Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Asi moc narocne a jeste tak male pismo... lepsi je si "odpocinout" u mobilu/tabletu. Hlavne oci u cteni pod lampickou se unavi. Hlavni je preci usetrit, papir kazdej smrdi stejne ale digitalni vytisk mm... to je jina basta. *4* *5*
  • časopis si nemůžeš vzít sebou na záchod? :-)
  • Tak si ho hlavně omoduj, protože vanila verze je téměř nehratelná, resp. je úplně bez výzvy. Minimálně doporučuju Deadly Dragons a Deadly Creatures.
  • TheGGG
    na klasické zombie (které vylézají z hrobu a kvůli hnilobě sotva lezou) už dnes člověk skoro nenarazí. Dnes jsou to pořád jen infikovaní, kterým hráblo kvůli viru a běhání jim tím pádem nedělá problémy. Každopádně zombie na stropě zní vážně ďábelsky.
  • To jsem nezkoušel - mám velmi starý mobil, který bych nevyměnil za nic :)
  • Ronox
    A co takhle mobilní aplikace? :)
  • knedlík: ano to máš pravdu, přesto jsem rád, když si můžu distribuci vybrat.
  • tonnymontana
    Takze jsem si poridil levnejsi tablet a diky tomu jsem si mohl konecne predplatit level:) v elektronicke podobe za skoro 80kc je to bajecna volba:) celkove jsem dal za rocni predplatne 880kc coz je fajn kdyz si pripoctu u kazdeho cisla plnou hru a zachodovou mobilitu :D
  • tonnymontana
    pojem nerealisticke me rozesmal:) i kdyz jako milovnik raneho g.a romera jsem si dlouho zvykal na novej trend kde jsou zombie pomalu rychlejsi nez sprinter. Ale tak jakozto fanda zobmbie od prvnich filmu jsem zhledl i prasarny kde zombie chodi po strope coz uz jsem nedal:D heh zabavne tema na vanoce? proc ne:D
  • Tak on ten Steamguard vznikol kvôli problémom s kradnutím účtov, keď niekto príde o účet so stovkou hier, to už nasere :-)
  • Rozumím, to je nemilé. Proto mám raději GOG. U něho tuhle věc řešit nemusím. Všechno to bohužel dělá SteamGuard, který jde sice snadno vypnout a zapnout, ale přesto by se takhle majitel účtu trestat neměl.

Proto taky doufám, že některé hry budou v inventáři GOG, abych nemusel používat Steam. Např. Prison Architect nebo SW hry. Nezbývá než hlasovat a věřit :)
  • Mart9
    No vydrž... teď už vydržím snadno, když je sváteční den v hajzlu *4* A lidi, kteří si ty hry stáhnou a cracknou, vesele hrají... *16*
  • A někomu unikne akce. :(
  • Vydrž. Čekal jsem taky dlouho a pak mi poslali hned tři maily s potvrzovacími kódy. Tohle mě na Steamu taky štve. Už nikdy nebudu kupovat hry z jiného místa než z domu a svého PC, protože to chce právě to potvrzení a změnu hesla, aby to náhodou nebyl "jiný" uživatel. Nejhorší je, že se člověk nemůže přihlásit ani přes browser, je to stejné jako u setupu.
  • Jack1947
    Az zacne v Pekle mrznout... tak se tam mozna koukne. *3*
  • Mart9
    No já celé odpoledne čekám na nějaký trapný potvrzovací email, protože se přihlašuji z nového PC. Ať jde ten program do pekla, člověk má jednou volno a kvůli steamu si prostě nezahraju.
  • TheGGG
    někdy v budoucnu na ně řada dojde.
  • Jack1947
    Jesteze to davali Zdarma vid ,Joe? *3*
  • jaky trolling uz jsem to odinstaloval hrozna hra, nechápu ty vysoke hodnocení a že to kazdy chvali :(
  • Už mi zase jede.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit