Přejít na výpis diskuzí
Video z Watch Dogs se chlubí grafickými efekty od Nvidie
10.4.2014 | Ladislav Loukota
77 příspěvků
-
Prave, z docela velke casti. South park (jeste jsem nedohral) fakt prijemne prekvapeni. Jinak se fakt ceka na nakou parbu - a tahle by prave mohla rozcisnout ridke stavy/rady. *3*
-
z časti máš aj pravdu, zatiaľ tento rok náramne potešil snáď len South Park :)
-
to je ale hňup ten kája *1*
-
uvidíme, každopádne moje dva black titani sa už nevedia dočkať *2*
-
Hmm kupovať to na WiiU čo ja viem .....no ale zase ak máš tú konzolu a dobre sa ti hraje s gamepadom tak prečo nie
-
no práve tie ingame bonusy typu vylepšené hackovanie a podobne ma moc netrápia , naopak tie celkom pekné skiny hlavného hrdinu sú celkom šmak, ale asi sa na to vykadím a zoberem to z tradičného kamenného obchodu, však tie skiny budú pravdepodobne dostupné v season pass, ktorý vychádza spolu s hrou :)
v dedsec edícií ma zaujal najmä artbook, ktorých mám už asi tucet z rôznych hier a samozrejme tak zaujímavá soška :) ja som tiež uprednostňoval fyzické veci ponad digitálne :) -
myslím, že po tomto snáď ani nemá zmysel aby som mu aj ja niečo na ten jeho neštastný komentár napísal, myslím, že si to zhrnul veľmi pekne :)
-
Konecne hra co za neco bude letos stat, no jo je to zatim az na par vyjimek Bída s nouzí ani ten mák tu není. *9* Takze se docela i vice tesim. Doufam ze to neodlozim tak rychle a hlavne ze se ten mensi "zoubek" casu na hre podstatne nepodepise. *4*
-
Co to je za češtinu pane bože...
-
ja vlastnim GTX 780 a som pri zmysloch a rad som priplatil tych par euro za tuto kartu, nez 290X, ten rozdiel v cene zase tak velky neni, tak neviem, co to tu meles o cene stale, navyse je tichsia a ma nizsiu spotrebu a co s tyka vykonu? noo..popravde moja 780 ma v priemere o zdibec vyssi vykon, ako 290X, je to sice Lightning verzia, ktora je vyrazne pretaktovana od vyrobcu (ja som ju viac netaktoval, zatial bohato staci s vykonom) ale ked som to skusal, tak bola o par percent nad 290X...Nvidia bola u mna jasna volba a ty sa zamysli nad sebou a prestan byt fanboy sasek, je to trapne.
-
mimonaut : to slunko je tesne nad obrazem :) a jde videt v kaluzi :) takze je vysoko :)
-
vidis? o dovod viac nevyhadzovat prachy za hovadiny :D
-
0:46 - odlesk slunce na silnici, když na obzoru není žádné slunce ale panelák? :-D
To mi připomíná hru světel, stínů a odlesků v halflife 2 :-D
Prostě "lightmapy" na shaderech, žádný realtime.. -
nebolo rozumnejsie kupit 760 za tie prachy...
-
Já si udělal radost k vánocům a za dvacku upgradoval železo....a od těch dob hraji akorát Excell. Ale je výbornej.
-
O super grafice slyším u každé druhé hry mě spíš ale zajímá hratelnost *8*
-
Lol moje vymysly, pochybny nazory? Ty posmesky co kolovali kolem 290x s referencnim chladicem si asi taky vsichni vycucali z prstu ne? S prichodem nereferencnich verzi 290x se situace zlepsila, ale fakt, ze ta karta hrozne topi neni zadny vymysl. *1*
http://www.youtube.com/watch?v=u5YJsMaT_AE aneb tohle video by nikdy nevzniklo, kdyby to byly jen vymysly. *3*
A ja netvrdim, ze jsou to spatny karty, to vubec a pomer/ceny vykon hraje v jejich prospech o tom zadna.
A Titan jako demence nvidie? Jedinou demenci, kterou jsi tim ukazal, je tva vlastni. *3*
Ale co tady budu vysvetlovat zjevnemu zaslepenci, ktery bude hajit tu svou znacku za kazdou cenu. *1* -
dobre chytnul ses titanu kterej sem pouzil jako priklad demence nvidie, akorat to nebyla pointa spis ses mel vzit k srdci co sem napsal o pomeru cena/vykon od 770 nahoru to je tady ta podstatna vec a nvidie ma kulovy a ne lepsi provozni vlastnosti a ty famy s ovladaci a podporou sou taky peknej ulet ano kto si ted koupi gtx780 nedejboze 780TI neni pri smyslech nebo sdili tvy pochybny nazory o provoznich vlastnostech a podobny vymysli *16*
-
Já ty speciálky raději kupuju kvůli fyzickým předmětům než ingame, ale sto lidí...
Co ale fakt nechápu proč do toho cpou "bonusy" typu lepší hackovaní bankomatů, vlastnost expert na vozidla nebo něco jako rychlejší šplhání u Tomb Raideru nebo co to bylo. *13*
Usnadnění hry jako "bonus" WTF? *16* -
Podělají. To je samosebou jisté.