Přejít na výpis diskuzí
Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje redakce Games.cz!
24.12.2013 | Redakce Games.cz
215 příspěvků
-
Left 4 dead je hrozná blbost, nevíte jak se toho zbavím? Nemyslím jen odinstalovat ale uplně odstranit ze steamu ať to tam nesmradí *11*
-
Veselé Vianoce :)
Chcel by som sa vás opýtať, či plánujete recenziu na Dracula 5: The Blood Legacy. Podpriemernej Dracula 4 ste priestor dali, a tak si myslím, že by pokračovanie a záverečná časť série mala dostať šancu už len preto, že je to prekvapivo kvalitná, hrateľná a zábavná hra :) Díky za odpoveď :) -
Zrovna čekuju Steam facebook a to jsou perly. Dokonce tam někdo vyhrožuje, že jeho strýc je senátor bo co a že jestli to nedaj do kupy, tak jim strejda zavaří:D
-
Veselé a pokojné Vianoce všetkým. Oddýchnite si chalani!
-
Kup konzoli...hry můžeš pak prodat *1*
-
Jdi na čerstvý vzduch.
-
Jsem nebyl doma, ted tu budu az do rana no. Jinak bych to asi zrejme uz mel.
Tohle bude dlouha Noc ... ted jim pada i Download, na druhou stranu ze sem ji chytil a mam ji v knihovne je nemala vyhra. -
O čem to ksakru mluvíš? Já jen konstatoval fakt. Zároveň jsem ani netvrdil, že po něčem, co je zadarmo, nechmátnu i já. A pokud nechceš popřít, že to je tak, jak jsem napsal, tak co jsi chtěl vlastně říct? *7*
-
asi mas slabej kompl
-
slevy jsou na nic, ja koupil 3 hry, z toho dve mne nebavi. co ted
-
A u vás v Gumídkovém ráji je to tak, že když je něco momentálně zadarmo, tak čekáte raději až to bude zase něco stát, než abyste to vzali rovnou a nic neplatili? *7* Tam bych chtěl teda žít...
-
Blbej kdo dává, blbější, kdo nebere...
-
Klasika, jak je něco někde zadarmo, lidi jsou jak kobilky. *7*
-
Aby zase jel. :P
-
nejhorší je dostat kapavku na Medarda... *1*
-
Padá Steam. Něco si přejte.
-
Really????? Díky za upozornění. Dneska bych asi na Steam nešel.
-
Tak v Čechách si nevybereš - ekonomický školy jsou v ČR všeobecně nic moc.
-
Všichni jsme platící zákazníci na Steamu.
-
nejede, snad to brzy spustěj.