Přejít na výpis diskuzí
Video z gotické rubačky Bloodborne hlásá, že je hra hotová
13.3.2015 | Adam Homola
122 příspěvků
-
No ja uvidim. Mam domluvene zapujceni PS4 a Blooborne na tyden, tak to otestuju a pak uvidim, jestli ma smysl kupovat PS4 uz ted, nebo pockat na dalsi exkluzivku, coz bude asi Uncharted nekdy za rok.
-
Mamiii, oni maji sve exkluzivkyyyy, ja chci mit taky exkluzivkyyy. Jako jasny, chapu ze chory mozek resi to, jestli ta hra vysla i jinde, nez na platformu, na ktere hraje, ale pro normalni hrace, kterym jde o hry a ne platformu, je to spise opruz, protoze kvuli par exkluzivnim hram musi koupit zarizeni, ktere stoji sice par korun, ale je jinak je pro ne uplne zbytecne, kdyz maji herni PC nebo treba konkurencni konzoli.
-
Osobne som to hral pred tyzdnom na GDC niekolko hodin a aj ked som sa nato velmi tesil som bol dost sklamany a kupu asi odlozim. Pride mi to ze sa to az na grafiku moc od DS neposunulo a ta grafika tomu skor skodi, ani nie tak samotne graficke spracovanie ako skor to ze je to prilis preplacane chcelo by to niekde ubrat.
-
No já neříkám že se nemůžou zajímat o konzolovku jenže většina jich jen nadává a to ještě k tomu bezdůvodně. A jen tak mezi námi moc s tím že se BB objeví na PC nepočítej tohle není hra z Xboxu ale PS tady platí stejná pravidla jako u Demons Souls
-
Proč by se PC hráč nemohl zajímat o hru pro konzole? Beztak se za pár měsíců objeví i na PC, v lepší grafice a s přídavným obsahem. *6*
-
Tak 80% příspěvků je od PConly což mi přijde trochu zvrácené u Ps4 exluzivky.
Co se traileru týče tak mi přijde jako sešitý horkou jehlou, předešlé ukázky byli minimálně o třídu lepší -
LoooooL, trvalo ti 3 hodiny sesmolit takový elaborát a ještě sis to musel upravit. *15* To neni jak mačkat čudlíky na gamepadu, že? *15* *15* *15* Jinak já zde nejsem žádný nováček, s Veskoslavem a konzolovýma bukvičkama tvého ražení si tady vytírám řiť každý den. *3* *6*
-
Takže nakonec by to dopadlo tak, že na PC by bylo všechno a na konzole by se dostalo jen něco, jedno jestli kvůli omezení HW nebo ovládání. To co předvádíš je klasické myšlení PChráče, co sice absolutně nesnáší konzole, ale zase chce vyžrat všechny jejich exklusivity.
Dobře že mám kromě PS3 a 4 i dost slušný kompl, nemusím podobné problémy řešit. Jestli chceš konzolové exklusivity kup si konzoli.
Já chtěl hrát armu, total war, WiC, wargame atd. a koupil jsem si PC. -
Sem rád že ti tak strašně moc záleží na tom, co se děje v diskuzi u konzolové hry. Očividně ti na tom záleží tak moc, že sis založil svůj rádoby trollovací profil se směšným obrázkem a zapojil ses k davu PC trollovacích kiddos. Doufám, že tě del0 nebo nějaký PCtard veterán poplácá po zádech. To je přeci to co chceš, obtloustlí PC nerdi co v reálu dostávaj od života sodu se chtěji alespoň dočkat nějakého uznání ve virtuálním světě. Neboj keyz, del0 a pokud budeš moc hodný možná i sámotný legendární první a jediný veskoslav si tě jednou všimnou a dají ti palec hore. To bude vrchol blaha. K tomu aby si se zapojil ke zdejší pckktské komunitě co dělá všem hráčům akorát ostudu už máš našlápnuto dobře.
-
Jediný, kdo si nezaslouží jakékoliv hry, jsou piráti. Hlavní důvod PC exkluzivit není ani tak HW náročnost, jako ovládání a v případě PS je problém s operačním systémem. U Xone bych neviděl problém nainstalovat třeba nějakou strategii, připojit klávesnici a myš a hrát. Na PS4 sice je možnost, připojit klávesnici a myš přes keymander, ale není to prý ono, ale hlavní issue je v operačním systému, kdežto xone běží na oknech a po upgradu na win 10 nevidím problém aby tam PC hry neběhali
-
To jen že jsem zahlídnul na hlavní stránce obrázek jakési buzničky a u ní část hodně zakomplexované věty, což je sice u konzolistů poměrně běžný jev, ale i tak mi to nedalo, vidět něco takového jako vedoucí příspěvek... tady něco smrdí, řekl jsem si. A fakt že jo. *6*
-
No, je to stejně tak pravděpodobné, jako že si banda umaštěných wanna be HC minecraft kiddos jako ty sedne k počítači a začne psát trolllolo komentáře u hry, která je vůbec nemusí zajímat. PCčkáři byli vždy trochu vyvanutý mozky.
-
Hmm, že by si 35 konzolových retardů sedlo k PC a klikali jak se jim líbí hromada urážlivých nesmyslů od nějakého přihřátého inkognita? No i to je možné, vy konzoláci jste opravdu podivná sekta. *6*
-
Doufám, že to na PC nikdy nevyjde, nebo se spíš doslova modlím. Podobnou hru si nezasloužíte. Nemluvě o tom, že na PC je taky spousta PC only titulů, které se nikdy nedostanou na konzole. Tak proč my bychom nemohli mít své exklusivity.
-
Čemu věříš nebo ne je mi celkem šumák, ale fakt že já nikdy nenaklikával ani naklikávat nebudu (protože nevím jak se to dělá) je důkazem, že tu nejsou pouze ementálně zaostalí fanboys omalovánek a wanna be HC hráči jako ty, ale i rozumní lidi, co se na BB těší. Docela šok co?
-
Mě tedy rozhodně nedává smysl, proč tebe ještě někdo neudusil polštářem. Jinak nevím, jak mohu uhýbat od tématu, tys ani žádné téma nenahodil, jen se pokoušíš trollovat a já tě vždy setřu. *5* *5*
-
Nevěřím, že bys za takový blitek dostal +35 legální cestou. Prostě jen další uplakaný konzoloidní naklikávač. *6*
-
Vážně ti děkuju, sotva jsem dočetl tvůj výrok, židle podemnou zmizela a já si narazil pr*el! ;)
-
PRESNE TAK ta hra bude turbo chujovyna grafyka o nicem podle yutube videji umela intelygence taky o nicem a kazde kolo nudny koridor ale tady se kazda chujovyna vynasy do nebes *1* *1* *1*
-
joj ti i SIMCITY4 VYPADA LIP jak tato KOKOTINA *1* *1* *1* *1* *1*