Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm. Tá hra vyzerá OK . Rozhodne v tom je kus práce.
  • Často ale hráči mají víc informací než redaktoři to je hlavní důvod, proč diskusi vůbec otevřu, já mám například často informace o hrách z jednoho japonského webu, který o nich píše jen okrajově často rychleji, než z takových známých webů jako je gamespot nebo gamesradar. Já doufám, že časem bude, neboť jsem lama s gamepadem na 3rd person view hry ale DS2 byl dobře udělaný na k+m, stejně tak se povedl Shadow of mordor, takhle mají vypadat pořádně udělané multiplatformní hry a všechny "strany" mohou být spokojené. Mě se třeba fakt líbí the last of us i Uncharted, ale když to nevydají na PC(tím jsem si bohužel jistý, ale třeba nová Lara byla super a v tomhle stylu) tak je to, jako by se bezrukému líbila motorka
  • ty si mal dobry matros co ked uz na konzol strankach kde sa hadas ci je xbox alebo ps lepsie puberta plieska ja byt tojim otcom a zistim aky trolo si tak ti zakazem ten tvoj tabletik aj pleystation. kindervajco
  • Moj stryko z japánska mi to uz poslal mam to inak uz prejdene a bolo to fakt hardkord vypol som aj autoaim dvakrat som stlacil stvorcek a zaroven lavou packu som sa uhybal potom sek sek a bolo po nom nikto nemal sancu.atmoska super len mi chybal ruzovy jednorozec.
  • del0
    Tak ať vám to vyjde kluci. Snad v tom bude něco inovativního a ne jen akčnější kopírka DS v jiných kulisách. Oh wait...
  • 1) Uhýbáš od tématu
    2) Tvůj komentář nedává vůbec žádný smysl(to v podstatě platí u všech hoven, který píšeš ale tady ses překonal *1* *1* )
  • Ta bukva musí být už hodně zoufalá, že si háže lajky a každýmu kdo řekne křiví slovo o konzolistech mínusky *1* *1*
  • Funny bunny, jak každý PC tard neustále mele o E-sportech, přitom jednou viděl nějaký turnaj v Botě a s kámošama ze školy soutěžili kdo nejrychleji postaví domeček v minecraftu. Ooo ty velký HC hráči *5* *5*
  • To se pak asi směješ každé ráno při pohledu do zrcadla.
    Nebo brečíš?
  • Jo jo, E-sport se hraje nejlíp v pohovce *1* *1* tys to zabil kámo *1* *1*
  • pro pc hráče:
    hoši nediskutujme tu at si nemyslí že nas tahle hra zajima :))
  • Ty se taky neboj, nic si mi nevzal, na druhou stranu toho od sebe bereš dost. Jinak díky, že pokračuješ v exkrementních výtvorech dál, vždycky se rád pousměju nad lidskou demencí :)
  • Nechci ti kazit iluze, ale PCčkáři na židli taky nesedí :)
  • Neboj, já záchvat vzeku nedostal. Odpovídám pouze abych ti vzal i poslední zbytečky naděje, že se ti kdy podaří prorazit nezdolnou hradbu sony legií. Není pro mě nic víc potěšujícího, než v pátek večer v diskuzi seškvařit nedomrlé kiddos jako ty. Za to mi ten čas kliďánko stojí.
  • Díky za pochvalu. Musím říct, že to vyžadovalo nahlédnou do nejtemějších zákoutí internetu (místa kde je snuff jen pohádka pro děti) abych ji našel. No, ale abych řekl to hlavní, BB na PC nebude a pokud by byl, určitě by to hlásil nadpis, takže dokud neuvidíš něco v nadpisu (což neuvidíš) nemá cenu chodit do diskuze a hatovat.
    Protože já tu budu stát na stráži. *5* *5*
  • Bylo to natolik originální, že jsem ti sebral tvůj čas na odpověď na můj výtvor a zvedl žluč - mission completed.
  • wau, tam bylo všechno sex, akce, sádlomáslo no prostě mazec. Hádám, že při hraní WoWka nebo Doty balíš na podobné hlášky holky (těmi holkami rozuměj obtloustlé, líné obrýlené nerdy, wanna be ajťáky, co se ti snaží nacpat svou poslední nvidiu do pr*ele).
    Každopádně pěkný příběh, opět nic originálního, méně vtipná a velice primitivní verze mého masterpiecu. No, fakt že sem anonymek (který pak, PC troll se rychle odhlásil a pod všeříkající přezdívkou zázvor sem začal blinkat?) jako ty napíše tuto nevtipnou, křečovitou a očividně v afektu psanou slátaninu (ani si se nedostal na 10. bod no ale je mi jasné že i tímto výtvorem sis zavařil mozek víc než dost) jen dokazuje, že byl můj původní koment trefa do černého.
    *5* *5* *5*
  • někteří z nás jsem šli třeba pro to, že doufali v nějakou informaci o tom, jestli není vidina portu na PC, protože třeba DS 2 se fakt povedlo a zdobí mojí knihovničku na steamu a BB bych si koupil taky i kdyby to bylo jen z poloviny tak dobrý jako DS2, jinak nová profilovka je fakt hustá *1* těžko asi někdo trumfne víc provokační
  • A zase nuda, tady by někdo chtěl být troll a moc mu to nejde, zatím docela křečovita snaha o vtip. Každopádně jsem rád že mi povídáš o svých zážitcích z dětství. Možná tebe Keyze a del0a rapeoval ten stejný člověk. No ale já spíš myslím, že lidi jako seš ty se vyrábějí někde v továrně. Protože evoluce, bůh ani matka příroda by něco takového neukuchtili ani po třídení kalbě s Merilynem Mansonem.
  • No, ja chapu, ze vzhledem k tomu, co jsi zazil v detstvi, kdy Ti to tata delal pravidelne, se snazis tuto zkusenost v projekci aplikovat na ostatni. No, jenze problem je, ze toto neni standartni chovani a vsude jinde se tak nechovaji.
    Ne vazne, precti si svuj post a pak to mozna pochopis. A mozna taky ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit