Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to v gotickem nadechu to je hodne detailni proto se ti to zda preplacane. Aspon teda... to je muj nazor.
  • konzolu som skusal ale je mi to proti srsti ako sa vravi...PC je to najoptimalnejsie pre mna a nejak sa neviem stotoznit s tym zoznamom co tu mas takze to bude asi len obycajny vyplod konzolaka ktory si nieco asi musi kompenzovat...alebo len nema kamaratov tak tu pise provokativne komentare len aby nanho niekto reagoval a citil sa aspon trosku vnimany okolitym svetom :) tak si uzivaj tu svoju chvilku slavy :)
    Ja si mozem aspon zo zoznamu skrtnut dobry skutok na dnes ze som niekomu pomohol :P
  • Chvíli tu na tebe koukam, ty jsi řádnej debžot, viď? Evidentně taky řádně zamindrákovanej.
  • To že se dnes hry portují z konzolí na PC a ne naopak má prostý důvod. Mají z konzolistů víc peněz, protože narozdíl od PC uživatelů (PC zlodějů) nestahují jejich hry zadarmo.Z toho plyne to, že UI na pc vypadá spíš jako obšlehnuté z konzole, to proto že je. Vůbec bych se nedivil, kdyby PC hraní šlo do kytek, když jim PC zlodějíčci nezaplatí. Osobně hraju na obojím jak PC tak PS4 a prodej her mě živí. Když mi do kšeftu vlezou čtyří 15-ti letí smradi se slovy, tak se jdeme podívat co si stáhnem, tak se mi otevírá kudla v kapse. A když jim řeknete, že je to jako by mi tu hru vytáhli z pultu a bez placení odešli, řeknou Vám, že stahují všichni tak proč ne oni. A jak už tu jednou někdo psal jsme všichni hráči tak proč si tady ty diskuze znepříjemňovat nějakým flamem ?
  • Ten Benny Hill je krok vedle. Ke hre, kde je tolik kotrmelcu, by spise sedela jazzova musika z grotesek s Busterem Keatonem.
  • A ty mě snad znáš? Takový dementy machrující v anonymních diskuzich fakt miluju *15* ..asi máš s těma lízátkama v prdeli nějaký osobní zkušenosti *1*
  • já nevim, vám to přijde temné a depresivní? mě to steampunk prostředí přijde dost nudné (ale ne TAK nudné jako generický gotický hrad, doly, kobky) a ty přehnané hektolitry krve při každém seknutí z toho dělaj spíš vtipnou zálečitost ala céčkové brakové filmy s litry kečupu.. přidejte kotouly, Benny Hill muziku a a je z toho čistá komedie *4*
  • OldskullElitePCMasterPlayer
    A nezapomeň ještě na checkpointy, často dementně umístěné (ideálně před cutscénou, která nejde přeskočit). Další zlo co sem přitáhlo z konzolí. *7*
  • Ale tak spousta wannabe hardcore hracu bude nadsenim vriskat, jak to je "temne" a "neomalovankove" a pomni, co to znamena pro youtubery, kteri se u toho hrani snad poserou v primem prenosu :)
  • Kinet1c ja myslim ze se PS3 vyplati, ale ne zrovna kvuli tem hram, co jsi psal. Ja si koupil PS3 z druhe ruky za 2500, k tomu za 500 Move starter pack a cele to vlastne kvuli temto hram: Demons Souls - chtel jsem videt, kde to cele zacalo, moc dobra hra, nekompromisni, libi se mi vice nez Dark Souls. Dragons Dogma - v recenzich me ta hra zaujala a je to fakt parada. Shadow of Colossus/ICO HD - na PS2 jsem ani jednu z nich poradne nehral, ale na PS3 jsem si to radne vychutnal. Mistrovske kousky. Okami HD - hral jsem Okami fest na PS2, na PS3 je ten vizual opravdu kouzelny a s move ovladacem je to ultimatni zazitek. Katamari Forever - Katamari damacy jsem mel extremne rad, takze tohle nesmelo na PS3 chybet. Je to taky jedna z mala her, kterou si zahraje zena. Jakmile jednou clovek propadna namotavani, je ztracen :)
  • Nebyt orc. Wahooka goblinu kral.
  • del0
    Uvidíme, kdo tady bude id*ot, až to začne dostávat 10/10 v profi recenzích od zaručeně objektivních DS fanboyů.
  • Orc mít pravdu *12*
  • neco na tom bude. V onlinovkach existujou statistiky, ze vetsina hracu travi vetsinu casu v tech hezkych lokacich nez v nakych depresivnich sedohnedocernych mrtvych. Vsak je to i logicky...
  • Ale simtě, po mnoha desítkách hodin v arma a total war serii ti mohu říct, že ani u PC only titulů není UI na nějak extra dobré úrovni
  • Ano, přesně ty. Ideálně alespoň 3 za sebou.
  • Bohužel to, že někoho setřeš si myslíš vždycky jen sám. Je to trochu smutné. :) Každopádně lidi jako ty jsou jedním z neduhů, že máme celkem hezkou volnost, co chceme sem psát.

PS: Je jedno, zda nesouhlasím jen s tebou nebo s oběma, nebo ostatníma obecně...
  • Bohuzel prave ten rozdil v UI je hodne razantni, a proto to lidi tak rapidne resi. I ja to resim a ac chapu, ze jsou tu zastanci PC nebo Konzoli, tak me osobne jako cloveka, co hraje prevazne na PC vadi to, jakym zpusobem jsou hry ovlivneny.

"zjednoduseny" - nemusi byt vlivem konzoli spis pro sirokou dostupnost..
    ovladani - vetsinou hry zamerene na gamepad myvaji dost mizerne porty, zpravidla 1:1
    grafika - casto je uprimne grafika na konzolich slabsi a to i novejsi generace, pokud se udela spatny port, tak musi z velke casti prijit komunita a delat upravy v samotnych hrach. Coz by mel delat tvurce te hry..

Takze ve vysledku se jedna o nechut a laxnost tvurcu (vydavatelu) delat ruzna UI a ovladani pro vice typu platforem.
  • Myslíš kotouly v plném plátovém brnění?
  • Kinet1c
    Ja sakra uz fakt nechapem preco maju ludia tendenciu sa rozdelovat na PC hracov Konzolistov a inych. Do r.te sme jednoducho hraci, sakra, kazdy hrame na inych masinach, ale hlavne o co by nam vsetkym malo ist aby na vsetky platformy vychadzali kvalitne tituly. Kazdy, aby sa mohol dobre zabavit a ne sa tu vysmievat a osocovat a pohorsovat sa jeden nad druhym. Ja chapem, ze mnohy zvas su nactilety a v hlave to mozno este nemate uplne zrovnane, ale fakt sa stale delit a nejak pohrdat jeden druhym. Ako som napisal, kazdy sme v prvom rade hraci. Preco sa tu stretavame a aj inde a piseme do diskuzii svoje nazory, pretoze nam v urcitom zmysle zalezi na hrach. Tak preco sakra nie je jedno, kto na com hra hru. Uprimne najvecsi rozdiel medzi PC hrami a PS ci X hrami, je asi v menu a v UI hier, nic extremne, nic neprekonatelne. Ale toto je asi ako ziadat nejakeho katolika aby sa stal zidom.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit