Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pravda mohli by rozpisat tie taktiky z EU :D ako AD carry len stoji na mieste a caka na lasthit a support stoji v kriku :D aspon ze asiati su tam predsa sa na nieco da kukat :D
  • neni ti trapny si takhle naklikavat minuska abys upoutal pozornost?
  • Docela kratičký článek na to, že o dotě 2 se básní s prvními krůčky během mistrovství a velkého finále LoL :D
    čím to asi bude :)
  • Tak zrovna teamy z LCS jsou na tom úplně stejně a berou to taky jako zaměstnání. Prakticky každý tam bere plat od teamu, mají gaming house, mají své trenéry a prostě celkově je to na stejné úrovni jako teamy z Asie. Podívej se třeba na zázemí Fnatic, Sk gaming, Gambitu a o Americe ani raději nemluvím. To o čem mluvíš platí možná u nás.
  • Asharak
    Fnatici měli nejlepší fighty z posledních her, jen to posr... pokazili tím jak se neuměli rozhodnout, jako by postrádali zkušenosti -> fail.
    Chyby jejich protivníků byly taky divné.
  • Asharak
    Ono to jde jen tehdy, když si na to zvykneš, lol jsem vidělk taky jako nepřehlednou slátaninu ani nevím čeho a myslel jsem že je pořád lepší atmosféra W3, nakonec vyhrála schopnost přizpůsobení hry očím. To samé s Dotou 2, až po pár hrách mi dávala smysl i kouzlo, na streamech ji ale pořád vidím divně, a to je přesně proto, že ji nehraji *3*
  • To je ale v tobě a nikde jinde, že se ti někdo nelíbí, jen proto jak vypadá, názorný příklad povrchního blbečka.
  • To bude asi tím, že do doty se zatím moc korejců nehrne. To přijde, neboj *3*
  • Tyjo, to jsem si chtěl zahrát DoTA 2 a místo toho jsem si zahrál LoL, člověku e ty hry nějak pletou. *12*
  • V tomto pripade ma pan Veskoslav nepochybne pravdu.
  • tonnymontana
    na hru jako takovou nazor nepresentuju, sc2 mam take rad ale spise je to reakce na tu komunitu kolem ni.
  • tonnymontana
    mno tak uz jsem se dlouho nezasmal jako u tohohle videjka:) ty portrety hracu na dolni liste jsou uzasne:D uz vim odkud se berou napady na nove zombie filmy:) jestli takhle vypada asijska celebrita tak potes koste :) fandove v tom hledisti to az moc zerou:D ty pohledy to bylo az desive a uprimne se nedivim ze komunita kolem techhle her je tak spatna. opravdu hodne ale hodne to prozivaji.

evropane si za to muzou sami ze je asijate drti. asijate nemaji problem udelat hru s lock regionem kde hrajou mezi sebou popripade maji svoje servery. "humanisti" od nas na to nemaji koule tak se nedivte ze ve vsech top ligach budou tihle nefachcenka. pokud nekdo bude argumentovat fotbalem tak staci se podivat na fotbalisty to je zase druhej protipol, v podstate jsou to dneska uz jen manekyni kteri pri dotyku nohy padaji a breci s jednim otevrenym okem co kouka na rozhodciho.

cetl jsem par clanku o tech sc2 taborech pro asijaty atd a nic moc zdraveho tam nebylo. oni uz od pohledu TOP hraci jsou fakt nemocni i na asijske pomery. lepsi kondicku mela ta pani na trznici co mi prodala topanky..ale jen si zakricte ze lide maji svoje prava..potom jdete domu dejte si cinskej cesnek a po veceri jdete reklamovat telku "made in china" good luck
  • *zív*, pardon *3*
  • Veskoslav
    Vůbec neřeš +-;) Někdo se tu nudí;) Podívej se na stranu 2:)
  • Proč máš za tohle -11?
  • Veskoslav
    Já jsem proboha psal něco o zakazování? Asi jsi kouzelník a umíš číst perfektně mezi řádky.
  • A co fotbalisti? Hokejisti? Pokud vím tak ti jsou taky rekrutovaný od mala. Takže tě zakázat taky? Když tady v česku pak nějaký malý kluk chodí do nějakýho teamu, ale musi dojíždět deně a občas prostě se nemůže dostavit. Tak taky zakážem těm co na to maj školy( praci) učast?? :)
    Prostě je hloupost myslet si že zakázat někomu něco protože je v tom dobrej je hovadina ;)
  • Jack1947
    To jo no, brej ftip takhle odpoledne. *15* *1* Jak jiz jsem psal, "vzdy az za Veskoslavem".
    Ja uz to pochopil, tady se totiz delaji zavody v poctu minusu. ( nerikam co neni, muze byt a nevim nevim) uvidime neni vsem dnum konec. *3*
  • Robotron3
    Ten nápad, že by se diskvalifikovali ti, co jsou v daný disciplíně moc dobří, je na zasmání výbornej *1*
  • Neboj. On někdo přijde a hned to napraví:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit