Přejít na výpis diskuzí
Video z Watch Dogs se chlubí grafickými efekty od Nvidie
10.4.2014 | Ladislav Loukota
77 příspěvků
-
Jestli pojebou optimalizaci, tak přijdu pány v Ubi rád navštívit.
-
Minuly mesic jsem koupil gtx670 4gb za 5500kc! Takze jsem zvedav no. *5*
-
Nehledal bych rozdíly v grafice, na nVidii se bude akorát víc vlnit kabát *7*
-
Skynet je budoucnost...
-
Za to ty se zrejme moc nevyznas. Titan nikdy nebyla karta urcena primarne pro hrace, ale jako levnejsi alternativa pro profi vyuziti, proto taky tak velka videopamet ve srovnani s beznymi kartami.
Proto taky ta cena. To, ze sveho casu to byla nejvykonejsi karta na trhu a tudiz si ji kupovali i hraci je vec druha.
A taky si uvedom, ze ta karta nemela pres pul roku zadnou konkurenci, tak je prece logicke, ze si mohli dovolit nasadit premiovou cenu.
A ze je nvidia celkove zpravidla drazsi? Ano je, ale taky ma mnohem lepsi provozni vlastnosti. Nekomu to za ty penize navic stoji, jinemu ne.
Ale tvrdit o lidech, kterym na tom zalezi, ze nejsou pri smyslech? To snad ne hele. *1*
Ja osobne mel 2 gpu od ati/amd a s obema jsem mel porad nejake problemy. Mozna, ze jsem mel proste smulu na kus, ale po dvou ATI kartach sem se zase vratil k nvidii a jsem spokojeny.
A vysmivat se nekomu za to, jakeho vyrobce GPU si vybral je stejne hloupe, jako se dohadovat jestli je lepsi xbox, PS nebo PC. A presto to dela takove mnozstvi lidi. *1* -
:D tyvole pan se vyzna nvidia ukazala akorat tak ze jim to pekne pece na mozek s cenama kto je pri smyslech si od gtx770 vis nekoupi, AMD scela vede cena/vykon a dualni titan za 73 000(vtip roka) korun se muze jit schovat do kouta pred R9 295X2 ktera ma stat zatim kolem 1500 dolaru takse prosim pekne zobutde z tech mokrych Nyolovidia snu.
-
Nech mluvit výkon ne Hype.
-
Chtělo by to porovnání bez těch efektů a s efektama. Takto to lidem kteří se v tom nevyznají moc neřekne.
Navíc u volného světa s auty je spíše zajímavá fyzika. -
Mám dedsec na WiiU a Vigilante na PC. Doufám tedy, že to na WiiU využije gamepad. Jinak to budou vyhozené peníze..
-
pekne ja tiež akurát v inom obchode :) uvažoval som aj nad tou uplay dedsec edíciou, kedže tam je ten balík 5 skinov, ale doručenie by trvalo asi podstatne dlhšie ....
-
Já mám na Xzonu předobjednávku na Dedsec edici *2*
http://xzone.cz/download/wd1.jpg -
má tu niekto z vás predobjednanú tú zberateľskú dedsec edíciu alebo lacnejšiu vigilante edíciu?
-
tak koncom minulého roku a začiatkom tohto fakt ukázali kto je na poli grafických čipov jednotka :)
Len tak ďalej nvidia -
No já se fakt těším *14* "You are being watched" *3*
https://www.youtube.com/watch?v=HLUac2JAtHI -
NVIDIA je proste budoucnost, pochopte to *5*
-
Že by konečně po 7 letech přišla hra, co by nakopla vývoj HW? Bojím se, aby ze hry nebyl Assassin Creed s mobilem, ale grafika vypadá úžasně. Naposledy jsem byl takhle "baf", když jsem viděl první záběry z GTA III
-
Vyzerá to fakt k svetu, už sa neviem dočkať, tentoročný máj je zatial plný skvelých noviniek ako watch dogs a wolfenstein new order, ešte v lete nech výjde tlou pre ps4 a budem spokojný :)