Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
To vsichni chapeme, ale staci to rict, ne misto toho nadavat na cokoliv je napadne jen aby nemuseli priznat ze by proste hrali taky
-
ja sa nedivim... ale preto nemusia všade skučat, nadávat a sypat zo seba hromadu nenávistných hlášok voci konzolistom....
-
Vy tu všichni řešíte, jak všichni řeší ostatní, jak PC hráči prý závidí, jak konzolisti pirátí.... Není to jedno? Konzolisté dostanou hru půl roku předem a mezitím než vyjde na PC, ji RS doladí, vydá patche zlepší grafiku-
Já mám hry až tak rok po vydání, takže mi nevadí kdy výjde. Ale vadí mi jak každý spamuje to stejné... -
Nejvíc tady kupodivu řvou konzolisti, kteří si teď poprvé v životě připadají důležití, protože na jejich zastaralou plastovou hračku konečně vyšlo něco exkluzivního a jakmile tu kdokoliv upozorní na nějaké nedostatky, tak se mu hned nadává do závistivého PCčkáře, aniž by si zdejší jedinci uvědomili, že to píší jinému konzolistovi *1* Mně je to třeba úplně jedno na čem a kdy to výjde, ale je to sranda sledovat zdejší hádky, něco jako děti ve školce.
-
Nevim, vy konzolové trubky, že nedokážete překusnout fakt že PC hráči si to chcou zahrát taky...
-
a toho je plný web... proste spotreba kapesníkov rapídne stúpla...
-
To se snad dalo tušit, že R* ukazoval jen ty nejlépe vytípané screeny, proč všechny screeny byly z velké blízky, kde byl zoom na jednu postavu? To, že je tam minimální provoz beru jako daň za starý HW, ale není to tak hrozné, když jsem stahoval detaily na mojem PC, tak tam jezdilo aut stejně jako v GTA V teď, akorát se mi to trhalo a vypadalo to hnusně, holt staré PC.
Navíc i město je méně detailní, než v GTA IV, ale pořád budu hrát tohle, než znovu GTA IV. -
Jen se vztekej, treba zapomenes an ten fakt ze te proste sere ze si nezahrajes *15*
-
To je fakt, statisíce upirátěných PC verzí oproti milionům upirátěným Xbox verzím nic není. Díky takovým jako jsi ty, jsou konzolisti za debily
-
Nevim, vy pc trubky, že nedokážete překousnout fakt že to prostě budou konzole mít o pul roku driv... Kdyz vychazelo treba Diablo 3, zadnej z konzolistu tu neskuhral že si bude muset počkat a nebo to treba ani vubec nebude... A ted tu prskáte na vsechny strany, jeden o piratstvi, druhej ze na youtube uz je par videi = kazdej konzolista krade a treti ze je nekde jedna stena s spatnejma texturama = blbá hra... Překousněte to nebo se vybrečte, ale už dejte pokoj
-
Kto povedal že nemám doma Xbox?
-
Jo par videi versus statisíce upiratenych pc verzi, to je fakt stejný *2* Me prijdete jak zhrzeny manzelky, vy, co skuhrate protoze si budete muset na pc pockat
-
Jsem rád, že to na PC zatím nebude, takové špatně udělané hry patří pouze na konzole. Pokud to časem výjde na PC s lepší grafikou, dám tomu šanci *5*
-
RDR bylo plynulé a vypadalo sexy, kdyby udělali RDR 2, tak bych se nezlobil
-
Vtipné mi príde hlavne to ako všetci hovorili že na PC sa bude len pirátit a pritom na youtube už je plno videí *1*
-
no určite neobsahuje doležity Day One patch si myslim ale ako hovorim uvidime v utorok
-
uvidíme v utorok... každopádne čitam viac webou a PCčkárom to začina pekne udierat na palice...
-
A víte, jestli to z torrentů je finální verze?
-
http://i.imgur.com/qpxHFev.jpg
Nevim, jak moc legitmní to je. -
To video udělal určitě nějaký závistivý PCčkář, který záměrně degradoval grafiku, přidal tunu grafických bugů a vymazal veškerý život z Los Santos.