Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně doufám, aby byla možnost přidat se k nějáké frakci něco jako Federaci, chci si užít pořádné vesmírné bitky a nechci přepadávat lodě jak nějáký pirát.
  • bude, vyvíjí na to speciální konzoli, kterou budeš ovládat kokotem, v tvym případě tedy hlavou.
  • budu rád za každou hru která se trochu přiblíží k star trek: bridge commander, freelancer klony se poslední dobou objevujou jak houby po dešti
  • už sa neviem dočkať až budem ako v X3ke lietať pritom si opakovať......... http://www.youtube.com/watch?v=QopDA2uLXts
  • jedná se o protržení pláště kudy uniká vzduch a proto ten oheň.. jak myslíš že lítá raketoplán ve vesmíru ? :)
  • Capital ship control
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=306576
    Ak to urobia takto, tak neva, zatiaĺ to nie je stratené a ak to poserú, urobí to jednoduchý mod.
  • Ano, ale krome prvniho X, bylo to, cim se tato serie odlisovala od ostatnich prave to, ze jsi si mohl koupit/ukrast a pilotovat cokoli jsi chtel. Kdo mel rad stihacky, lital si ve stihackach, kdo chtel stredni lode, sedl do M6 ci M7 a kdo chtel capital ships, vzal M2 ci M1. Kdo mel rad letadlovky, stahl si poradny carrier script, koupil a vybavil si M1 a vyrazil. Co bude tady? Porad jedna a tataz lod. Porad ten samy kokpit, porad to same ovladani. Podle mne timhle to pohrbili driv, nez to vyslo. Hraci jim to na forech rikali od zacatku, ale ne, oni prece vedi nejlip, co je pro nas dobre. Problem je, ze X serie stoji a pada na vernych hracich. Opravdu to neni pro causal. A kdyz ty verne ignoruji a nastvou...
  • Ne, puvodni X Beyond the Frontier nylo hlavne o pribehu a o ekonomiku skoro neslo. Ve dvojce se to vyrovnalo a ve trojce uz ten pribeh nestal za nic a slo o tu ekonomiku.
  • Pěkné pěkné až na ty plameny ve vesmíru. Neměli by podceňovat inteligenci hráčů.
  • XorxoxTalarius
    Nebyl Dark Star One zamerenej jen na tom ze jsi mel jen tu jednu lod? Pokud se zaposlouchas do toho videa (prectes forum), tak muzu mit lodi kolik chci, jen proste primo ovladam jen tu jednu.
    Chapu ze to nemusi sednout kazdemu, ale na druhou stranu me se tenhle koncept kdy mam svoji lod libi a jsem zvedav jak se stim poperou.
  • Ne, jsi omezeny na jednu lod. Ja nechci najimat kapitany, ja chci BYT tim kapitanem, jako v X2 a vsech trech dilech X3. Tohle je krok totalne mimo, hraci jim to rikaji od zacatku a presto s tim nic neudelali. Tohle tu hru podle mne pohrbi.
  • XorxoxTalarius
    To pisu vis :)
    Budes mit jednu svoji lod, kterou mas plne pod kontrolou a pak flotilu dalsich lodi ktere budes spravovat jako jejich majitel.
  • XorxoxTalarius
    Jop ... proc ne. Prece jenom, tovarny, obchodni lode a valecne lode by bylo mozne ridit pres nejake ekonomicke UI. Takze v tom problem nevidim. Jasne sice bych radsi kdybych si mohl postavit obri bitevni kriznik o velikosti Star Destroyeru, ale pokud to bude udelane dobre, tak to nemusi byt problem. Zalezi jak moc sli s upgrady do hloubky (ve videu jsou videt nejake zmeny na te lodi) a co vsechno pak ta lod zvladne.
  • Ne, koncept jedne lodi v serii proslavene tim, ze co vidim, to mohu mit a pilotovat je totalne na palici. Tohle podle mne tu hru zabije. Staci se podivat na Darkstar One.
  • Takže, nejak som prečítal to fórum a nie si obmedzený na jednu loď, autopilot riadi ostatné /zrejmä najímanie kapitánov/ po tých sa však nebudeš môcť pohybovať. Stále to nevidím márne.
  • http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=306089
  • takže vlastné stanice, továrne budeš mať, ale lodičku iba jednu? Ak si hral X2, X3 tak tomu veríš?
  • XorxoxTalarius
    Koncept jedne lodi neni vubec spatny napad, muzu si predstavit ze jsem Han Solo a mam svuj Millennium Falcon :)
    Dalsi lode ridi AI coz mi taky nevadi ...
    Jen jsem zvedav kam az se bude moci zajit s tim imperiem ... schvalne jestli bude mozne dobyt cely znamy vesmir :D

EDIT:
    Jen doufam ze to pujde dobre ridit na gamepadu, jelikoz joystick nemam ...
  • XorxoxTalarius
    No to "TO" nebude, budes mit jen jednu svoji lod (takze budes takovej Han Solo) a postupne si dokoupis wingmany :)
  • Kallessin183
    Držím i palce na nohou aby to tak bylo.. Pokud ne, co na to říct? Zahraju si to stejně, Xka mám příliš rád, než abych je nechal projít kolem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit