Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Left 4 dead je hrozná blbost, nevíte jak se toho zbavím? Nemyslím jen odinstalovat ale uplně odstranit ze steamu ať to tam nesmradí *11*
  • maros.goc
    Veselé Vianoce :)

Chcel by som sa vás opýtať, či plánujete recenziu na Dracula 5: The Blood Legacy. Podpriemernej Dracula 4 ste priestor dali, a tak si myslím, že by pokračovanie a záverečná časť série mala dostať šancu už len preto, že je to prekvapivo kvalitná, hrateľná a zábavná hra :) Díky za odpoveď :)
  • Zrovna čekuju Steam facebook a to jsou perly. Dokonce tam někdo vyhrožuje, že jeho strýc je senátor bo co a že jestli to nedaj do kupy, tak jim strejda zavaří:D
  • solearis
    Veselé a pokojné Vianoce všetkým. Oddýchnite si chalani!
  • Kup konzoli...hry můžeš pak prodat *1*
  • Jdi na čerstvý vzduch.
  • Jack1947
    Jsem nebyl doma, ted tu budu az do rana no. Jinak bych to asi zrejme uz mel.

Tohle bude dlouha Noc ... ted jim pada i Download, na druhou stranu ze sem ji chytil a mam ji v knihovne je nemala vyhra.
  • Vrook
    O čem to ksakru mluvíš? Já jen konstatoval fakt. Zároveň jsem ani netvrdil, že po něčem, co je zadarmo, nechmátnu i já. A pokud nechceš popřít, že to je tak, jak jsem napsal, tak co jsi chtěl vlastně říct? *7*
  • asi mas slabej kompl
  • slevy jsou na nic, ja koupil 3 hry, z toho dve mne nebavi. co ted
  • A u vás v Gumídkovém ráji je to tak, že když je něco momentálně zadarmo, tak čekáte raději až to bude zase něco stát, než abyste to vzali rovnou a nic neplatili? *7* Tam bych chtěl teda žít...
  • Robotron3
    Blbej kdo dává, blbější, kdo nebere...
  • Vrook
    Klasika, jak je něco někde zadarmo, lidi jsou jak kobilky. *7*
  • Aby zase jel. :P
  • nejhorší je dostat kapavku na Medarda... *1*
  • Lawliet
    Padá Steam. Něco si přejte.
  • Really????? Díky za upozornění. Dneska bych asi na Steam nešel.
  • Tak v Čechách si nevybereš - ekonomický školy jsou v ČR všeobecně nic moc.
  • Lawliet
    Všichni jsme platící zákazníci na Steamu.
  • gert
    nejede, snad to brzy spustěj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší