé kouty mapy, kde v zapadlých vesničkách čekali ubozí vidláci, až pro ně natrháte nějaké to býlí, vyhubíte vlky, či dokonce upíry. Stejně tak mě potěšilo nalezení romantického lesního zátiší, kde za slunečnýho počasí házela vodní tříšť vodopádu nádhernou duhu. No prostě sem tim světem žil *7*
  • Pro rejpaly podotýkám: Hlavní příběh jsem dohrál cca v polovině celkové hrací doby. Po tom finále s drakem jsem ještě plno času strávil čundrováním v divočině a plněním questů pro všechny frakce. O Plecháčích devíti či o tom Ostrově bláznivýho prince ani nemluvě. O modu OOO jsem se dočetl až po tom, co jsem základní hru i s datadiskama prolezl zkrz - nazkrz *9*
  • Mě osobně ten Level Scaling v Oblivionu nějak extra nevadil. Uvědomoval jsem si, že ty krysy maj podobnou výdrž se základnim pižlátkem i s Daedra vercajkem, ale daleko víc mě sr@ly ty Oblivion instance. Pár sem jich přetrpěl, ale pak už jsem je prolétával s čítem. Kouzlo TES IV pro mě bylo hlavně v otevřenym světě, v jeho zkoumání, ale především v tom, že jsem si mohl dělat CO JSEM CHTĚL, jít KAM JSEM CHTĚL, kamarádit se S KÝM JSEM CHTĚL... Prostě
    Sandbox At It's Best!!!
  • No prodával se dobře. Ale stejně budou nejdřív chtít, aby si lidi spojovali ten nový engine hlavně se Skyrimem. Ale proto píši, aby je k tomu pustili co nejdřív. Nechce se mi čekat 5 let na další hru od Obsidianu :D
  • Kdyby to zase bylo řešeno přes ty přerostlé blechy, tak by si recenzenti (i velká část hráčů) stěžovala na zdlouhavé pobíhání. Prý jsou zpohodlnění a "časově zaneprázdnění" nebo co *1*
  • Prectete si ten clanek poradne - http://pc.ign.com/articles/115/1158651p1.html - TH rika, ze si uvedomuji ze world leveling tak jak byl v O nefungoval dobre a ve Skyrimu budou mit spise podobny system jako v F3.
  • Mass Effect byla od začátku série spíš akční. Akce s perfektním příběhem (čemuž hodně pomáhá ten dialogový systém) a s RPG prvky. Nemusí se hned všechno nálepkovat. Dragon Age II je podle spousty lidí nic moc hra nehledě na nálepky, to je jiná.
    Pořádná RPG už se asi nedělají ^^ . Ale pravda, nehrál jsem Drakensang.
  • No jo, ale to že to konkurence podělala, nedává něčemu jinému punc kvality. Mě to levelování v Oblivionu štvalo neskutečně, byl to obecně asi nejrozporuplnější prvek z celé série Elders Scrolls a myslel jsem že to ve Skyrimu změní....nedivím se že někteří hráči Howarda nenávidí *3*
  • měl to i Morrowind, F3 a F:NV.. v Oblivionu to bylo jen špatně řešené.. takže bych se nebál toho, že ve vanila Skyrimu to bude špatně..
  • Taky jsem si to rikal. Do chvile nez Bioware zacalo vydavat 'RPG' jako Mass Effect 2 nebo Dragon Age 2. Od te doby se na novy dil serie neskutecne tesim. Oproti zminovanym hram mi to prijde jako HARDCORE RPG:)
  • V cem ma pravdu? Ze je to tam drive? Normalnimu hraci je uplne putna,jestli je to nekde o dva dny drive nebo ne. A velci fanousci serie uz stejne maji davno nekde v prohlizeci zalozku na fanouskovske stranky.
  • Proc ten palec dolu kdyz ma pravdu??
  • Neumí - viz Oblivion
  • Ty vole nestras..
  • Neskutečně se těším na listopad, ať už je po létu *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit