Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale má.
  • rly? xpeke a yolostar byli jak na s1 tak s2. fnatici maj nejvetsi zkusenosti z turnaju, aspon z evropskejch tymu.
  • PravyMonty
    Pokud chtějí Riot alespoň trochu "napětí" v těchto turnajích, tak by měli zakázat přístup Asiatům(Nebo pro ně udělat nějaký specifický turnaj), jelikož s takovouhle vyhrává tým ve kterém je nejvíc asiatů, a který má největší průměrnou hmotnost.
  • je to profik a je za to placenej
  • strašná konina .. popularitu to má jen díky tomu, že je to free to play a kopíruje to dotu 1.. nic víc, nic míň..
  • Robotron3
    Jé, tak to díky. *4*
  • Veskoslav
    Nop Fnatic tam asi jeli se podívat, jak to vypadá hrát před více lidma....
  • Robotron3
    Hlavně maj na to školy :)
  • Asharak
    Tak já taky nefandil nikomu jinému než evropskému Fnatic, ale po tom co upředvedli rpoti těm noobum od Royal jsem se chytl na hype train a fandil dál SKT1 (z asie oblíbení protože prostě znám z SC2 že :D)
  • Já ty borce stejně obdivuju, přes den prodávají u nás na tržnici, v noci trénují a mezitím si ještě najdou volný čas na nějaký šampionát. *8*
  • Asharak
    No jakože finále hodně slabé, Season 2 byla o dost epičtější, jak hry tak všechno kolem. Ani ta kapela, písnička nebo co to mělo být na začátku za srandu, why RIOT :| whyyyyyyy! Nejlepší když komentátoři nadhazovali jaký to byl strašně hustý worlds final -_-
  • Veskoslav
    Tak je pravda, že když hraje "Evropa" proti "Asii", tak nefandím lepšímu a zajímavějšímu, ale Evropě.
  • K němu se totiž modlí trollí komunita celé této země, k tobě jen pár rozumných lidí, kteří sem normálně nezavítají. *1*
  • Asharak
    Teda, pokud ti přijde tým SKT1 nesympatickej... prostě asi nemáš rád Asiaty co *7*Faker je super prostě *14* *2*
  • Robotron3
    Jakto, že ty máš vždycky hned +5 a já když náhodou jen trochu něco negativního napíšu mám -20 *15*
  • Takových trollů běhá po světě mraky...
  • Az budu velky, tak bych chtel mit tolik volnyho casu jako Veskoslav, abych mohl hejtovat na random hernim webu u clanku, ktery me stejne nezajimaj...
  • Veskoslav
    Takže na Tebe nepůsobí žádní lidé nesympaticky, že? Ty jak hodnotíš lidi? Proboha.....Jsem myslel, že to bude teda něco extra, ale toto je ještě "lepší". Stejně jako například Ribéry mi přijde, že potkat ho v noci, tak Tě zabije a stáhne z kůže a přitom je to skvělý fotbalista. Mezi tím, jak lidé vidíš a jací jsou je podstatný rozdíl a pakliže je pro Tebe někdo nesympatický, tak je pro Tebe nesympatický....
  • Lurok
    Vadi mi ta nesympatičtí hráči. To jsi poznal podle toho jak koukaj do monitoru ? https://www.youtube.com/watch?v=v9EiTk5FOBE
  • Veskoslav
    Takže defacto zde můžeme napsat jenom komentář, který to vychválí? Nebo co jsi tímchtěl říct? Napsal jsem, co mi vadilo na finále. Nic víc, nic miň. Ale pakliže jsi vztahovačný Lolkař, to není můj problém...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit