Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kinet1c
    Ci uveris alebo nie mnohy z nas PC hracov, ani moc netuzi po takychto hrach, su nuda, pribeh nuda, doslova nuda, ale jedno urcite je na urovni a to graficke spracovanie, ale kvoli tomu lutovat, ze to nebude na PC :D, ale ale, v ziadnom pripade. Samozrejme si predstav a kludne vyplod co len chces vo svojej mysli, mne to vadit nebude ani ostatnym. Pravdepodobne pre teba je PC hrac, clovek co hra iba nejake Esports a FPS a neviem co mozno strategie. Btw. na konzolach vydu dobre hry, dokonca mozno aj tato bude jednou znich, ale tych hier co vide vylucne na konzole a su tak dobre ze by som si kupil konzolu, je tak malo, ze naozaj velmi tvrdo uvazujem, ci by sa my oplatilo nejake PS3 ci Xbox 360, na hry ktore som zmeskal, uncharted, killzone, ci halo, prip. gears of war ci god of war, netusim, najviac ma laka Dragons Dogma (tusim tak sa to vola) a fakt kvoli jednej hre hm, no neviem rozmyslam. Takze ako vidis, su aj vynimky, nie kazdy sa ide zblaznit, ze nieco nevide na PC, btw. aj ty dobre vies, ze toho co nevide na PC, je strasne mnozstvo, ale je dovod preco na PC nevychadzaju. Tym dovodom je ten fakt, ze su to velmi slabe tituly a hracov na PC by to nezaujalo ani keby davali zadarmo (teda vecsinu). Nehovorim, najdu sa ludia v PC komunite, ktory budu ronit slzy nad tym, ze tato hra mozno nikdy nebude portnuta na PC, ale ja rozhodne nebudem jednym znich. Btw. Ja sa pozriem do kazdej diskusie co ma zaujme, takze je my jedno ci PS4-3, xko, ci PC, co vyzera zaujimavo a da sa nieco blizsie dozvediet, som tam a citam. Niekedy ako teraz si neodpustim a dam svoj nazor na precitanie (komu sa chce, pisem vela, zial, chcem aby ludia pochopili co mam na mysli a nejak si neurobili mylnu predstavu). Viem, ze si poriadny ps3-4 exhibicionista a potrebujes sa tu vzdy predviest v plnej krase, ale si dost ubohy a trapny, ale vidim, ze mnohych nachytas a ty sa daju zlakat na to aby si snimi viedol dlhy maraton pre a proti. Je az zarazajuce, ze tolky skocia potom aby ti dali na vedomie aky si hlupak. Samozrejme, som neodolal ani ja a pridal som mnoho svojho v jednom prispevku, cim to pre mna hasne. Dobru noc.
  • imo to tentokrát s tím ladením hry do temna a depresivnosti prepiskli, hodne lidem (i fanouškum minulých dilu) se jiste nebude libit koukat se na nestvury stažene z kuže a pod. to už je za jistou hranicí vkusu
  • Proc bych na to mel sr.t? Kdyz si chci zahrat hru, ktera neni na PC, tak si holt tu konzoli musim koupit. A protoze me ty manyry s exkluzivnimi hrami celkem serou, tak to proste nebudu podporovat tim, ze si na konzoli budu kupovat hry, ktere muzu koupit na PC o dost levneji a pobezi mi v lepsi audiovizualni kvalite. Je mi jasne, ze pointa toho, ze Sony plati za exkluzivitu, je v tom, ze kdyz uz koupim tu konzoli, budu si pak na ni kupovat vsechny hry a sypat Sony do kapsy dalsi penize. Tuudle, at si vyserou oko. PS3 jsem si taky koupil jen kvuli 5 hram, takze to stejne bude s PS4.
    Uprimne, co taky na tech konzolich hrat? FPS, sporty, zavody a hry typu GoW nehraju ani na PC a kdyz se tohle vsechno odecte, tak je na PS4 ta nabidka hodne slaba.

btw Playstationy jsem mel zatim vsechny 3 generace. Pak jsem kvuli Zeldam mel N64,Gamecube a Wii.
  • a co ti na tom vadi ked na to nemas tak tu nenariekaj
  • staci ked prekrocia teba anachcia na tvoj trapny nazor na vec
  • zazvor a ja myslel ze si na chripku a nie na trepanie koko..tin
  • jozko nehul lebo budes sprosty
  • to nieje vobec na skodu ja sa tesim ze to bude ako ds v inych kulisach kto si mysli opak je bud v...l alebou uplny idi...t
  • moj stryko z japonska mi poslal bonsaj len mi zabudol povedat ze to nieje na vecerne onanovanie tak onanuje´m nad tvojou hlupostou
  • skoda ze to niekomu nedochadza ze toto bude fajn zabava , cest vynimkam ktorych by nezabavil ani senzus ale my ostatni podme sa pekne na dlho zabavat s touto super hrou
  • strc prst skrs usb ps4 a neprud *1*
  • jan ty si prujem mozem sa na teba vysr,,,t
  • povedalo dieta plne snov a lizatiek v prdeli
  • zazvor nechceme ti brat tvoje trapne iluzie len az si nabuduce budes honit ego nezabudni si precistit hlavu az ti z ust nevychadzaju taketo ubohe sr..cky na ktore ani tie obtlustle spoluziacky s ktorymi ani hajzlik nechce ma nic spolocne nebudu reagovat a ty ostanes zasa opat so svojim perom v ruke
  • Udivuje mě že je ještě někdo ochotný na games inzerovat?! Když vidím jaké exoty si taky redakce hýčká, tady je zase nablito.*7*
  • kokoti...na si ty len si to neuvedomujes
  • nesmies na gdc pred tym vypit liter redbulu az aj nieco z toho mas
  • serte na to s takymto pristupom si radsej stiahnite zadarmo neaku kuuul pico....inu z netu na pc a na ps4 serte a vobec sa tym nezatazujte
  • Konečně pořádná hra s reálným soubojovým systémem. Nic mě nenaštve víc, než když se koukám na historický či fantasy film a v soubojích nikdo nedělá kotouly!
  • Neboj, tohle už mam za sebou *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit