Přejít na výpis diskuzí
Vesmírný simulátor X: Rebirth přežil klinickou smrt a vypadá famózně
8.8.2013 | Ladislav Loukota
112 příspěvků
-
Skoro to vypadá, že by to Xko konečně mohlo bejt taky trochu přístupnější lidem, to oceňuju.
Dvojka a trojka byly opravdu moc hardcore do kterýho běžnej smrtelník pronikal jen stěží.
Mimochodem, co bylo míněno tím, že je to Elite žánr? Nebylo Elite náhodou o tom, že si člověk mohl lítat po tom vymezeným kusu vesmíru prakticky neomezeně a navštěvovat planety? Xka byly vždycky rozkouskovaný do takových relativně malých krychlových sektorů ve vesmíru. -
-
Neboli jinymi slovy dalsi znacka zabita tim, ze ji predelali pro debily. Ja jsem opravdu zvedavy na prodeje. Novym hracum to nic nerekne a celkove vesmirne simulatory opravdu nejsou causal a verne fanousky akorat nastvali.
-
-
Aha, už chápu; protože ti odstranili jednu jedinou fičuru je to hra pro debily. *7*
Dle popisu to vypadá na dost podobnou hru jako trojka jen obohacenou o nějaký to chození po lodi a po základnách, snad trochu lepší příběh a možná konečně dojde i na nějakej použitelněj tutoriál, kterej by měl bejt u takhle komplexních her samozřejmostí. Mě to vůbec nezní špatně, na tenhle díl jsem opravdu zvědavej.
-
-
-
Tak oni dajú iba jednu lodičku, posádku a kokpit, pristávanie na planétach je zas vp, X3 mám stále nainštalované, pretože sa nemôžem rozlúčiť s ukoristenou Xenon stíhačkou a Kentaurom. Na X4 som sa doteraz tešil, ale táto prewiev z toho robí takú Darkstar One, dúfam, že egosoft vedia čo majú robiť a milo ma prekvapia!
-
-
Co máš proti Darkstar One ?
-
čo sa Vám zas nepáči? Že neverím tomuto preview, ale egosoftu? Pevne verím, že tá jedna lodička bude iba v príbehu a potom sa TO spustí. *14*
-
-
No to "TO" nebude, budes mit jen jednu svoji lod (takze budes takovej Han Solo) a postupne si dokoupis wingmany :)
-
-
Takže, nejak som prečítal to fórum a nie si obmedzený na jednu loď, autopilot riadi ostatné /zrejmä najímanie kapitánov/ po tých sa však nebudeš môcť pohybovať. Stále to nevidím márne.
-
-
Ne, jsi omezeny na jednu lod. Ja nechci najimat kapitany, ja chci BYT tim kapitanem, jako v X2 a vsech trech dilech X3. Tohle je krok totalne mimo, hraci jim to rikaji od zacatku a presto s tim nic neudelali. Tohle tu hru podle mne pohrbi.
-
To pisu vis :)
Budes mit jednu svoji lod, kterou mas plne pod kontrolou a pak flotilu dalsich lodi ktere budes spravovat jako jejich majitel.
-
-
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=306089
-
takže vlastné stanice, továrne budeš mať, ale lodičku iba jednu? Ak si hral X2, X3 tak tomu veríš?
-
-
Jop ... proc ne. Prece jenom, tovarny, obchodni lode a valecne lode by bylo mozne ridit pres nejake ekonomicke UI. Takze v tom problem nevidim. Jasne sice bych radsi kdybych si mohl postavit obri bitevni kriznik o velikosti Star Destroyeru, ale pokud to bude udelane dobre, tak to nemusi byt problem. Zalezi jak moc sli s upgrady do hloubky (ve videu jsou videt nejake zmeny na te lodi) a co vsechno pak ta lod zvladne.
-
-
-
Držím i palce na nohou aby to tak bylo.. Pokud ne, co na to říct? Zahraju si to stejně, Xka mám příliš rád, než abych je nechal projít kolem.
-
-
Nevíte, jestli se X: Rebirth bude prodávat i v česku s českými titulky?
Děkuji za odpověd. -
-
Co takhle misto casu straveneho pitomymi dotazy se naucit nejaky dalsi jazyk?
-
-
Já buď mluvím s generátorem náhodných slov, nebo s naprostým *PÍP*, já ti říkám můj "chytrý žáčku", že ta čeština není nutná, já umím anglicky velmi dobře, mě především zajímalo zda to v Česku bude vůbec možné ke koupi, tak to už pochop a přestaň tady trollovat!!
-
Killer: co si kdo da do zivotopisu a co umi je ciste jeho vec, on se normalne zeptal a vylezl radoby borec, co ho zprazil jak malyho smrada... doufam, ze si prijdes drsnej
-
Proc? Protoze uz mne unavuje cist u KAZDE novinky o hre debilni dotazy na cestinu? Co takhle se nad seboy zamyslet a neco pro sebe udelat? Nebo opravdu myslite, ze se v zivitopise v kolonce jazyky samotna cestina bude skvele vyjimat?
-
ty české titulky nejsou nutné, ale je to lepší. A ty se by ses měl spíš věnovat naučit se mluvit slušně a neotravovat ostatní lidi svými příliš "moc inteligentními kecy".
-
co takhle jit s temahle kecama do p*dele?
-
-
-
-
-