Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Nemožnosí vybrat si a tunit loď to dost zabili. Jinak to ale vypadá famózně...
    • Tunění lodi tady bude ve větším měřítku než tomu bylo v předchozích X, AFAIK
  • smajdal
    To bude zas jedna z her, kterou buď budu milovat, nebo ji po pár minutách odhodím. Nic mezi tím.
  • Nevím o jaké klinické smrti se teda v článku píše, ale to že vyšel nový trailer znamená že mají konečně pevné datum vydání, vývoj X Rebirth trvá už asi 7 let bez přestávky, Egosoft vydává Making of videa atd.
    Další věc, Pride of Albion byla myslím loď třídy M6 (korveta) nebo ne ? (tudíž těžko křižník, sice v X rebirth pude vylepšovat, ale do křižníku to má pořád daleko)

Čeho se ale bojím na X Rebirth je to, že mě nebude bavit létat za jedinou (a ještě k tomu nejhnusnější cos se týče designu) loď, jak OMFG někdo může napsat že létat za velké pomalé lodě je nudné ? (oficiální info na fóru ohledně X Rebirth).
    (pak se bojím ještě větší nepřehlednosti v lodích, jelikož se ruší M třídy)

Já skončil u těch největších lodí a byla to o dost větší zábava než za nějakou malinkou M6tku, lituju toho, že se Valhalla normálně v X3 nevyskytuje (devs to přehnali s velikostí a jelikož se nevleze do Jump gate tak ji ze gameplaye odstranili, avšak model i zvuky zůstali v adresáři), musel se použít mod abych ji tam dostal, bože to je tak brutální Command Ship :D
    Navíc byla AI dost naprd a radši sem ovládal svoji flotilu manuálně :D, X3AP sem ale moc nehrál, základní plot je tam moc krátký a dělat Hub quest podruhé se mi vážně něchtělo :/
    EDIT: černé na bílém, hnusná loď třídy M6 Corvette
    http://www.argonopedia.org/wiki/Albion_Pride
  • Capital ship control
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=306576
    Ak to urobia takto, tak neva, zatiaĺ to nie je stratené a ak to poserú, urobí to jednoduchý mod.
    • You won't be sitting in the cockpit and steer such a capital ship from the first person perspective anymore simply because that is boring. Steering huge and slowly-turning ships manually just doesnt make sense.

A na to prisli ti geniove jak? Ja jsem v kazde hre od X2 vys delal vse pro to, abych mel M2 co nejdrive a s nicim jinym jsem uz nikdy neletal. A kdyz to byla takova kravina a nuda, proc se to udrezlo ve CTYRECH hrach? Proste naproste kecy jen pro to, aby zduvodnili tu hovadinu, co vymysleli. Bohuzel mam obavu, ze toto MODy nespravi, protoze tam nebudou kokpity a kamerove pohledy pro ty lode.
    • budu rád za každou hru která se trochu přiblíží k star trek: bridge commander, freelancer klony se poslední dobou objevujou jak houby po dešti
  • Hrál jsem X2: Hrozbu která měla kokpity a bavilo mě to opravdu hodně nejspíš díky těm pohledům z kokpitu protože jste si připadali prostě že ste uvnitř lodi kterou ovládáte.
    Na X3:Reunion jsem se od doby X2 těšil opravdu hodně, ale co jsem opravdu netušil že když jsem ji začal hrát vůbec tam nebyli kokpity ale stupidní pohledy na předek lodě.To mě jaksi odradilo úplně od hry a nehrál jsem ji snad ani hodinu.
    Pak měl být X3:Terran Conflict a řikal jsem si že to bude bomba hra doufajíc že tam budou ty kokpity a já si zahraju skvělou vesmírnou hru.
    Čeho jsem se dočkal? to samí jako v Reunionu žádný kokpity a to byl snad zlej vtip.
    U hry jsem vydržel zřejmě víc než hodinu ale bez kokpitů mě to prostě totálně odrazovalo takže jsem u toho moc dlouho nevydržel.
    Že byli(jsou) mody na kokpity jsem věděl a i stahoval teď už si nepamatuju ale kam jsem stim došel, jestli mi nefungovali nebo nelíbili, nevim.
    Bez kokpitu je to prostě zabitý *9*
    • Jo, kokpity byl první mod který jsem si na X3 nainstaloval. Dokonalé nebyly, ale mě zcela stačily.
    • Ja to vidím v bonusoch:
      http://www.egosoft.com/download/x3/bonus_en.php
      • Jo, vesmirny simulace bez kokpitu je jako hrat Magic carpet:)
        • Heh, me na X2 praveze ten kokpit stval. Zabira velkou cast obrazovky a hur se tak muzu kochat tim okolim. Ja preferuju teda tyhle "3rd person" vesmirovky. Takze ja zas doufam, ze v Rebirth bude moznost si vybrat ;-)
  • Nevím jak jste hráli X3 vy, ale já jsem později stejně skončil tak, že jsem lítal v nějakém větším útočném plavidle a ssebou v konvoji tahal dva carriery (takové menší s prostorem pro tuším tři nebo čtyři stíhače). Takže takovou změnu v tom zase nevidím. Nevím co si mám představit pod tímto "...či dechberoucího dogfightu – a to skrze dálkově ovládané bezpilotní poletuchy." Na dogfighty se budu jen z dálky dívat a nebo se budu moci přepnout přímo do letounu a ovládat ho? Uvidíme. Každopádně X3 mě dost bavil,ale zároveň dost trápil ovládáním a zvlášť takových letek jako jsem měl já. Například nefungovala taková banálnost, jako že když jsem z několika lodí udělal letku a jejich velitele jsem dal zadokovat, tak i přes to že i ostatní z této letky měli nastavené stejné domovské plavidlo, tak prostě nezadokovali a musel jsem jim to zadávat každému zvlášť.
    Taky mě dost vadila zdlouhavost vybavování nových lodí...bylo to celkem úmorné, když loď neobsahuje ani jedny z nejzákladnějších počítačů jako je autopilot a počítač pro dokování...
    Upozorňuju, že jsem naposledy hrál tak před rokem a půl, takže se mohlo lecos změnit.
  • juchuuuuuuuu,,,,tak konecne dobra zprava po tom pruseru s armou *1* *1* *1* tak na todle se fakt tesim,,,hral sem X3 a byl sem hoooodne spokojenej,,,,,drzim palce *2* *1* *1* *1*
  • Tak to docela ziram, ještě to pristavani na planetách a bude to hra kterou si uz asi 15 let preju, zatím nejbliz byli rusaci z Precursosrs, jen se jim to zas az tak nepovedlo:)
    • Kallessin183
      Ano Precursor, byl skvělý, božský, naprostý splněný sen, než jsem si ho zahrál a zjistil kolik je tam chyb...
  • Kallessin183
    Chápu to jako ukázku, ale přišlo mi, že s tou lodí likvidoval jedno nepřátelský plavidlo za druhým. Otázka je taky jak to plavidlo půjde vylepšit, nebo jak moc.

Opravte mě, jestli se mýlím, ale ta loď mi připadala vcelku malá.

Zajímá mě taky jak půjde vést loďstvo. Tohle budiž bráno jako příklad: Když mám k dispozici deset bitevních lodí a tři letadlové, tak proč pluju v průzkumným člunu.
    • ANo, v článku popisovaný "křižník" je totiž korveta (z původních X je to třída M6 a ta je fakt malinká oproti M2/M1 a nedejbože ve srovnání s M0 :D)
    • jedno video tu chybi, o ovladani.Mozna zamerne:) protože je ukazovano ovladani mysi a klavesnici zhruba 15 vterin a zbylých cca 8 minut je venovano tomu jak se hra ovlada joypadem, coz muze spoustu hracu vesmirnych simulaci vydesit, i když podle me mezi joypadem a klasickou ,,pakou moc rozdil není.
      http://www.youtube.com/watch?v=rtXV34Py2fI
  • XorxoxTalarius
    Koncept jedne lodi neni vubec spatny napad, muzu si predstavit ze jsem Han Solo a mam svuj Millennium Falcon :)
    Dalsi lode ridi AI coz mi taky nevadi ...
    Jen jsem zvedav kam az se bude moci zajit s tim imperiem ... schvalne jestli bude mozne dobyt cely znamy vesmir :D

EDIT:
    Jen doufam ze to pujde dobre ridit na gamepadu, jelikoz joystick nemam ...
    • Ne, koncept jedne lodi v serii proslavene tim, ze co vidim, to mohu mit a pilotovat je totalne na palici. Tohle podle mne tu hru zabije. Staci se podivat na Darkstar One.
      • XorxoxTalarius
        Nebyl Dark Star One zamerenej jen na tom ze jsi mel jen tu jednu lod? Pokud se zaposlouchas do toho videa (prectes forum), tak muzu mit lodi kolik chci, jen proste primo ovladam jen tu jednu.
        Chapu ze to nemusi sednout kazdemu, ale na druhou stranu me se tenhle koncept kdy mam svoji lod libi a jsem zvedav jak se stim poperou.
        • Ano, ale krome prvniho X, bylo to, cim se tato serie odlisovala od ostatnich prave to, ze jsi si mohl koupit/ukrast a pilotovat cokoli jsi chtel. Kdo mel rad stihacky, lital si ve stihackach, kdo chtel stredni lode, sedl do M6 ci M7 a kdo chtel capital ships, vzal M2 ci M1. Kdo mel rad letadlovky, stahl si poradny carrier script, koupil a vybavil si M1 a vyrazil. Co bude tady? Porad jedna a tataz lod. Porad ten samy kokpit, porad to same ovladani. Podle mne timhle to pohrbili driv, nez to vyslo. Hraci jim to na forech rikali od zacatku, ale ne, oni prece vedi nejlip, co je pro nas dobre. Problem je, ze X serie stoji a pada na vernych hracich. Opravdu to neni pro causal. A kdyz ty verne ignoruji a nastvou...
          • Pořád ty samé kecy.
          • Souhlasím, co mě nejvíce na tom všem lákalo, byl "kariérní" postup v ovládání různých typů lodí a z toho jsem také nešťastný, ale když to jediné překousnu, vypadá to parádně, konečně bude mít člověk pocit, že vesmír je plný života a strasti plných zákoutí......

Bohužel pro mě, nějak mi to s tím překousnutím nevychází.... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit