Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nebo možná ne, asi to mám špatně.
  • Na to přijdeš jen když znáš eso.
  • Ataker
    No nevím, ale připadá mi, že má pleš a tím pádem to vidím na dva kandidáty.
  • Janun
    Mno, alespoň podle mě je to jedna postava ze hry od blizzardu, ale nevím :-)
  • Amylee.Anderson
    Právě, tentokrát nesoutěžim :)
  • smejki
    nah, nejtěžší je první. to je tak generickej cápek, že se není pořádně čeho chytit a je třeba uchýlit se k prohlížení akčních her za rok 2012. navíc jak je ustřihlej, je to ještě těžší.
  • walltar
    A co na pohany a ateisty?
  • Vrook
    predator@seznam.cz? *15* Né vážně. Kdybych to poslal tobě, tak bych to musel poslat všem, co si o to řeknou a to by ztratila soutěž smysl.
    Ale projdi si nejomílanější áčkový tituly za rok 2012. Vážně jenom ty nejznámější - žádný indie nebo nintendo hry - a rozluštíš to za 15min.
  • GlaDOS
    Stejně se hraje jen o Far Cry 3.
  • x_ander
    Taky s mírným zpožděním všem přeju šťastné vánoce a úspěšný vstup do nového roku, především celé redakci, ať se daří a ať pokračujete v tvorbě nejlepšího českého webu o hrách vůbec.

A tu máničku napravo prostě ani za nic nemůžu poznat, sakra! *1* Dá mi někdo nějaký drobný hint? Nejde mi o soutěž, ale bude mi to vrtat hlavou, dokud na to nepřijdu *10*
  • calwin
    a tak som si zrazu uvedomil že tu trčím na tejto stránke už dva roky :)
  • Doufám, že se Steam pochlapí a slevní Far Cry 3. Ale zatím se skálopevně drží na 50 éčkách. Jako by tušila, že nakonec stejně neodolám. *1*
  • jindra.veliky
    A na zidy a muslimy si nevzpomenete? *5*
  • Jo jo, taky všem přeju veselé Vánoce, když to teda musí být. *4*
  • Ja jsem si Most Wanted objednal, protoze to je typ jezdeni ktery me bavej. Undergroundy me treba vubec nebavily. Nejvic asi Burnout a Driver:San Francisco (a GT5), takze ja jsem nenarocnej (skoro).
  • Taky vám přeji pěkně prožitý svátky a s herního hlediska třeba pěkné slevy na steamu :-)
  • Děkuji přeji totéž
  • Jen to napíšu a docvakne mi to, tahle se to dělá, paráda *1*
  • Hahaaaa, uplně to samý. No co, tak držím palce ostatním *3*
  • Indy
    První čtyři jsou snadný ale ta mánička na konci to mi hlava nebere :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit