Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každodenní kratochvíle konzoláků
    1.Sedne na pohovku(konzoláci jsou obézní, ti nikdy nesedí na židli), zapne přístroj pro kriply, donese žrádlo, a vytáhne svoji lásku - ovladač.
    2.Ví, že mu něco schází a po chvíli si strčí ovladač do řitního otvoru a zapne vibrování, při tom si užívá zběsilé m@sturbace nad Cortanou.
    3.Pouští se do zběsilé jízdy hraní, mezitím si rukou od exkrementů a semene bere brambůrky.
    4.Už je večer, je zpocený a zapařený, oční víčka se mu dovírají, ale ví, že mu něco schází...
    Ano! Už ho to napadlo! Ovladač zaražený do prd€le a zběsilá m@sturbace je to nejlepší před spaním!
    5.Jde spát, celý od exkrementů a semene.
    6.Ulehá, až leží, přikryje se peřinou, pomlaská si v ústech, prohrábne kouličky, vyšpulí prcinku a vrazí si prst do prd€le.
    7.Spí.
  • no a samozřejmě by pak nadávali jak PC verze stojí za hvno a jak za to můžou konzole *7* *7*
  • Konzoláci řádí *1*
  • No osobně mi přijde vtipný jak tu na tu hru spousta lidí nadává a to ještě ani není vydaná :D
    Ani nechci vědět co se tu bude dít až to nakonec vyjde...

...samozřejmě krom nevyhnutelné petice za vydání na PC :D
  • Díky, doufám že ti dá tvůj přítel do pusinky než pujdeš spat. *3*
    Nailed it
    Ne vážně, co sem vůbec lezeš, když ani nemáš ps4?
  • Genialni, jako vzdy. Ale ted by sis mel vzit prasek na uklidneni a dostat pusu od maminky a jit spinkat. Svuj vykon dnes jiz tezko prekonas.
  • nic proti, jsem opravdu rad, ze to na PC nevyjde. Me ty 2 DS-ka stacily. A podle tech videi, co pousteji ven, to nevypada, ze by prekrocil stin akcni rubacky.
  • 1. Pctardi zvedli zapařené kmíny, aby pustili do své temné nory trochu vzduchu.
    2. Nakoupili balíček kapesníčků a stáhli tepláky s povolenou gumou.
    3. Odškrtli v umaštěném kalendáři datum vydání bloodborne a alt+tabnuli své p2w omalovánky.
    4. Obvolali své stejně zakomplexované tučné kamarády.
    5. Vytvořili 30 účtu na metacritic, 20 na YT a 10 na games.
    6. Rozhlásili do všech diskuzí jak mají konzole upr*ele
    7. V den D jakožto den kdy ze sebe mohou udělat dmenty (ještě větší než jsou) nahejtovali Bloodborne kde se dalo (jednou rukou divoce ona*ujíce).
    9. Po úspěšné akci koukli do kalendáře kdy vychází další konzolová hra, poplácali se po ramenou, pobrečeli si že jim rodiče nekoupí PS4/xone dali BB na Metu ještě jedno 0/10 a natáhli tepláky
    10. Spustili omalovánky a pokračovali v hraní svých sr*ek s absolutním pocitem tělesného i duševního uspokojení.
  • Tohle ale není recenze.
  • Nejsou mi ukradený, tomu se říká empatie víš... Nechcu ani pomyslet na to, jak pak budete smutně koukat na tu hru, když ji budete hrát *13*
  • A jéje, zase je tu nějakej radikální DS fan mínusář :D
  • a este som zabudol povedat ze tato hra bude proste masaker cool ultra bomba super mega tutti frutti sice som to este nehral ale uz teraz viem ze bude super preto ze podla vsetkeho je to uz teraz super vobec nelutujem 4 predobjednavky pre moje dve sestry a troch bratov
  • Dost chabý pokus. Zkus to příště a lépe.. *3*
  • lol
  • konzola je najlepsi platforma na svete keby ste vy na pocitacoch tolko nepiratily mali by ste taketo ackove hry aj vy ale vy piratite a mate tam len tetris tak vam treba my tu mame vsetky zanre od strategii a fps a simulatorov az po indie a viem vam aj obrazok spravit vsetci co tu to hru hajtujete neviete co je cool isis na vas
  • jasně, protože jeden, to už je přeci komunita (ano je mi jasné, že rýpalů je víc, ale to platí pro oba "tábory")
  • nieze sa budes pred prvou sulozou divat na pokazene pcko az si vobec zapichas *1*
  • radsej zachran seba pred trapnymi komenarmi *1* *1*
  • A asi ani nebudu, vidět to ve videu mi stačilo *15*
  • Vogon
    Anglická recenze zde: http://imgur.com/a/uOT3b

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit