Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tdy je krasne videt ta uzasna grafika :D:D http://www.at7addak.com/data/news/2013/9/13/Shanklish/pc/-3CVJ3.jpg
  • Vypálil konzoli ale to je škoda. *1* Dělám si srandu je mi to jasný.
  • jj super--a prej ze se nakonzlose neWArezuje
  • proste kupuju hry jen na pc..Proste to vypada jako hra a ne jako nahrazka hry..Ale to je jen muj osobni nazor *1* Nikomu ho nevnucuji a nikomu ho nevyvracim...Proste a jednduse sjem ochoten zaplatit ale ne na konzoli *5*
  • protoze si to VYPALIL *5*
  • to jako krasne vypaleny-...hhh
  • Proč ten devil face na konci?
  • Screeny jsou totiž z neohlášené PC verze. San Andreas mělo hnusnou grafiku, ale zábavy bylo spousty! Co si od staré PS3 očekával???
  • Presne..tohle je o dooost vyladenejsi..
  • neboj tky se casem dockas *3*. jeste ze sem ten xbox pred lety neprodal, ted uz je pripravenej na gta *14*
  • kennyB
    2 klacky nestojí už žádná hra na konzole, možná tak nějaká spešl edice. A tahle hra se ani nemusí zkoušet, to bude bomba. Na e-shopech je už předobjednávka vyprodaná *3*
  • o pirateni vicemene nejde, jde jim o ty joudy, co sou ochotny platit prepaleny ceny pri launchi, no a to shodou nahod jsou ti, co jim konzoli koupila maminka... *5*
  • Souhlas ale vypadá tak zajímavě že i toto jí snad odpustím. Jinak to rozhodně není katastrofa pokrok oproti GTA IV je obrovský!
  • Dnes jsem to hral...Atmosfera je fakt naprosto jedinecna..Miluju Gta a miluju ho na pc..Pokud nebude neva...crackla konzole to jisti *16*
  • Jooo podle me vyyyjde sicce za roka ale zato v plne krase...Na xku sice fakt super..ale na pc proste to nikdy mit nebude..ted neresim ovladani toj e naprosto precizni..
  • z uniklých gameplay videí je krásně vidět jak photoshopem upravují screeny. Textury jsou vyblité.
  • No to že vydavatelé nadávají na to že se PC hry pirátí a nikdo je nekupuje ale to že před vydáním hry je na netu 2x GTA5 pro xBox360 a jedenkrát pro PS3, to podle mě lidi zkusí tu zpirátěnou verzi než za 2 klacky kupovat DVD které se poškrábe a jsou v ... . Snad PC verze vyjde do vánoc jestli vůbec kvůli zpirátěným konzolovím verzím.
  • doskakovani sem tam je...Jinak prazdne to opravdu NENI...
  • Sakra já těm konzolistům až nechutně závidím!
  • hra super..ale poloprazdne mesta a krajina, miestami hnusne textury, doskakovanie..ano..aj na toto sa tešte :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit