Přejít na výpis diskuzí
Video z Watch Dogs se chlubí grafickými efekty od Nvidie
10.4.2014 | Ladislav Loukota
77 příspěvků
-
Kriste pane, "now-gen". Když už tak current-gen.
-
Jen hackování telefonem na dlouhodobou zábavu stačit nebude, to je jasné. Pokud ta hra nenabídne i velmi kvalitní příběh, tak to bude hodně špatné, protože v tom městě se pravděpodobně nijak vyblbnout alá GTA nedá, což ani nechtěli.
-
Mně jen zajímá, jak to bude vypadat na PS4 a hlavně jestli to po dvou hodinách nebude těžká nuda, což mi bohužel z posledních videí tak připadá :-(
-
Jen ať nic nenakopává, se svym PC jedu 4 roky a rád bych ještě 4 roky vydržel.
-
No je mi jasný že na svým železe si to nezahraju, ale vypadá to moooooc pěkně ! Hlavně aby nepo*rali optimalizaci !
-
Mne spis zajima jak to pojede na AMD grafice nejlepe kdyby udelali video AMD vs. Nvidia at je JASNE zda to stoji za to!
-
no prece sosialni funkce a TV kanaly na herni konzoli *3*
-
Mě se pekelně líbí ten vítr v tý hře :)
-
Tak je mi jasne jak to dopadne, grafika hold bude stejne o fous horsi aby to bezelo rozume nas konzolce. coz ovsem nemusi byt spatne. kdyby byla dobra hratelnost tak pro me za me at tam zadne slunce neni.
Ale chlub se videjkem kde je chodnik i silnice ze skla nevim nevim. Eket slunce kde nic nevidim..dekuji nechci to se rovnou muzete divat do slunicka a hrat maria:) ale tak ja od tehle hry nextgen urcite necekam dela se na ni uz dlouho. Pokud bych se ridil ciste grafikou tak urcite zaklinac3 vede:) ale tak ten me laka i lore -
To jsou ty nízké standarty. Pak to nikdy nemůže být nějaký pokrok, když se musí vejít do ceny kolem 10.000 Kč.
Spíš to má být wow-gen *15* . Máš si "wow" ale nějak to nefunguje. -
HBAO+ a AA.... hm tak to je ofšem masakr!!! bezim pro nvidii a 8core i7... "nexgen" nečeká!!!
-
Nechápu dislike na odpovědi tohoto typu.
To chcou říct že příští generace je teď ? Nemá to být přístě ?
Podle mě je to Now-gen (nynější generace) páč se o tom nespekuluje ba naopak,
ONO SE TO PRODÁVÁ. -
A co je dle tebe ten nextgen?
-
Nejsmutnější na tom je, že je to všechno pravda.
-
A Shadowrun: Dragonfall.
-
když to bereš takhle :)
-
Next-gen ?
Není to náhodou Now-gen ?
Next-gen už by mělo být PS 5 a nový XboX -
To se ani nedočkají. Podle požadavků je nevyužiješ ale CPU ti asi vybouchne jak se bude namáhat *15*
-
kazdy predsa vie ze PC je top o tom neni co diskutovat *12*
-
tak kluci a teď ten next-gen