Přejít na výpis diskuzí
Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje redakce Games.cz!
24.12.2013 | Redakce Games.cz
215 příspěvků
-
takže jsi vyhodil 60e za neco co ani nebudeš hrat
-
Jede vám Steam? Jako aplikace v online režimu? Mě se stahování zaseklo na 99% a celé to zblblo. Další výpadek??
-
cos koupil?
-
haha ty budeš jeden z těch lofasů co z ničeho nic začnou v coopu střílet do svého kolegy. Jo proto nikdy nehraju s anonymními lidmi. *3*
BTW: nejsou to zombie ale nakažení. *6* -
Slabé, i na začínajícího trolla. Za mých mladých let byly trollové páni, dnes do toho fušuje každý kverulant. *7*
-
Dobrých 10 her ve slevách na steamu a 5 her ve slevách na PS store. Výborně, sice už tak mám dost rozehraných her, ale aspoň mám zásobičku *14*
-
í
-
Těžký mám rád...ono takový Nsko nebo RO taky neni pro lidi který jsou zvyklý na battlefiel styl
-
asi bych měl příště psát střízlivý, stydim se za chyby, stydim...
-
to je hra, kterou by člověk ocenil nejvíce s malou partou kamarádů, které zná a má je na kanále přes TS/Mumble. Boj má smysl, ale prakticky to vypadá že všude běhají blázni s obouráček a mlátí hlava nehlava i vlastní hráče. A tak standartně 3vs1
Místo aby men at arms (těšký štít a jednoruní meč) bránil lučištníky, rytíři s kopiníky se pak vrhali do průlomů. V praxi si hraje každý sám za sebe, což moc dobře nefunguje.
Ale jinak fajn hra, je poznat že zkušený hráč si poradí i s přesilou, areny připomínájí assault z UT... -
Ty jsi něco pil? Nebo kouřil?
-
Jo rozumím nakupovat zaplatitelné položky. *15*
-
Kde bereš tu jistotu že to není Země z paralelního vesmíru? *1*
-
Schválně jsem vzal normálně metr a změřil jsem tohle vlákno... 33,5 cm jenom proto, že jste neschopný odhalit naprosto očividnej a taky očividně podřadnej trolling. *7*
-
No ale pokud vím zombie hry se odehrávají na Zemi a zákony fyziky platí i na ně.
-
Nerealistické??? Zombie hra??? To je divný *1*
-
Zkus Chivalry Medieval to je dobrá hra ale těžká.
-
Nefunguje friendly fire (musel jsem vystřílet celej zásobník do svýho než konečně lehl), zombie se spawnují a pohybují se moc rychle. Je to nerealistické a prakticky se nedá zemřít pokud nejste úplná lama.
-
Já jsem hrozně sporovlivej člověk proto nakupuju ve slevách jak blázen, pak zjistím že ty hry většinou nestojej za nic :(
-
A to byla dokonce i za 10 dolarů.