Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USER47
    Zrovna tahle konkrétní videa s komentářem jsou nová, ale všechno to pochází z toho E3 dema, takže to většina lidí už viděla na nesčetnejch nahrávkách z výstavy či jinejch prezentací.
  • frag.ment
    Nejsou ty videa už trošku staršího data? Já jen, že mám pocit, že už sem je viděl před dost dlouhou dobou..
  • Drasta, Matej tomu nerozumi protoze on to posuzuje z pohledu hrace BF3. Zadna taktika jenom zbesile pobehovani, skakani a strileni. On nechape v cem je ten rozdil.
  • treba timhle
    http://en.wikipedia.org/wiki/APS_amphibious_rifle

ma se to odehravat v roce 2034 tak zrejme uz budou lepsi zbrane.
  • To by mě zajímalo, čím pod tou vodou střílí..
  • Veskoslav
    Počkáme si až Slováci něco vydají. Počkat, do konce světa se mi čekat nechce.
  • Tam jde o to vetsi meritko. Nejde o to ze to simuluje uplne presne vsechno do detailu ale jde o to ze snazi simulovat boj celkove.
    Je jasny ze tam neni vse dokonaly ale kdyz zkusis vzit armu opravdu jako vojensky simulator a s dalsima podobne naladenyma lidma si zkusis za pechotou formace, kryti sektoru, a presuny hezky tak jak to ma bejt vc. posloupnosti veleni a struktury druzstva/tymu (nemam v hlave uplne presnou terminologii) a nacpes tam mody jako ACE a ACRE tak uvidis.
    Editor misi pak umoznuje delat docela realne scenare. Sam jsem jich par zazil a s tim vsim to byl neuveritelny ale opravdu neuveritelny zazitek i kdyz to byl "jen" coop proti AI. BF3 se takhle hrat opravdu neda a neznam zadnou hru ktera by neco takoveho byt jen vzdalene umoznovala tak jako prave ARMA.
  • Taky pisu vicemene :D
  • Možná mu nerozumíš, protože mluví anglicky :-)
  • Uz to vidim, pri vydani to pojde na high end zostavach mozno 40 fps ako pri Arme 2, pritom je to jeden z technologicky najzastarelejsich enginov na trhu, nesimuluje prakticky nic, jazdy model ziadny, letecky model ziadny, vietor ani pohyb vegetacie, akurat dohladnost a hviezdy na oblohe :-) Penetracia diel techniky a zbrani voci technike taktiez ziadna simulacia, ked so starym rpgckom tam mozete znicit Abramsa na 3 rany, ako v BF3, javelin taktiez t34 zbici vacsinoz na 2 rakety, proste na zasmiatie, ako jedine, co tam vraj simuju, su zbrane, ale aj u tych som si vsimol blbost, ze 9mm kaliber prestreli sklo na vrtlnuku :D Nj, simulacia jak moje traky, hlavne pohyb postav :D Uz bf3 je pomaly lepsia simulacia..
  • Jo, dik :)
  • rancor1223
    Prostě si nemůžu pomoct. Za každou cenu.
  • USER47
    http://cz.linkedin.com/in/croweja?_mSplash=1

edit: pardon, to patřilo úplně dolů jako reakce na Aoyagiho
  • Austrálii v tom neslyším, tu mám taky rád :P . Jak že se dotyčný jmenuje?

Jo a ty titulky jsou na Youtube, ne tady >.>
  • USER47
    Tak oxfordská angličtina to není, ale v Británii je takový kvantum přízvuků, že natrefíš na ledacos...tenhle mi ještě nijak nevadí a je mu celkem rozumět.

btw: možná to ani brit není, třeba je to australan, co já vím.:D
  • Veskoslav
    Moc vtipné:) Za každou cenu? Nedaří se:)
  • USER47:
    De vo to, že britská výslovnost se mi dost líbí, a jak tenhle pán mluví, no, to se mi tak moc nelíbí xD
    Ale já většinou komunikuji/poslouchám lidi z Londýnu nebo Manchesteru ...
  • USER47
    Podle profilu na LinkedIn studoval v Glasgow, tak tam může bejt trochu skotštiny, ale nepřipadá mi, že by tam bylo něco mimobritskýho:).
  • Spíš mi to přijde jako přízvuk nějakého přistěhovalce do Anglie, který zároveň poslouchá hodně americké angličtiny :)

A nevím, na co si ostatní stěžují, jestli mají problém, jsou tam titulky.
  • DangerousDave
    ano tiež som ten prízvuk nevedel a stále neviem zaradiť... rozumieť mu určite je ale problémy s artikuláciou tam sú a niektoré slová som rozumel iba podľa kontextu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit