Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    On je rozdíl spíše v tom, že oni to mají jako zaměstnání a v případě Sc II dokonce i školy;) TO není jenom o tom, že prostě mají lepší skill. Ale obětují tomu všechno. Polovina "profesionálních" týmů Evropy a USA to má jako koníček a zároveň studují a pracují. Což špičkoví asiaté rozhodně ne. V tom vidím zásadní rozdíl.
  • Kdo píše že by to nemělo bejt pro asijské národy tak si položte otázku proč ne? Jsou prostě lepši protože trénujou. V tom je kouzlo hry. Zlepšuješ se protože to hraješ.. Takže fakt sry, ale kdo takovou věc napíše je pro mne bronze player 10 :D
    Asie přinesla do hry nový mety( jiny typ hraní lajn, nebo blu ez apd.). Takže mě je jedno kdo tam hraje. Pokud evropa a am. Se nechytá tak je tu něco špatně nebo ne? Pro ostatni pro hráče je to rozhodně výzva zlepšit se a dotáhnout se tam kde jsou asiati...
  • filias
    U D2 turnaje jsem ty zápasy celkem hltal, ale ač tohle vypadá dost podobně, tak se přiznávám - vůbec jsem se nechytal. Navíc souhlasím s Velkoslavem - ten komenář byl pro mé uši hodně nepříjemný.... Zůstavám u D2 - tam se mi i ta grafika líbí více.
  • Tákže abych shrnul moje dojmy - turnaj byl excelentní, jen toto finále jsem čekal epičtější. První zklamání byla rychlost jakou to proběhlo, druhé zklamání bylo celkem trapné zakončení celé akce. Zdálo se mi, že Royalu se pokazilo vše co se pokazit dalo, vč. picků a banů. Kdyby mezi sebou ve finále stála Evropa a USA, myslím že by to bylo úplně o něčem jiném.
  • Asharak
    Že jo, takhle kvalitní hry se už přece dávno nevyrábějí *4*
  • Prej "nesympatičtí".. Rasisto *5*
  • To co vidim na tom videu, odpovídá hře tak z roku 1996
  • To je blbost. Každý sport by se měl podporovat, pokud neporušuje zákl. lidská práva ani jiné věci. Sport přináší zábavu a pokud Lolko a esporty obecně přináší zábavu, tak není důvod je nepodporovat.
  • Naprosto souhlasím..měl by se podporovat třeba Box, MMA, Rallye, Fotbal...všechny sporty, při kterých se nikdo nemůže zranit... *7*
  • Mas recht, pokracovat v byznysu pod osvedcenou znackou je od autoru projev neskutecne blbosti;-)......
  • Robotron3
    To si pleteš s lidma, co to přeháněj s internetovejma diskusema *3*
  • Nevim nesleduju to, lolko ani dotu nehraju. Vlastne me to vubec nezajima, jak vidis, byl to koment jen tak do vetru;-)
  • Tushan
    joo mít tak za každej veskoslavuv výblitek korunu. do konce života bych nemusel makat *14*
  • Naprosto se pleteš, v Asii jsou tihle profesionální hráči celebrity, mnoho z nich už tlustí nejsou, pravidelně cvičí. Zdravotní problémy mít můžou, např u SCII s rukama.
  • Robotron3
    Aha, díky za vysvětlení. Na takový věci ani nejsem, jen mi to bylo divný :)
  • To není o negativním komentáři, je to o poznání u které hry je jaká komunita např. u COD je to samý hater tady, tam stačí napsat nadávku a máš hned pluska, jestli jsi na takové věci :D
  • Veskoslav
    To sice mají, to máš pravdu, ale to, co předvedli, to byla docela hrůza. Jako na jejich protivníky byla radost pohledět, ale to, co předváděli oni, to už pěkné nebylo.
  • Rhulad
    Tenhle "sport" by měl být hodně rychle přestat být podporován...
  • Dyt jim to prej, dan za to je vysoky cholesterol, hrozba infarktu ve dvaceti a zku*veny asocialni zivot;-)
  • To bude niečo zo sukromneho života, nechapem prečo ti riešia taky ako on tu ale skusme ich pochopiť, možno ti nabuduce likne koment :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit