Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichhni si jdou pro dárek a Steam samozřejmě spadnul. A platící zákazník jako já má smůlu! Sakra!
  • Lawliet
    jede ti steam?
  • Imrael
    !! NA steamu je Left 4 Dead 2 ZADARMO !! Lidi, bežte si pro dárek !! *5*
  • Phillios191
    :D :D :D :D a true Joker!
  • Přehlíd, no. To se stane. *3*
  • fotr ti koupil postup do devate tridy, co?
  • Pravda a laska vitezi? To jsem asi v ty zaplave lzi a nenavisti prehlid ;) Koneckoncu i samotny Vanoce jsou pouhou lzi :)
  • Inquisitor
    Jo já jsem v roce 2001 kupoval Durona 650 za 20 000 Kč :)
  • Rozhodně je na tom líp. Ti chtěj doma asi naznačit, že máš táhnout somrovat na náměstí :-D
  • Veselé Vánoce a šťastný nový rok. Ve kterém, jak doufám, pravda a láska opět zvítězí nad lží a nenávistí. *4*
  • já měl v roce 2000 650Mhz (v době nákupu nejvýkonnější procesor byl 550 ale tenhle nám známý přetaktoval na původni frekvenci z výroby) s monitorem, slušnou repro kterou mám dodnes a tiskárnou a stál 70 000 a to byl stavěný ze součástek, za výkon se prostě platí když chceš v dané době to nejlepší, což podle mě dneska není potřeba můj rok starý notebook za 13000 který ani v době nákupu nebyl žádná extra třída zvládá hry na max který bych papírově neměl ani rozjet, ale kdybych chtěl pařit nejnovější hry na maximální nastavení a na 3 monitorech tak bych za pc taky dneska nedal zrovna málo, ale to už je nadstandart a za ten se holt platí
  • Preji vsem krasne Vanoce a svatky a omlouvam se za sve znicujici pravdy, ktere jsou mnohdy opravdu k nevydrzeni.
  • Ja dostal v 98 pc 300Mhz, 4gb hdd, myslim ze 64 ramky a rivu 128 co mela tusim 16mb. I s monitorem a ups zdrojem to bylo cca 35000kc. To byl ten cenovy skok behem dvou let tak obrovsky?
  • LuckyBaal
    víš proč mám ty jizvy? jednou jsem seděl u štědrovečerní večeře, všichni se dobře bavili, jen já ne. Všichni se pak ptali, proč jsem se nesmál. Tak jsem vzal nůž a... směju se už pořád.
  • Phillios191
    hej more, proč se nesměješ?!
  • jindra.veliky
    to rozliseni monitoru by mohl zavidet i dnesni x360 a ps3 *4*
  • Můj comp z roku 1997 byl v podobných relacích. A to se ještě raději nezmiňuji o ceně tiskárny :D - ach ty časy, díky GOG si můžu mnohé hry zahrát znovu a zavzpomínat. Vánoce prožiju s Duke 3D a FTL, kde čekám na advanced edition - a taky to musím už konečně dohrát. Ta invazni flotila rebelů půjde k zemi.
  • zdar, ja sem v roce 1996 napsal posledni dopis Ježíškovi, nic mi neprislo a od ty doby nato khálim. No a ted, 2013, mi ten dárek fakt došel!!
    Bylo to Dream PC nejvyšší řady, zvaný retalitor, Specs:

MB pentium PCi 256kb pipeline burst cache, CPU Pentium 166Mhz, HDD 2,1GB
    RAM 32 MB, SVGA 2Mb VRAM PCI Matrox Milenium, Soundblaster awe 32
    17 monitor 1280*1024, 6x cd rom a joystick, klavesnice, bedýnky...

Cena v době přání, lidových 162 700,- vč DPH... :D:D:D
  • jdi do dupy
  • :D

Ne, tak tu fakt nemyslím :)

Upřímě na takovou školu chodí jen ti, kteří vědí že nic neumí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit