Přejít na výpis diskuzí
Velký update přidá do Diablo III novou zónu a vyšší stupně obtížnosti (krom jiného)
24.6.2015 | Adam Homola
96 příspěvků
-
DH....
-
To máš velice pravděpodobně pravdu... ale oni ti ostatní barbaři vědí, proč ho nenosí =)).
-
Kdepak, to nemuzu..protože by pak v Diablu nebyl ani jeden barbar se stitem. *3*
-
Což o to, já si taky svýho barbara zakládal patnáctýho v noci... ale proboha, zahoď ten štít, když už nic jinýho *1*
-
To je sice pravda, ale nadruhou stranu se jim to vyplatí, protože každý jejich dobře ochočený hráč je potencionálním zájemce o jejich další herní nabídku a obsah.
-
No mě vyšel zrovna takový, že co 500 metrů skupina a v jedné mapě jenom jedny elitky. Podruhé už lepší za 3:52, ale níž už to osobně nedám, protože nemám na to prostě eqip.
-
jo..barbar mec+stit+whirlwind..občas menim runy u skillu..ale jinak to mam porad stejny. A taky mam jen jednu jedinou postavu..od zacatku..od prvního dne co diablo vyslo..porad tu samou..samo hraju softcore. *3*
-
já ty nižší rifty občas proletím za 1:40 třeba, pokud se dobře nageneruje, ale 48 teda jakože vážně ne =)).
-
Teď jsem si švihnul schválně 25 rift s DH a za 5 minut a 13 sekund a to jsem fakt letěl jak drak.
-
Protože plácá nesmysly, proto =). Sólo 2 minuty 48 je naprosto nereálný, pod dvě minuty má člověk problém zaběhnout i GR20 a to tam všechno umírá na ránu...
-
48 rift není pro průměrného hráče, ten je rád za 40 max:) A 2-3 minuty musíš mít fakt luxusní eqip a to já například se svým DH neproběhnu. S Barbarem nebo Crusaderem možná, ale i tak by mi to trvalo nejméně 10 minut. A 25-35 mega za jeden GR? To máš kolik bonus? Teď jsme dojeli 46 rift a bylo tam 11 mega. U 47 pak bylo 13,7 mega. Na 35 za 48 se nedostanu ani kdybych požádal všechny svaté.
-
Tak inventář mě vůbec nenapadl, to je fakt.:)
-
Já nejvíc dostal snad 47 nebo 48 - což je ale pořád strašná otrava, když potřebuješ progresovat třeba 51 nebo 52... hodinu než se tam dostaneš a pak chytíš nějakej tragickej rift a můžeš znova, fakt nádhera =D.
-
Ono hlavně dodělal jsi všechny vlny a rychle a ono ti to stejně plivlo 29:-D
-
Taky jsem to nakonec řešil tak, že jsem si tam stoupl, počkal, až vyprší čas, a pak farmil GR, ale když chceš progresovat 50+ dejme tomu, tak to trvá pekelně dlouho... takže díky bohu, že to rušej.
-
Fakt mas "stejnej" build uz 3 roky? *8*
-
Grift 48 za 2-3 minuty ... 3-5 legendárek+mrtě expů a cca 25-35 mega goldů za run ..
-
Na pc nedoporučuji. Konzole fajn, ale není to zase nic extra. K+M je v tomto případě mnohem lepší a hlavně rychlejší. Jako dělat v inventáři u Diabla s gamepadem, to si vždycky jde kámoš pro pití a jídlo, protože to je na týden pomalu.
-
Tak to se kdyžtak omlouvám, moje jediná chyba byla chyba s připojením cca 3 roky zpátky. Jinak úroveň expert odpovídá cca 10-12 úrovni GR (great rift) a ten projedeš s průměrnými hadry na 70 s mágem za 10 minut, když budeš mít smůlu. Takže výzva je skutečně vyšší až od Tormentu I a výš. Taky záleží hodně s kým pak hraješ. Když jde s tebou war, co dává 100 mega damage za 2 sekundy, tak pak budeš v zadu a kochat se okolím a sbírat levely a suroviny.
Pak na 70 doporučuje jet GR, aspoň udělat do 10. úrovně. Dostaneš minimálně GEM+ zvýší se ti místo na ten fialový bordel. 1 level=10 bodů na sklad na fialovou srandu. Tu pak vyměňuješ za předměty. Lze takto získat i legendárky a setovky. -
tak sestavovani buildu..u vetsiny lidi se spis jedna o kopirovani buildu od high end hracu...málokdo ma koule a kreativitu vymyslet něco vlastního, pac se muze stat ze by se nemusel dostat snadno tak daleko. ja třeba mam stejny build od zacatku co diablo vyslo, s malyma obmenama..a to uz tak snadny davat tu T6 není. Ale jedu si po svém, atesi me ze to tak mam od zacatku..a jde to.)