Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jedno video tu chybi, o ovladani.Mozna zamerne:) protože je ukazovano ovladani mysi a klavesnici zhruba 15 vterin a zbylých cca 8 minut je venovano tomu jak se hra ovlada joypadem, coz muze spoustu hracu vesmirnych simulaci vydesit, i když podle me mezi joypadem a klasickou ,,pakou moc rozdil není.
    http://www.youtube.com/watch?v=rtXV34Py2fI
  • Pilgrim66
    EVE neni střílečka, ale space sim to 100% je.
  • Pilgrim66
    Těch 10 let datuju právě Freelancerem. A upřímně, aby se SC nevezl po Freelanceru by bylo divný vzhldedm k tomu, že to byl Robertsův projekt dodělanej Anvilem.
  • Pilgrim66
    Ohlášen možná, ale objevily se o něm zase zprávy až teď. Ale tak neni to špatná věc, aspoň budem my fanoušci space sim mít zase co hrát.
  • Magister_Peditum
    X série právě jako jedna z mála držela pochodeň vesmírných simulátorů v době, kdy na ně ostatní házeli bobek. A tento díl byl ohlášen před Star Citizen.
  • Kallessin183
    Ano Precursor, byl skvělý, božský, naprostý splněný sen, než jsem si ho zahrál a zjistil kolik je tam chyb...
  • Kallessin183
    Chápu to jako ukázku, ale přišlo mi, že s tou lodí likvidoval jedno nepřátelský plavidlo za druhým. Otázka je taky jak to plavidlo půjde vylepšit, nebo jak moc.

Opravte mě, jestli se mýlím, ale ta loď mi připadala vcelku malá.

Zajímá mě taky jak půjde vést loďstvo. Tohle budiž bráno jako příklad: Když mám k dispozici deset bitevních lodí a tři letadlové, tak proč pluju v průzkumným člunu.
  • Tak to docela ziram, ještě to pristavani na planetách a bude to hra kterou si uz asi 15 let preju, zatím nejbliz byli rusaci z Precursosrs, jen se jim to zas az tak nepovedlo:)
  • Program ITER je prave v behu a kolem roku 2050 by se meli zacit stavet prvni termonuklearni elektrarny. Takze VASiMIR nemusi byt uplne mrtvi.
  • Ja to vidím v bonusoch:
    http://www.egosoft.com/download/x3/bonus_en.php
  • Proc? Protoze uz mne unavuje cist u KAZDE novinky o hre debilni dotazy na cestinu? Co takhle se nad seboy zamyslet a neco pro sebe udelat? Nebo opravdu myslite, ze se v zivitopise v kolonce jazyky samotna cestina bude skvele vyjimat?
  • Podle mě je to slepá ulička už jen z toho titulu, že dnes i na zemi nedokážeme udržet tokamak při životě víc jak pár sekund. ( a nemluvě o tom že se to vyvíjí už 20 let ). Pokud tě něco takového zajímá doporučuji ti přečíst si něco warpovém pohonu ( ne nepodobný Star tracke ) a tahle technologie se už opravdu testuje. Dříve se myslelo, že by bylo nutná energie odpovídající hmotnosti Jupitera , ale dnes je to ekvivalent jedné tuny paliva.
  • Tak samozřejmě že to není simulátor. Jen mi vadí, že některé fyzikální vlastnosti se neberou v potaz a bohužel pak spousta lidí to pak považuje za samozřejmost a skálopevně věří kdejaké ptákovině.
  • Hrál jsem X2: Hrozbu která měla kokpity a bavilo mě to opravdu hodně nejspíš díky těm pohledům z kokpitu protože jste si připadali prostě že ste uvnitř lodi kterou ovládáte.
    Na X3:Reunion jsem se od doby X2 těšil opravdu hodně, ale co jsem opravdu netušil že když jsem ji začal hrát vůbec tam nebyli kokpity ale stupidní pohledy na předek lodě.To mě jaksi odradilo úplně od hry a nehrál jsem ji snad ani hodinu.
    Pak měl být X3:Terran Conflict a řikal jsem si že to bude bomba hra doufajíc že tam budou ty kokpity a já si zahraju skvělou vesmírnou hru.
    Čeho jsem se dočkal? to samí jako v Reunionu žádný kokpity a to byl snad zlej vtip.
    U hry jsem vydržel zřejmě víc než hodinu ale bez kokpitů mě to prostě totálně odrazovalo takže jsem u toho moc dlouho nevydržel.
    Že byli(jsou) mody na kokpity jsem věděl a i stahoval teď už si nepamatuju ale kam jsem stim došel, jestli mi nefungovali nebo nelíbili, nevim.
    Bez kokpitu je to prostě zabitý *9*
  • to ne, ale spadá do stejného žánru který pomáhá vyvést ze záhrobí
  • EVE není ani space sim ani střílečka.
  • a málem bych zapoměl na hodně úspěšný a vyhypovaný eve online
  • většína těchle her (včetné X:R) byla oznámena před star citizenem, ta vlna tu byla dávno před SC a sám star citizen se po ní veze (vyvolal jí freelancer a jeho remaky + X universe)
  • Pro mě nejlepší byl Frontier: First Encounters , tak jsem zvědav na tohle.
  • walltar
    Je to jak říkal Chris ... Je potřeba jeden velký úspěch, aby se všichni začali zase o žánr zajímat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit