Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kallessin183
    No zatím se mi to staršně vizuálně líbí. Vypadá to skvěle, a tak jak by asi měly vypadat vesmírný stanice atd. a všechno působí famózně. Až na tu jednu jedinou loď. Což bych možná snesl, kdybych na videích neviděl tolik dalších krásných lodí, který prostě nepůjdou řídit. Což by opět nebyl problém, kdybych hrál příběh a pořádně si ho užil na plaubě své lodi (Na můj dojem vcelku malé lodi), jenže pro mě jsou Xka tak úžasný, protože můžu hrát v tom vesmíru, bez nějakého omezení. Naprostá volnost, začít hezky s jednou lodí a několik desítek hodin později mít třeba celou flotilu, obchodní impérium...
    Vypadá to skvěle, ale poznávat nově zpracovaný vesmír z jedné paluby, nevím asi bych si na to těžko zvykal.
  • čo sa Vám zas nepáči? Že neverím tomuto preview, ale egosoftu? Pevne verím, že tá jedna lodička bude iba v príbehu a potom sa TO spustí. *14*
  • Kallessin183
    Tak buď rád, že jsi nehrál X2, všechno bylo ještě zdlouhavější a nejasnější.
  • Chtěl jsem napsat něco v podobném duchu :)
  • Simulácia ťažko v X3 AI podvádzala, napr. energetické články ...
    Tým nechcem povedať, že je to napp, iba ma to prekvapilo, keď som naškudlil na prvú továreň, samozrejme najímanie lodí a vyberanie miesta pre vlastnú ... je epické.
  • Tak oni dajú iba jednu lodičku, posádku a kokpit, pristávanie na planétach je zas vp, X3 mám stále nainštalované, pretože sa nemôžem rozlúčiť s ukoristenou Xenon stíhačkou a Kentaurom. Na X4 som sa doteraz tešil, ale táto prewiev z toho robí takú Darkstar One, dúfam, že egosoft vedia čo majú robiť a milo ma prekvapia!
  • To mě právě fascinovalo a přitahovalo. To zkoušení nových možností, prozkoumávání vesmíru, pročítání fór... V životě taky nemáš na všechno manuál *3*
  • bude to na konzole?
  • Ďalšia vesmírna ekonomicko-účtovnícka simulácia? *4* Na preniknutie do Reunion som absolútne nemal trpezlivosť, zvlášť, keď úplne chýbalo nejaké zaškolenie alebo tak...
  • Btw, jestli se pro nějakou hru dá použít slovo sandbox, je to právě X
  • Xko bylo vždycky hlavně o ekonomice, příběhovou linku jsem nikdy nedohrál dál než pár misí. Člověk začal lovením pirátů, prodáváním jejich lodí, přepravou "baterek", a ani nemrknul a už si stavěl vlastní fabriky. Pokud se autor pozastavuje nad dynamickou ekonomikou a správou svého impéria, tak teprve dnes objevil Ameriku *3*
  • Black_Hand
    wow... osobne bych celkem rad aby si egosoft, roberts a braben navzajem trochu pomahali. predstave si, co by pak mohli docilit :). neco jako partnerstvi obsidianu s inXile.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit