Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nuz, ja som sa osobne zucastnil jedneho finale GSL, bavil som sa s Khaldorom, Wolfom a chvilku aj Artosisom a tiez som bol v Startale gaming house. Foreignerov tam maju radi.. Takze ano, popolniky sice niektori maju (zdaleka nie vsetci), ale vsetci su v celkom slusnej fyzickej kondicii. Nehovoriac o tom, ze Korea je uplne ina, napr. jedia omnoho zdravsie, stretnut tucneho Korejca je velmi vynimocne.
  • tonnymontana
    :D mas uzasnou dedukci kdyz podle postu poznas jaky je clovek. fiha klepou se mi kolena ze si pisu s nadclovekem..ale zpet k tematu. pro me za me at si klidne pisou ze zvedaji 120. staci se podivat na jejich foto a ma clovek docela presnou predstavu o tom co delaji ve fitku.. polovina znich ma zdrejme takove popelniky ze nevidi ani toho fotografa. je to jejich osud a jejich volba zivota ale to neznamena ze s nema budu sympatizovat. stejne jako mi vadi fetaci kteri jdou jednou tydne na fotbalovej zapas tak i tihle asijati. zkus prestat zrat PR zvasty a pouzit to co mas v hlave. verim ze tam nemas kostku ale klasicky mozek.
  • Ono ty si sa asi do fitka v zivote nedostal, ale prekvapivo sa tam da cvicit aj inak ako posilovanim.. Napr. take kardio, coz je asi dolezitejsie pre zdravie. Takisto to fitko nie je jedina zalezitost, zrovna SKT1 napr. hrava kazdy stvrtok zapas vo futbale proti inemu korejskemu teamu...
  • PravyMonty
    Vážně nechápu, proč pokládáš otázku, když si na ní hned o pár vět později odpovíš.
  • Možná bys mohl příště napsat komentář bez rasistických keců ty pinpongovej človíčku. Co takhle trošku tolerance ?
  • Plny souhlas, konecne rozumny nazor. My cesi chceme byt mistri ve vsem ;) ze to jednoduse nejde ale hloupy Honza napochopi ;-) Ale plivat bude ;-)
  • tonnymontana
    GGG: musim souhlasit:) verim ze na jejich strankach je uvedeno ze denne cvici ale co si budem povidat... ty asijati jsou radi kdyz se par hodin vyspej natoz makat ve fitku:) kdyz jsem videl ty jejich hromadne fotky opravdu to nebyli zdravi jedinci:)
  • tak na to bych se i zašel podívat, jak proti sobě La Lakers a Kings hrajou Dotu *1*
  • internation turnaj v LOL....... my jsme ve sve dobe na zakladce sbirali papir a dneska se tam celosvetove pari LoL.... no nic zpatky k dote
  • Jejich "vitezny styl" nespociva v nicem jinym, nez soustredenosti a nasazeni.
  • Ale no tak, kdyby dávali hoďku nebo dvě denně ve fitku, jak ty říkáš, vypadali by asi trochu jinak. Leda že tam tak maximálně roznášejí ručníky nadopovaným bezmozkům.
  • Ziadne SC skoly v Koreji nemaju a nikdy nemali. A SC2 je tam zufalo nepopularne, oproti BW alebo aj LoL. (rozdiel asi tak ze na finale OGN turnaja v SC2 prislo ~800 ludi, na finale OGN LoL turnaja prislo 12k - a to prsalo a publikum bolo pod otvorenym nebom).
  • Kazdy jeden Korejsky profesionalny team dava hodku-dve denne vo fitku ako povinnu sucast treningu pre kazdeho hraca. Pretoze vsetci dobre vedia ako dolezita je fyzicka kondicia...
  • dethro
    jinak doporucuji tohle videjko ze zahajeni :), hlavni role Wes Borland: http://www.youtube.com/watch?v=1RVXAj4qkAA&list=PLVgS_BIOY01wwnxE88wdibp-OFUUs2_KP&index=3
  • dethro
    V herne, ty jsi d*ment :D....je to Staples Center, kde hraji treba LA Lakers a Kings...
  • vindalooo
    Kucí, nechte jim to. Zaslouží si to prootože jsou aktuálně prostě nejlepší! Je mi to naprosto jedno co je to za stát/rasu/cokoliv. Že mají lepší zázemí? Oni si to tak zařídili, v čechách máme lepší zázemí pro fotbal, který nám třeba pár korejců "závidí" (berte s nadsázkou) a který já třeba skoro nenávidím. RIOT by je v žádném případě neměl nějakým způsobem odlišovat. Osobně bych přivítal mít možnost hrát proti korejcům a naučit se jejich (vítězný) styl. To je jak mistrovství světa ve fotbalu bez Brazílie.
  • Kr.Pa
    Bez si pindat pod DOTA clanky
  • ty divaci tam v ty herne tam skandovali jak fanynky justina biebra to je trapas !!!!
  • Pravda je ze i Evropani a Amici uz maji lepsi podminky, ale treba oproti Korejcum jsou v zazemi porad pekne pozadu. doporucuju na to tohle video
    http://www.youtube.com/watch?v=t61UePTYFJ4
  • Veskoslav
    Když mám plus, naklikávám si, když mám mínus, tak si také naklikávám. Tak už si Joe, ksakru vyber, nemůžu dělat oboje:)Navíc z mínusů nemám hřejivý pocit u srdce;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit