Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DH....
  • nightborne
    To máš velice pravděpodobně pravdu... ale oni ti ostatní barbaři vědí, proč ho nenosí =)).
  • Kdepak, to nemuzu..protože by pak v Diablu nebyl ani jeden barbar se stitem. *3*
  • nightborne
    Což o to, já si taky svýho barbara zakládal patnáctýho v noci... ale proboha, zahoď ten štít, když už nic jinýho *1*
  • To je sice pravda, ale nadruhou stranu se jim to vyplatí, protože každý jejich dobře ochočený hráč je potencionálním zájemce o jejich další herní nabídku a obsah.
  • Veskoslav
    No mě vyšel zrovna takový, že co 500 metrů skupina a v jedné mapě jenom jedny elitky. Podruhé už lepší za 3:52, ale níž už to osobně nedám, protože nemám na to prostě eqip.
  • jo..barbar mec+stit+whirlwind..občas menim runy u skillu..ale jinak to mam porad stejny. A taky mam jen jednu jedinou postavu..od zacatku..od prvního dne co diablo vyslo..porad tu samou..samo hraju softcore. *3*
  • nightborne
    já ty nižší rifty občas proletím za 1:40 třeba, pokud se dobře nageneruje, ale 48 teda jakože vážně ne =)).
  • Veskoslav
    Teď jsem si švihnul schválně 25 rift s DH a za 5 minut a 13 sekund a to jsem fakt letěl jak drak.
  • nightborne
    Protože plácá nesmysly, proto =). Sólo 2 minuty 48 je naprosto nereálný, pod dvě minuty má člověk problém zaběhnout i GR20 a to tam všechno umírá na ránu...
  • Veskoslav
    48 rift není pro průměrného hráče, ten je rád za 40 max:) A 2-3 minuty musíš mít fakt luxusní eqip a to já například se svým DH neproběhnu. S Barbarem nebo Crusaderem možná, ale i tak by mi to trvalo nejméně 10 minut. A 25-35 mega za jeden GR? To máš kolik bonus? Teď jsme dojeli 46 rift a bylo tam 11 mega. U 47 pak bylo 13,7 mega. Na 35 za 48 se nedostanu ani kdybych požádal všechny svaté.
  • stoupeek
    Tak inventář mě vůbec nenapadl, to je fakt.:)
  • nightborne
    Já nejvíc dostal snad 47 nebo 48 - což je ale pořád strašná otrava, když potřebuješ progresovat třeba 51 nebo 52... hodinu než se tam dostaneš a pak chytíš nějakej tragickej rift a můžeš znova, fakt nádhera =D.
  • Veskoslav
    Ono hlavně dodělal jsi všechny vlny a rychle a ono ti to stejně plivlo 29:-D
  • nightborne
    Taky jsem to nakonec řešil tak, že jsem si tam stoupl, počkal, až vyprší čas, a pak farmil GR, ale když chceš progresovat 50+ dejme tomu, tak to trvá pekelně dlouho... takže díky bohu, že to rušej.
  • Fakt mas "stejnej" build uz 3 roky? *8*
  • Grift 48 za 2-3 minuty ... 3-5 legendárek+mrtě expů a cca 25-35 mega goldů za run ..
  • Veskoslav
    Na pc nedoporučuji. Konzole fajn, ale není to zase nic extra. K+M je v tomto případě mnohem lepší a hlavně rychlejší. Jako dělat v inventáři u Diabla s gamepadem, to si vždycky jde kámoš pro pití a jídlo, protože to je na týden pomalu.
  • Veskoslav
    Tak to se kdyžtak omlouvám, moje jediná chyba byla chyba s připojením cca 3 roky zpátky. Jinak úroveň expert odpovídá cca 10-12 úrovni GR (great rift) a ten projedeš s průměrnými hadry na 70 s mágem za 10 minut, když budeš mít smůlu. Takže výzva je skutečně vyšší až od Tormentu I a výš. Taky záleží hodně s kým pak hraješ. Když jde s tebou war, co dává 100 mega damage za 2 sekundy, tak pak budeš v zadu a kochat se okolím a sbírat levely a suroviny.

Pak na 70 doporučuje jet GR, aspoň udělat do 10. úrovně. Dostaneš minimálně GEM+ zvýší se ti místo na ten fialový bordel. 1 level=10 bodů na sklad na fialovou srandu. Tu pak vyměňuješ za předměty. Lze takto získat i legendárky a setovky.
  • tak sestavovani buildu..u vetsiny lidi se spis jedna o kopirovani buildu od high end hracu...málokdo ma koule a kreativitu vymyslet něco vlastního, pac se muze stat ze by se nemusel dostat snadno tak daleko. ja třeba mam stejny build od zacatku co diablo vyslo, s malyma obmenama..a to uz tak snadny davat tu T6 není. Ale jedu si po svém, atesi me ze to tak mam od zacatku..a jde to.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit