Přejít na výpis diskuzí
Vedení EA: „Naše hry jsou pořád příliš těžké na naučení“
9.2.2015 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
todle je naprosto spatnej pristup k hram aneb pojdme delat z lidi ovce a blbce
-
Zacit hrat novou hru dnes az tak tezke neni, pac hra se vetsinou rozjizdi pomalu a vsechno vysvetluje, ale naskocit do nekterych rozehranych komplexnejsich her treba po roce, to uz je orisek. Ja jsem treba nedohral Darksiders, chtel bych to dohrat, ale pamatuju sí, ze to melo pomerne komplikovane ovladani a tak se mi do toho ani nechce. Nevim zda by mi stacily dve hodiny, abych prisel na vsechny nuance. Naskocit oproti tomu treba do rozjeteho doomu tezke neni.
-
uspesny clovek je ten co ma vse co jsi jmenovala a k tomu cas na sve konicky, jako je hrani her. Jinak se o zadne uspesnosti moc mluvit neda:)
-
Autoshit pro autodementy je něco jako Walking Dead, Wolf Among Us, Game Of Thrones a Tales From Borderlands?
-
tak at si klikaji farmu na facebooku a neserou se do "narocnejsich" her, vzdyt uz dneska jsou ty hry delany jak pro postizeny, jestli to jeste zjednodusi, tak uz se to fakt bude muset hrat uplne samo
-
EA hry sa hlavne veľmi dobre predávaju i na PC *3* žeby tam bol pes zakopaný *6* *5*
-
EA = Everything Automated
-
Casual není žádná nadávka. Prostě jsou to hráči co mají i jiné zájmy, reálný život a jsou úspěšní v zaměstnání nebo ve škole právě proto, že pořád nesedí a nehrají hry *3*
-
Vochmelkové tam na veřejnosti nechoděj ani se tam nehulí. Taky tam nebude asi tolik dopravních nehod způsobené pod vlivem alkoholu ale tak jo no každá země má své...
-
Jiste, vyjimky vzdy pravidlo potvrzuji. Spoluzaci tam rok chodili na stredni, a to co posilali jako svuj pravidelny report zazitku ... pripodotkem budiz to, ze jeden z nich tu dostal 4ku z matiky jen proto, aby nepropad a moh tam jet, a tam byl nasledne nejlepsim matikarem na cely skole.
Jedny z nej jsou jejich zazitky na tema chlast a "stvoreni sveta". Vsichni tam zcela presvedcene tvrdej, ze nas stvoril buh nejakych 5-6k pred letopoctem (a kde se berou ty mnohem starsi zkameneliny nedokazou vysvetlit) a chlast tam kupujou v papirovejch pytlicich, nacez se zlejou jednim prckem tak, ze lezou poctyrech (to se nasim borcum s treningem nemohlo stat ani po flasce). -
Vždyt jsme se nachytali. (opět)
-
Pust si telku, nikdo te nebude obtezovat potrebou mackani tlacitek, a nemusis se namahat rozhodovanim, jestli pujdes zrovna ted plnit ukol pro trpaslika nebo pro elfa. Tvurce ten problem vyresil za tebe.
-
napad na to používat pro hrani co nejmíň knofliku vymyslel Peter Molyneux, za svého pusobeni u MS. jen málokdo tusi jak tenhle clovek monumentalne ovlivnil to jak hrani dnes vypada, pak se stahnul s sel dlabat kostku a vratil se ke korenum..ale pohnul se svetem her neskutecne..ted je otázka jestli dobrym nebo spatnym smerem. Sam moc nevim..
-
Naopak to jen ukazuje jaké prd o tom sami ví, je to studa že vyvijí hry ale nic o svých hrách neví. Hlavně že to hází, o to smutnější to je no.
Těžkej je maximálně ten trám co tomu poskokovy co vypouští tyhle bláboly v mládí zjevně spadl na hlaavu, Od té doby zhasnuto. -
oni ne nezivi vyvojem her, oni se zvivy vydelavanim penez, delani her je len prostredek. to je SARKA rozdil
to neni grupa umelcu co zalozila studio diky sve vasni a umelece vizi, to je banda tupych kravataku a jejich jediny ukol je vydelat vic penez nez minulej krvartal, a je im jedno jak -
Já jsem dlouholetý hráč, takže vím o čem mluvím. DAI mělo naprosto jednoduché ovládání. Tady se nemluví o obtížnosti her, ale o tom, že ovládání je údajně těžké na pochopení. A to DAI rozhodně nebylo. Herní principy jsem pochopil za pár minut.
-
EA dělá hry pro masy, ne pro hardcore hráče, takže je jich tvrzení pochopitelný a upřímně zcela logický.
Casual hráči se nechtějí nic učit, hledat cesty, experimentovat s mícháním bylinek, nebo 10x umřít na jednom místě. Casual hráči chtějí hrát.
Já si taky zahrál Dark Souls a opět to ve mě po letech vzbudilo hráče. Ale beru to jako výjimku a popravdě chci, aby to výjimkou zůstalo. -
Zdá se že jeden youtuber už tohle tušil v roce 2009
https://www.youtube.com/watch?v=Ir61DtOFRiI -
protoze se vsechny herni mechaniky podridej tem loupakum co neumeji ani mackat cudliky na QTE? protoze to v podstate zabije i ty posledni zbytky zabavy v modernich hrach?
-
pro mě Sim City 4