Přejít na výpis diskuzí
Vesmírný simulátor X: Rebirth přežil klinickou smrt a vypadá famózně
8.8.2013 | Ladislav Loukota
112 příspěvků
-
Nevite jestli tam konecne bude nejakej multiplayer?
-
kdo chce psa bít.... nemám rád hnidopichy co hledaj chyby tam kde nejsou, je to prostě scifi hra a ne simulátor
-
Ještě bych chtěl připomenout vyvíjený motor VASiMR. Fandové vesmírných programů si to vygooglete, protože je to úplně luxusní záležitost. Na youtube už NASA postovala nějaké funkční modely. Vypadá to že se dočkáme imperiálních křižníků :-P (zjednodušeně je to jako tokamak, do kterého na jedné straně uděláte díru, tam přiděláte elektromagnetickou trysku a tu horkou plazmu prostě vypouštíte ven. Nevýhoda - musí to napájet dodatečný atomový reaktor. Aspoň s takovým plánem se teď počítá. A voalá - v masovém měřítku využitelný nechemický motor s těměř neomezeným zrychlením http://www.osel.cz/index.php?clanek=3838 )
-
ty české titulky nejsou nutné, ale je to lepší. A ty se by ses měl spíš věnovat naučit se mluvit slušně a neotravovat ostatní lidi svými příliš "moc inteligentními kecy".
-
Zajímavý, jak po úspěchu Star Citizenu maj najednou všichni chuť zase dělat space-sim a předtim skoro 10 let nic.
-
Tak to je bomba. Nez bude StarCitizen, bude co parit. :o) Zboznuju spacesim!
-
Chci to!!!! Uz X3 jsem shanel jako nemec prostitutku!!!!
-
ne nemyslím odpor. Ve vesmíru máš téměř dokonalé vakum ( 1 atom na krychlový kilometr )
-
Aha, už chápu; protože ti odstranili jednu jedinou fičuru je to hra pro debily. *7*
Dle popisu to vypadá na dost podobnou hru jako trojka jen obohacenou o nějaký to chození po lodi a po základnách, snad trochu lepší příběh a možná konečně dojde i na nějakej použitelněj tutoriál, kterej by měl bejt u takhle komplexních her samozřejmostí. Mě to vůbec nezní špatně, na tenhle díl jsem opravdu zvědavej. -
Nejsem sice hardcore hráč (tolik času opravdu není), ale dodnes nedám dopustit na X3:TC. Nikdy jsem příběh nedohrál ani do 20%, protože mě totálně uchvátily možnosti sandboxu. Takže již pár let si létám, obchoduju, sem tam rozšířím svůj tovární komplex, když mám náladu na boj, jen přesednu do jiný lodi... je pravda, že proniknout do všech tajů trvá bez tutoriálu hodně dlouho, ale ta odměna za snahu je víc než sladká *2* Doufám, že stejný pocity mě čekají i u Rebirthu.
-
co takhle jit s temahle kecama do p*dele?
-
Co takhle misto casu straveneho pitomymi dotazy se naucit nejaky dalsi jazyk?
-
Neboli jinymi slovy dalsi znacka zabita tim, ze ji predelali pro debily. Ja jsem opravdu zvedavy na prodeje. Novym hracum to nic nerekne a celkove vesmirne simulatory opravdu nejsou causal a verne fanousky akorat nastvali.
-
You won't be sitting in the cockpit and steer such a capital ship from the first person perspective anymore simply because that is boring. Steering huge and slowly-turning ships manually just doesnt make sense.
A na to prisli ti geniove jak? Ja jsem v kazde hre od X2 vys delal vse pro to, abych mel M2 co nejdrive a s nicim jinym jsem uz nikdy neletal. A kdyz to byla takova kravina a nuda, proc se to udrezlo ve CTYRECH hrach? Proste naproste kecy jen pro to, aby zduvodnili tu hovadinu, co vymysleli. Bohuzel mam obavu, ze toto MODy nespravi, protoze tam nebudou kokpity a kamerove pohledy pro ty lode. -
Skoro to vypadá, že by to Xko konečně mohlo bejt taky trochu přístupnější lidem, to oceňuju.
Dvojka a trojka byly opravdu moc hardcore do kterýho běžnej smrtelník pronikal jen stěží.
Mimochodem, co bylo míněno tím, že je to Elite žánr? Nebylo Elite náhodou o tom, že si člověk mohl lítat po tom vymezeným kusu vesmíru prakticky neomezeně a navštěvovat planety? Xka byly vždycky rozkouskovaný do takových relativně malých krychlových sektorů ve vesmíru. -
treni????jo ty myslis odpor,, *1*
-
juchuuuuuuuu,,,,tak konecne dobra zprava po tom pruseru s armou *1* *1* *1* tak na todle se fakt tesim,,,hral sem X3 a byl sem hoooodne spokojenej,,,,,drzim palce *2* *1* *1* *1*
-
Zajímavá teorie. V tom případě by plameny vypadaly jako trysky z rakety a ne jako klidný táborový ohýnek.A raketoplán nelétá, jen je posouván raketou. Používá se hoření kyslíku a vodíku ( má to výbornou akceleraci ) ale v podstatě můžeš použít i stalčený vzduch jenž bude vypouštěn v protisměru pohybu rakety. Dnes se využívá i iontový pohon jenž má velice malí tah ( pohání se ionizovaným plynem ) Výhoda je taková, že pracuje neuvěřitelně dlouho s malým množstvím paliva a může zrychlovat v podstatě i několik let. Ve vesmíru nemáš tření tak je tento pohon velice efektivní.
-
Souhlasím, co mě nejvíce na tom všem lákalo, byl "kariérní" postup v ovládání různých typů lodí a z toho jsem také nešťastný, ale když to jediné překousnu, vypadá to parádně, konečně bude mít člověk pocit, že vesmír je plný života a strasti plných zákoutí......
Bohužel pro mě, nějak mi to s tím překousnutím nevychází.... *5* -
Nevíte, jestli se X: Rebirth bude prodávat i v česku s českými titulky?
Děkuji za odpověd.