Přejít na výpis diskuzí
Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje redakce Games.cz!
24.12.2013 | Redakce Games.cz
215 příspěvků
-
Seznam.cz za to určitě může *1* *1* *12*
-
Jo, to jsem dělal už včera. Čekám dva potvrzovací emaily a jeden s resetovaným heslem.
-
Nemáš mít nějakej posranej seznam.cz email a podobné české sr@čky.
-
Čtení pod lampičkou unaví oči? Aneb čtení tištěného textu při EXTERNÍM světle unaví? Ale čtení na podsvíceném LCD ne? Tady někdo neví, o čem mluví.
-
Nebo mě napadlo, že když si vybereš možnost "neznám heslo", mohli by to odeslat rychleji, protože přístupový kód se tam pak taky vpisuje.
Tohle je přesně to trestání, o kterém jsem mluvil. -
Možná to nepomůže, ale zkus na tu možnost "odeslat mail" nebo jak to přesně je, kiiknout vicekrát. Takhle mi přišlo hned několik kódu. Nebo napiš na technickou podporu.
Až budu měnit letos své PC, doufám, že tohle si taky neužiju... -
tgg: jo ty zombie na strope to byl vazne ulet ale celkove me stve ze zombie dneska jsou stale rychlejsi a rychlejsi, dokonce i inteligentnejsi. pritom jejich nebezpecnost byla v poctu a clovek se furt zahrabaval hloub a hloub. to melo kouzlo. ted jak rikas jsou to bud nakazeni nebo buh vi co:/ dobrej byl v posledni dobe The world war Z kde byly rychle zombie ale urcite bych ocenil i neco noveho pomaleho. i kdyz to asi nehrozi:/ remake Night of the living dead od nekoho kdo umi psat by byl super i kdyby slo o kopirku 1:1 ale to by se asi nezaplatilo:/
-
Nad casak neni to je pravda proto mi take nektere chodi do schranky a knizek mam samozdrejme urcite vic nez ty kazdopadne kindle a tablet usetri hodne prace i penez. Nektere povidky lovecrafta asi v knize budes hledat tezce a na nekterejch magazinech usetris velke penize:)
-
email stále nedorazil!!!!!!! Zruště ten Steam, je to ZLO
-
Nema ale kdo to tak skutecne dela co ? *4*
-
Aspon sis to precetl no... to je hlavni. *3*
-
Při srani se nemá cist, to nevis ?!
-
Taky jsem měl za to, že u knihy prodáva vůně papíru. Když on Jack se musí ke všemu vyblit, aby zvýšil svoji schopnost reagovat.
-
není nad klasickou knihu/časák. *5*
-
Steam prostě ví jak na mě. Najednou vidím že je 80% sleva na hry na které jsem pomalu zapomněl a v době vydání jsem se k nim nedostal a bum už šahám po kartě. Pak po několika dnech zapnu PS3 a další rána, hry do 200,- který najednou nutně potřebuji. + další hry zdarma díky PS plus. *14*
-
Ještě je tu Dead Island, tedy pokud coop nehraješ s nějakýma dětma, co tam dělaj p.čoviny. To se pak člověk u té hry moc nebaví *13*
-
Papír smrdí. xD
-
Ne nedojde... :) To si rikam vzd u nejaky akce, clovek nakoupi par her, ze si je pak zahraje... ale pak zas prijdou jiny ... a uz se na ne nedostane. Napr Assassina mam vsechny dily , ale jeste sem zadnyho nehral :))
-
Kolik je coop FPS na tema zombie ? ...LOading... Dayz (Alpha-Hardcore) , Nether (beta) 7days to die )minecraft) ... 0/0 Hmm, hral jsem to drive a bavilo vim neni to nic svetoborneho ale nachvily zabavy urcite dost. + MOdovatelnost. *4*
-
nemam problem se sprintujicimi zombie ale ten engine proste nezvlada udelat pohyb, oni skratka pluji ve vzduchu smerem k vam. to same hráči