Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
Panečku tak se jako malý dítě přidáš a nadáváš taky, logika. *7*
-
Něco bysme mohli uspořádat no, o něco líp než v Last of us *1* (ale je fakt že tam ten multiplayer tak žhavej neni- až ted ten novej mod me fakt bavi)
Nějaký bojovník za svobodu by nas tu minuskoval i kdybysme rozdavali peníze *15* -
Dáme slezinu, až pustí online? Miserius by se taky mohl přidat a dáme pořádnej co-op. *5*
-
Rekl jsem nekdy ze nemaj pravo kritizovat hru? Musis prestat cist mezi radkama *1* Podivej se na prvni 2 strany tyhle diskuze... Jen a jen pc hraci pomlouvajici RDR,konzole a GTA na konzolich... chudáci
-
Tam je to zbytecne predrazeny ne? A budes moct parit az v utery
-
já jsem konzolista a stydím se za zdejší konzole scénu, pořád dokola jen řveš pc hráči závidí, brečí, nemají právo kritizovat vysněnou hru. Přišel jsem abych se dozvěděl jak vypadá gta na konzolích a vím své tudíž s koupí počkám. Pěkný den
-
Presne tak... 4k clovek utrati ani neví jak, tak si muze koupit konzoli, zahrat vsechny resty a prodam a usetri se skuhrání/závisti/nebo jen stupidity (nechapu tady mistni pc hrace, jak pc tak konzole maj supr exkluzivni tituly, get over it)
-
trhalo se to aspon ume jenom v tom nejvetsim meste na konci hry nevim jak se menuje jinak to jelo krasne a vypadalo to krasne :D
-
Ale popravdě (POZOR CHVILKA PROZŘENÍ): koukni na ty diskuze, myslíš že tomu můžu ještě víc přitížit? Spíš svým sarkasmem (pokud je to poznat) bych rád poukázal jak je tahle (možná nejen tahle) směšná a zbytečná, která už dávno ztratila smysl.
-
Hmmm ....a asi si koupím GTAIV z PSstore a taky v pondělí stylově zapařím ;)
-
You must be 'murican to perform this spell...
-
To nemyslis vazne ne? *1* Teda, pc hrác jsem byl asi 10 let, ale za mistni pc scenu se fakt stydim, alespon co se tyce gta/diablo diskuzí... Zoufalost panove... Nevim jestli to je mentalita čechů nebo proste jen pubertaku
-
Když se tak koukám na ten obrázek .... safra cell shading by GTA nevýslovně pomohl ....
-
kapesnik?
-
Přesně tak nikdo tady nikoho nenapadal dokud tady nepřišel Miserius vyvolávat hádky a provokovat.
-
Radost lze projevit i normálně, ne že budeš psát jako blbeček. Už to opravdu neni vtipné.
-
Padá to jen když máš otevřený střešní okno, stači očesat strom a bude vše v pořádku...
-
ehmm, nepotřebuješ mapu nebo tak něco?
-
Omlouvam se zaooftopic, ale tuhle recenzi delal sleeples a ja bych rad vedel jestli hral crossfire. Ja si to stahnul na Win8 a je to k hovnu furt to pada. Na netu sem nenasel odpoved. Petre hrajes to? Co radis?
-
počkej, já mám radost, a dávám to patřičně najevo, čti příspěvek níže. *1*