Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    ja si pamatuju ze jsem duka jako novinku paril na obrovske masine za 100 hadru:) specifikace hifghend te doby. jo dneska je dostupnejsi si hru zahrat ale pokud chcete mit highend od moniitoru po pc tak se prohnete taky to se nemeni:)
  • Asi první coop FPS, která přinutila hráče opravdu spolupracovat (jinak by se nikam nedostali).

Typickej příklad házení perly sviním...
  • tonnymontana
    mno diky nemu jsem si to stahl:D heh nekdy se vyplati naslouchat blaznum:D
  • Já víceméně všechno co jsem tak nějak potřeboval hrát už nakoupené mám...v různých víkendových akcích pokupoval i nějakou tu starší hru co jsem jako malej fracek zwarezil a teĎ jen marně koukám no)

Skyrim legendary vypadá zajmavě...
  • Určitě si najde každej něco svého...normálně je to trošku dražší ale myslim, takže pokud člověk nepotřebuje hrát danou hru hned (asi aby mu neutekla) a člověk by měl čekat na různý vánoční/podzimní/zimní/jarní/velikonoční a já nevim jaký ještě slevy tak furt lepší než stahovat nějakou polofunkční warez verzi...

teď ještě koukám Europa Universalis IV za 20 euro...to je hra kterou by měl vlasstnit každý člověk co má rád strategie
  • Lawliet
    Cože? Reaguji nad toho pod tebou. Je tu VŠE. Nejlepší škola střední a východní Evropy.
  • Lawliet
    Zas úplně prázdnej nebyl. Byl plnej lipa.
  • Lawliet
    No já jsem včera vysolil 400kč za ten spropadenek Skyrim, co mi chyběl. Už jsem se skoro radoval, že nemůžu najít kreditku..
  • u mně to vyhrál Total War: Shogun 2
    Někdy v roce 98 stály PC hry normálně 1400kč, takže kupovat dnes za 200kč je prima.
  • kennyB
    Jo, řekne to strejdovi a ten jim vyhlásí válku *1*
  • STEAM slevy jsou super, ale zatim jsem kromě skinu Death Korps of Krieg pro imperiální gardu do Retribution nekoupil nic...buďto už stárnu a nebaví mě hrát kažodu věc co vyjde nebo nevim...nicméně bych doporučil Natural Selection za lidových 5,74 a Red Orchestra 2 za 3,49 + Rising storm za 6,99
  • Nejlepší je prej vzít počítač, a vyhodit ho z okna, monitor nemusíš...jen tu bednu kde mačkáš čudlík při spuštění
  • vlastik.plaminek
    Že jsi idi*t a nejsi schopný si o hře zjistit základní info je čistě tvůj problém.
  • Napis na Steam podporu
  • maros.goc
    Co tam po hre, radsej si umy zuby. Smrad z tvojej papule citit az sem.
  • eStar
    Dávám ti plus. Proč? Tvůj "hejt" je do nebe volající, ale bez něj bych si téhle akce asi nevšiml takže díky.
  • Imrael
    Však já jsem tě nenutil, aby sis to stahoval .. Chtěl jsem jenom upozornit, že steam dává hru zadarmo. Jak s tím pak naloží ostatní je jejich věc. *3*
  • No nepovidej. :P Ja to myslel tak, ze jsem zrovna chtel nakupovat.
  • Ne protože nějakej blb tady říkal že je to zadarmo, já to stáhnul a teď toho lituju. Asi proto to dali zadarmo že je to nějakej virus. *10* *13*
  • Staci jen zacit brat jine prasky vis hlupaku..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší