Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
kup si konzoli a přestaň brečet
-
Pred niečo viacej ako rokom som bol na tom rovnako, kúpil som si ps3 aj so zopár hrami a RDR som prešiel rovno 3 krát :D
-
Je to pič** jeho názor ať je jakýkoli mě nezajímá jen zabírá místo *3*
-
Lorde Helleno, běž si poplakat k mamce, tady to nikoho nezajímá. Jdi si sosnout Kobru 11 a společně s tatkou se podívejte jakej je Simir borec.
-
Kurwa se neříká, kurwa se platí!
-
Neviem sa dočkať, už len 3 dni :) teším sa ako malý
*edit
mimochodom kto si chce pozrieť čo vlastne zberateľská edícia GTA V obsahuje, nech sa páči
http://www.youtube.com/watch?v=cToQvoeoRFo
Ten kto za hento vyhodí 140 euro je podla mňa čistý blázon...mne stačí špeciálna, ktorá stojí polovicu toho čo zberateľská :) -
Tam je Kenny Fucki!n Powers!!! PC playerz, consoles are fuckin in and you are fuckin out! Presne takhle by to zahlasil *1*
-
To se asi nestane, protože hra je už i v obchodech, jen se bude prodávat až úderem půlnoci z 16 na 17 září.
-
Docela mě i zajímá, jestli Games.cz dá neřízenou chválu a 10/10 a nebo strhne body dolů za nedostatky, které hra má už na první pohled, zvláště ty techického rázu.
A nebo zlatá střední cesta, tedy dáme 10/10, protože jinak by to spousta lidí nakrmená hypem ze všech stran neunesla, ale do textu zmíníme chybky, neboť text stejně každej kašle?
Bude to zajímavý. -
Asi za těch X století vývoje nebyl čas na hezčí textury a grafiku obecně. Proč to nemá absolutně žádnej styl? Sterilní syrová grafika, jasněm, že herní zážitek na tom nestojí, ale u hry, kolem který se dělá roky tolik humbuku mi tohle přijde kapku trpaný.
Asi nejsem cílová skupina ;) No nic, jdu si zahrát starý GTA, to si na nic nehraje a hezky se hraje :) -
Rockstar už oznámil v srpnu že je hra připravená k distribuci. Takže tohle je dost nepravděpodobné.
-
Kde je nasa PC verzia kurwa ??? *16* Nefer *10*
-
Co tím chtěl básník říci? Piráti se postarali o únik, takže R* neR*. Já mám předobjednanou speciální edici a počkám si na úterý. Jsem hodně zvědavej. Škoda chybějící češtiny. Jestli to vyjde i na PC, tak si to sosnu z torrentů kvůli tomu, že jsou líný to přeložit!!! *10*
-
Jojo, jsem to já :) Nevěřil bych že se objeví někdo kdo mě pozná :)
-
Tak a teď by byla sranda,kdyby v pondělí Rock Star oznámil,že Gta 5 17 května.
-
Samozřejmě, že i na konzolích je warez :) Vždyť ta hra se hraje už od předvčerejška, jen platiči čekají na pondělí/úterý...
Dokud to nebude na pc, nezájem. -
jj,,,to me jako osobu nezajima mam na pc koupene desitky her mozna i stovku na konte...ale na konzloi ani jednu,,Proste na ten gamepad si nejdesnad ani zvyknout *15*
-
Nikdo neříká, že se na konzolích newarezuje.
Ale warez je na konzolích naprosto zanedbatelná věc, na rozdíl od PC, kde to tvoří většinu *1* -
No ty vole, hype teda musí být extrémní, když i God-of-War je tak hotovej z hry, která není exkluzivně pro Playstation.
-
jooo to neres..neni to "vypaleny" ale sosly na HDD..Proste FlashBoard Xka..