Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Nepochybně o tom mají v EA přehled. Na druhou stranu musíš chápat, že existuje skupina hráčů, kterým se, když čtou takovýto nadpis, otevírá kudla v kapse.

PS: mě osobně už je to tak nějak jedno, poslední dobrou hrou od EA pro mě byla NHL 99 a to už je... ty kráso nějakých 15 let *1*
  • Já se vždycky směju když čtu tyhle diskuze. Oni se vývojem her živí, je to jejich práce tak asi ví o čem mluví. Já když jsem hrála Dragon Age Inquisition, taky mi dlouho trvalo než jsem si zvykla na ovládání a pak taky často umírám když mně chce zabít nějaký drak nebo boss. Takže ano, mohlo by to být lehčí, nebo by mi ty potvory mohly dát pokoj, když chci v klidu plnit svoje questy *12*
  • Takze ted mame autoaim, autoheal, autorun a budeme mit autoreload, autoshoot, autostrafe, autojump, autododge s unifikovanym jednotlacitkovym ovladanim pro casual hrace. Vysledkem bude autoshit, ktery budou hrat pouze autodementi.
  • jenže pak by nevznikl tento flame článek = prijmy z reklamy
  • Jack1947
    Ten "Pán" pokud tohle myslel vážně, tak je bud úplný d*bil nebo neví o jeho hrách co on vyvijí... myslím že bude kombinace obojího. Ostatně jako celá EA.
  • Psychotic
    Když myslíš...
  • Já s tím pánem v podstatě souhlasím. Jsem pro větší logickou/strategickou náročnost her. Pokud jste měli rozehráno víc her najednou, tak víte jak je nepříjemné zvykat si na ovládání jednotlivých her. Nevím jak je to teď na konzolích, ale nikdy jsem nepochopil proč třeba NHL a FIFA měli úplně jiný klávesy pro stejné pokyny. Jasně že to většinou jde změnit, ale je to zbytečné. Není podle mě důvod aby v rámci jedné firmy existovalo několik rozdílných způsobů ovládání těch samých pohybů.
  • Psychotic
    To nic nevysvětluje. Říkals', že brzo "bude dostupná obtížnost" pro mega-casualy. Proč by tebe mělo zajímat, na jakou obtížnost kdo hru hraje? Ostatní si nezaslouží si užít hru, protože nejsou tak úžasně hárdkór jako ty? Když bude o tvé oblíbené sérii moci mluvit kdekdo, už se nebudeš moci opájet tím, jak jsi výjimečný, že?
  • flash789
    tak to je koneckonců jedno, ale z reakci pod timhle clankem je jiste ze nejsem daleko od pravdy.
  • Ze vsech velkych korporaci vedenych dinosaury s marketingovym umem na bodu mrazu, nesnasim EA absolutne nejvic. Potopeni Westwoodu a spousty dalsich, kvalitnich spolecnosti jim jen tak nezapomenu.

At shori v pekle a ty svoje subhry at si vemou s sebou.
  • neřekl bych, že hodit 320 milionů obyvatel USA do jednoho pytle je zrovna moudré, jistě se mezi nimi najdou hlupáci, ale i velice inteligentní lidé
  • flash789
    ja myslim ze publikum je v soucasne době vysoke dost,a rozhodne se nejedna o publikum uzke. Pokud vim tak pan polemizuje o budoucnosti a vidi cinkat vic dolaru. A jinak co pises je blbina,skoro kazda hra je vlastne pro uzsi publikum, skutecne masovych her je malo. když si clovek vezme takovy Star Citizen, tak je urcen pro uzkou skupinu lidi, a rozhodne se neda rict ze by trpeli nedostatkem penez. Samo pokud myslis hardcore dungeon kde jeden tah trva 20 minut a kazda psotava ma 9999 statistik, tak tam ono, tak se to skutecne zaplatit nemusi, ale to nebude to co mel pan v clanku na mysli.
  • Hele, musis si uvedomit, ze vetsina titulu od EA se dohraje za hodinu. A to si teda ti jejich hraci moc nezahrajou, kdyz se ani nestihnou naucit mackat 4 klavesy. Si predstav tu hruzu a des, kdy se psalo (tehdy jeste pravazne na papir) ze hra je kratka, ze jeji herni cas je jen neco kolem 40ti hodin.
  • treba proto, ze mam rad, kdyz hry vyzadujou vic, nez jednu polomrtvou mozkovou bunku?
  • Americani jsou holt moc jednodusi, na dalsi generaci konzoli uz bude jenom jedna packa aby to nebylo tak strasne hardcore a mohli u toho sezrat kybl kurecich kridel.
    Usa je kultura konzumentu vygumovanych medialni propagandou / reklamou. Ti idioti co ridi EA dokazou vydelavat jenom proto ze zbytek naroda je jeste tupejsi nez oni.
  • Zrovna verbal *1* Nejradikálnější ze všech arbitrů *1*
  • A pak prijde nakej parchant a ten koncept ti celej rozbije, protoze on nehraje na wasd, ale na ijkl. To by tak hralo, to se musi zakazat, znemoznit ... a nejlip aby zadny tlackatka ani nebylo potreba, i jedno je moc. A voiala, mame tu televizi.
  • Psychotic
    Snad tě neplatí za to, abys jim říkal, jaké hry mají dělat.
  • cim vetší je cilova skupina nejake hry, tim vic lidí si ji koupí co na tom nechápeš? hry pro uzke publikum si dneska nikdo nemuže dovolit delat protože by se nezaplatily
  • Já myslím, že ten pán tím chtěl říct pouze to, že se EA dost dobře nedaří protlačit hry k technicky poněkud negramotným jedincům. Jinými slovy: chceme naše hry cpát i herním pannám a panicům, pro které je první styk s ovladačem a osvojení si ovládání problém. Jak už to koneckonců u prvních styků bývá *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit